Şimdi Ara

PALIT 8600GT Sonic & PALIT 9600GT Sonic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: selomcak

Arkadaşlar kartı aldım içinden şöyle bir kablo çıktı tekli tarafı karta diğer ikisini birdenmi güç kaynağına takıcaz tekinimi?

Kimileri tekini, kimileri ikisini diyor. Benim uygulamam ve şahsi fikrim, bir adet moleksin PSU dan gelene takılacağı, ikincinin çoklayıcı olarak oraya konulduğu yönünde. 10 aydır tek moleks takılı olarak kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.
  • Arkadaşlar bekliyorum kablo elimde 2 sinimi takacağız?
  • quote:

Arkadaşlar bekliyorum kablo elimde 2 sinimi takacağız?

Tekini takacaksın.
  • hocam bişey olmasın yaaa
  • quote:

hocam bişey olmasın yaaa

Benimkine bişey olmadıysa 10 aydır seninkine de olmaz.
  • Hocam imzamdaki 400 wat lık fsp yeterlimi sisteme?
  • Bknz. imzam

400W ile üstelik herşey o/c lu. cpu+ramler+gpu
  • ama müşavir dostum bende 3 hdd var.
    pc nin o anki toplam çekdiği gösteren program yokmu yaw?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selomcak -- 26 Şubat 2009; 20:28:05 >
  • Arkadaşlar bu palit 9600 fan devri otomatik değilmi ısıya göre yükselmiyormu oyunda baktım hala aynı devride %35 sabir vtune ile devir arttırılabiliyor fakat yine sabit bir değere çekiliyor bu ısıya göre kendisi dönüş hızını ayarlamıyormu?
  • arkadaşı sende amma pimpiriklisin yaw,yeter yeter fazlasıyla yeter üstüne o.c. yapılır hem cpu ya hem gpu yabelirli sıcaklığı geçince arttırır fan devrini demekki o sıcaklık değerine ulaşmamış...ayrıca bildiğim kadarıyla 9600gt o kadar ısınmıyor,yani dert etme böyle şeyleri keyfine bak...
  • öff takıyimmi takıyimmi tak gitsin bir tanesini sadece bir tanesini takıcaksın ve aradaki farka değer
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

arkadaşı sende amma pimpiriklisin yaw,yeter yeter fazlasıyla yeter üstüne o.c. yapılır hem cpu ya hem gpu yabelirli sıcaklığı geçince arttırır fan devrini demekki o sıcaklık değerine ulaşmamış...ayrıca bildiğim kadarıyla 9600gt o kadar ısınmıyor,yani dert etme böyle şeyleri keyfine bak...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

arkadaşı sende amma pimpiriklisin yaw,yeter yeter fazlasıyla yeter üstüne o.c. yapılır hem cpu ya hem gpu yabelirli sıcaklığı geçince arttırır fan devrini demekki o sıcaklık değerine ulaşmamış...ayrıca bildiğim kadarıyla 9600gt o kadar ısınmıyor,yani dert etme böyle şeyleri keyfine bak...

Kartı şöyle değerlendirelim:

Palit 9600gt Sonic, özel fan tasarımıyla yazın yük altındaki sıcaklığı 55C'yi geçmeyen (Ben düz modelini kullandım), çok aşırı güç tüketmeyen, 8600gt'ye genel anlamda 2 kat kadar fark atabilen (oyuna, çözünürlüğe ve AA derecesine göre bu fark 4 kata kadar çıkabilir) bir karttır. Ayrıca şanslıysanız, eline iyi bir kart gelmişse, çok iyi oc olur!

400w fps psu yeterlidir. Kutudan çıkan kabloyu ise en güvenli şekilde, iki faklı molex hattına takarak besleyebiliriniz. Bu molex'ler yalnızca kartı besler ise en güvenlisidir. Bu mümkün değilse, biri yalnızca ekran kartını, diğeri ise farklı donanımları da beslerken kullanılabilir. Ancak ekran kartı ile aynı molex hattını kullanan donanımın harddisk olmamasına dikkat edin. Çünkü Harddisk'ler en hassas bileşenlerdir!

Kartınız hayırlı olsun. GÜle güle kullanın.

• Teşekkürler @mamad 625 watt enermax aldım sorun kalmadı.
  • Çok aşırıya kaçmışsınız ama olsun, baya sağlam olmuş. Güle güle kullanın.
  • Kartımın biosunu nasıl güncelleyebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.