onlyhero aynı kart var bende 535 te tıkanıyor nasıl çıkıyor seninki acaba?
extra hiç birşey yapmadım riva tunerdan 590 a dayadım okadar
585 den ss vereyim
aaaa ama sen zalman takmışın bak imzanda gördüm=)
evet zalman iyidir ama kartı ilk aldığmda eski 6600ün üstnden sökmek zor gelmişti zalmanı.Orjinal siyah fanıyla yine 590 lara çıkıyor uzun vadede siyah fanla 3d uygulamalarda tabiki fps düşüşleri başlıyor tabi
overlocklu 7600GT değeri puan almış,tebrikler
Vmod yapsam daha çıkar diye düşünüyorum ama bu pcb için vmod bulmadım
quote:
Orjinalden alıntı: OnlyHero
Vmod yapsam daha çıkar diye düşünüyorum ama bu pcb için vmod bulmadım
dostum imzanda Pailit 7600GS Sonic 300/1000 yazıyor sonic in 300mhz lı gpu yok 400mhz olmasın!
He ya yanlış yazmışık 6600 den kalma alışkanlık 400 de değil 450
biliosun agp ler 450 değil 400mhz oyüzden dedim!
Pcix kısa olanlara yapılabiliyor mu ? ona göre işe girişicem de....
Biraz Efek Verdim...
Arkadaşlar 1 ay önce Palit 7600GS Sonic PCI Express aldım. Bende bu pencil Mod olayına girmek istiyorum ama işin erbaplarına birkaç sorum olacak. Bu 3D Mark testleri güzel hoş da oyunlara gelince fark ediyormu acaba. Mesela şu an Prince of persia Warrior within var ve 17 inç 107T6 monitörde 1024x768 oynayabiliyorum , 1280x960 a getirdiğimde ise köşelerde boşluklar kalıyor. Testler, sonuçlar, Pencil Modlar güzelde ; halk dilinde konuşacaka olursak :) bende bu kara kalem olayını yapsam 1280x960 da oynayabilirmiyim. Şimdiden çoook teşekkürler cevaplar için
way be ne puanlar almış bu kart bende aldım ama takmadım daha yarın takarım burdan öğreneceğimiz çok şey var...!;)
Kartın resimdeki revizyonu için GPU voltaj dirençlerini bilen var mı? R23 ve R24 sanırım işe yarıyodu ama tam emin değilim:
quote:
Orjinalden alıntı: Fixx
Kartın resimdeki revizyonu için GPU voltaj dirençlerini bilen var mı? R23 ve R24 sanırım işe yarıyodu ama tam emin değilim:
gpu volt mod için R42 olanı kursun kalemle tarayınız çok rahat 600gpu olacaktır.
kardeş belki bu sana yardımcı olur.
quote:
Orjinalden alıntı: amdlinux
quote:
gpu volt mod için R42 olanı kursun kalemle tarayınız çok rahat 600gpu olacaktır.
yaw ben uclu kalemle karaladım 530 da çalışan gpu 550 bile olmadı. acaba tahta kalem şartmı.
ben tahta kalemle yaptım ama hb se risi
quote:
Orjinalden alıntı: amdlinux
quote:
Çok sağol, bugün deneyeceğim umarım
haberdar edersin
R42 işe yarıyo GPU voltajı için. Daha detaylı girişemedim gerçi, ondan tam bilmiyorum nereye çıkar GPU, bi ara ilgilenicem. Acaba bu karttaki başka hani dirençler işe yarıyodur, GPU nasılsa ısınmıyo, voltajı daha da artırsam daha iyi olur.