Şimdi Ara

PALİT 7600GS SONİC PENCİL MOD 3D MARK 2005 7066 PUAN.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
12.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demirkanalı arkadaşım teşekkür ederim... bu pencil mod kıyağı unutulmaz...

aynı sistem ayarlarda herhangi bir değişiklik yok....

PALİT 7600GS SONİC PENCİL MOD 3D MARK 2005  7066 PUAN..
  • 1.karta yapılan mod en risklisidir çünkü vmod bu
    normal değerde çalışan bi direncin hassasiyetini düşürerek fazla voltaj veriliyor buda
    en risklisi bunda en iyisi bence pot(potasyum direnci ile mod) daha hassas ayar eklenebilir
    o.c ile yakılan kartı garantiye yollarsınız ama
    vmod ile yapılan moddan sonra kartta sorun olursa boşuna garantiye yollamayın
    bu arada palit leadtek vs vs ayrıı ayrı dirençlere isim vermişlerdir yani her direnç ismi farklı vga üreticisinde değişir aman dikkat

• dostum karalanan yer silindikden sonra nasıl anlayabilirler?
  • Arkadaşlar bu linkte xtreme forumlarında bulduğum agp8x 7600gs sonic pencil mode anlatılıyor. gp kart alanlara faydalı olacağı inancındayım
    http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=134115

Bu arada konudaki vr mode olayını anlayamadım. Anlayan birisi yardımcı olursa çok makbula geçecek

• Buda benim elde ettiğim skor. Tüm agp cileri ringlere bekliyorum. Kendine güvenen gelsin

• Testi yaptığım hızlar; 700/1630

Karta XS'deki pencil mod uygulanmıştır.

Evet dostlar rakip aranıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKN' -- 12 Mart 2007; 20:04:47 >
  • sıcaklıklar ne alemde?
  • Benim kart 650 1580 de test alıyor maalesef
  • Sıcaklık oyunlarda en fazla 55 derece oldu.
  • benim psu 400watt felan olsa e.kartı çıkar ama bu şekilde benimkide 55 derece oyunlarda idle da ikende 40 derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 12 Mart 2007; 20:30:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpaWn7

benim psu 400watt felan olsa e.kartı çıkar ama bu şekilde benimkide 55 derece oyunlarda idle da ikende 40 derece

benim kartta mod öncesi idle 40 load 52 civarı oluyordu. Modlu halde ise idle 44 max 55 civarı oluyor.

Bendeki psu 300w fsp çift 12v rail'i var. 2 adet 15 amper olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKN' -- 12 Mart 2007; 21:15:36 >
  • valla en yakın zamnda 400wattlık bi psu almam lazım
  • arkadaşlar bende yarın birgün palit 7600 gs soinc agp alıyorum bunada yapılırmı aceba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_550

arkadaşlar bende yarın birgün palit 7600 gs soinc agp alıyorum bunada yapılırmı aceba ?

Benim gördüğüm agp olarak 1 tek model var. 7600gs sonic alacaksan büyük ihtimal olur.
  • ARKADAŞLAR BENDE KARTI 1 AYDIR KULLANIYOM AMA OVERCLOCK YAPMADIM.Hangi programları kullanayım işlemci ve rem ayarını kaça kadar artırayım.Elinde programı olan varsa link koyabilirmi
  • hayda... pencil mod yaptım sözde. bakın ne oldu:
    riva tunerde------------- en yüksek core clock değeri 745
    ------------- en yüksek memori değeri 790

nvidia nın kendi görüntüsünde------------- en yüksek core clock değeri 992
    ------------- en yüksek memori değeri 800

bunların ikisi nasıl farklı değerler verebiliyor? hangisi doğru.. nvidia da clock değeri nasıl olur da yüksek çıkıyor???

neyi yanlış yaptım??
  • arkadaşlar sürücü olarak hangisini kurayım 2 haftadır kafayı yemek üzereyim.Arada takılmalar oluyo mouse'u daire şeklinde çizdiğim zaman takılmalar oluyo sizdede varmı bu sorun windowsa da format atmak istemiyom dolu oyun kurdum tekrardan uğraşmıyayım.Hangi sürücüyü kurayım şu anda 93,71 kurulu sizce en iyi sürücü hangisi yardımlarınızı bekliyom....Sürücü kurarken direk üstünemi kurayım yoksa ekle kaldırdan kaldırıpmı kurayım

ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
  •  PALİT 7600GS SONİC PENCİL MOD 3D MARK 2005  7066 PUAN..

bende de bu kart var..bi el ativeren gareeeeeeeeeeeeeeeee

bir de ben karta oc yaptp oyunu açtığımda ilk başta oyun donuyor 1 dk kadar sesler de donuyor sonra kendine gelip devam ediyor...neden böyle yapıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 14 Nisan 2007; 13:12:26 >

• hani yardım???
  •  PALİT 7600GS SONİC PENCİL MOD 3D MARK 2005  7066 PUAN..

benim kartta bundan bu resimlerde gösterilen dirençleri karaladım,kart farklı omlasına rağmen,bir işe yaramadı tabi .Sadece r24 ve r23'ün yerleri aynı diğerleriyle ama yinede bir işe yaramıyor karalamak.Gpu 590 yukarı çıkmıyor kitleniyor artifact felan yok
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.