Şimdi Ara

Palit 7200GS ekran kartımı değiştireceğim, yorumlarınız ve tavsiyeleriniz;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, artık bir işe yaramayan Palit 7200GS marka ekran kartımdan bir an önce kurtulmak istiyorum.
    Piyasada bir ton ekran kartı satılıyor, hangi marka iyi o kadar da anlamıyorum arkadaşlar. (gigabyte, asus, sapphire artık hangisi iyi ise)
    150 tl bütçem var, merak ettiğim husus; sahip olduğum sistemim ile, bu sistemin destekleyebileceği en yüksek, en iyi ekran kartı modeli/markası ne olabilir? ve ben bu modeller doğrultusunda karar vermek istiyorum.

Sistemim;
    Anakart markası: GIGABYTE GA-945GCM-S2L
    Anakart Çipset: Intel® 945GC Express
    İşlemci: Intel Core 2 Duo E4500 (2.2 GHz)
    Ram: 667 MHz 2 x 1 GB Kingston
    Güç Kaynağı: 350 watt (tam olarak emin değilim belki 300 watt da olabilir)

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...

Anakart Resmi;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELTA@ -- 22 Kasım 2009; 19:18:48 >

• Psu üzerindeki değerleri buraya yazarsanız daha iyi olur. 9600gt 150tl icin iyi secim olur.
    http://www.hizlial.com/donanim-oem-/ekran-karti/palit-512mb-9600gt-ddr3-256-bit-pci-x-ekran-karti_30.013.1235.0086.htm
  • zotac 9600gt dp
  • power supplynizin tam olarak marka ve değerini yazarsanız daha iyi olur . eğer hazır almışsanız muhtemelen dandiktir . o sebeple ;

http://www.teknolojix.com/pinfo.asp?pid=2933

sapphire 4670 512 mb : 135 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.a.y.I -- 22 Kasım 2009; 19:22:33 >
  • bilgisayarımı hazır almıştım, (markası woon) güç kaynağının PSU değerini tam olarak hatırlamıyorum, kasanın içini açıp güç kaynağına bakma imkanım yok şu an, çünkü kasa şu an yanımda değil. Eğer güç kaynağım 300 watt ise yetmeyecekse bu değer, güç kaynağı içinde önerilerinizi beklerim arkadaşlar...
  • arkadaşlarhttp://www.msi.com/index.php?func=power sitesinden gerekli güç kaynağı watt değeri çıkıyor sanırım en az 400 wattlık bir güç kaynağına ihtiyacım olacak.
  • powerda yetersizlik olabilir düşüncesi ile 4650 ya da 4670 almanı öneririm.
  • HD4670 al keyfine bak, psu değiştirmene gerek kalmaz, yeterli bir performansa sahip ve fiyatı uygun...
    9600GT daha iyi tabi ama hd4670 ile arasında abartılacak performans farkıda yok.

Ayrıca Güç tüketimi konusunda da çok tutarlı HD4670...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 22 Kasım 2009; 21:08:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

HD4670 al keyfine bak, psu değiştirmene gerek kalmaz, yeterli bir performansa sahip ve fiyatı uygun...
    9600GT daha iyi tabi ama hd4670 ile arasında abartılacak performans farkıda yok.

Ayrıca Güç tüketimi konusunda da çok tutarlı HD4670...

Özellikle Crysis için yapılan karşılaştırma tablosunda hd 4670 benim için yeterli gözükmekte, fiyat performans yönünden olsun, güç tüketimi olsun, benim sistemim için en uygunu.
    ATI HD 4670 ekran kartına karar verdim
    arkadaşlar, önerileriniz ve desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar.

• 9600gt al derim
  • Forumda markası belli olmayan 300w psular ile 2 senedir sorunsuz 8800gt kullananlar var. Tabi bunun bi garantisi yok ama 9600gt de bu durumda problem çıkartmaması lazım. Yinede karar senin.
  • 7200GS den sonra 9600GT ile 4670 arasındaki farkı anlayamazsın. Hangisini seçersen seç senin için muazzam bir deneyim olacaktır.Ben olsam üstüne 30 lira daha koyar 4770 alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 23 Kasım 2009; 3:18:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.