Şimdi Ara

Palit 8800 gt exa'ya iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar palit 8800 gt'yi exa'dan 209tl'ye mutlu mesut aldım fakat sonic olarak anlatılan kart düz 8800gt çıktı,,böyle rezalet yok ve hala sonic özellikleri ile anlatılıyo kart exa'da herneyse kartı taktık unreal 3'le 1600x1200 full detay oynuyorum yağ gibi,,1 saat falan geçti grafikler bazı parlama ve bozulmalara başladı...Sora kapattım falan ardından 2048x1536 full detay açtım bi sorun yok gibi yine gayet akıcı gidiyo ama sora yine aynı parlamalar bozulmalar flan grafiklerde...Ya dedim acaba sistem stabil değilmi ama orthos falan stabil çalışıyodu,,neyse sistemimi komple orjinal değerlerine getirdim,,kart 1-2 saat oynayıp aynen sorun çıkarıyo..Hatta güncel sürücüsü ile daha sorunlu bi halde yürüyünce paketten çıkan 169.16 sanırım onla devam ettim ama sorun aynı..Sizce sıkıntı sadece ekran kartımı yoksa diğer bileşenlerde mi ? Ki hepsi standart değerlerindeykende denendi..Bu arada bu kartı bi iade etsem sapphire toxic 4850'yi alcam,,onada tecrübesi olan arkadaşlardan yorum beklerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahi_13 -- 26 Ağustos 2008; 3:05:01 >

• ya valla kartı gönderdim,,parlama dediğim bazı nesnelere yönelik olan bişey,,mesela 2 benzer nesne,,oyundaki 2 kule diyelim,,ayrıca oyunda yere karşı duvarın görüntüsü su üstüne yansır gibi yansıyo,,ama ilginçtir fps hızında bi düşüş yok yani bozulmalar var ama hız düşmüyo ama bi kaç kez komple dondu oyun,,ya sıcaklık desem max 73 gördü,,fan tam devir çalışmaya ihtiyaç bile duymadı..Anlamadım gitti nedendir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahi_13 -- 26 Ağustos 2008; 3:24:51 >
  • eveeet tam onlara benzer şeyler ama dediğim gibi biraz oynamak istiyo 1 saat falan bu tip görüntüler için,,nedeni nedir sizce ?
  • Tuğer biliyo neden olduğunu.

Bellek dolmuş olabilir, bundan dolayı saçmalamış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Applejack -- 26 Ağustos 2008; 3:48:44 >
  • Hımm teşekkürler ya,riva'yı temelde bilirim yani birazcık hız aşırtmak için işte,,power user'a bulaşmış dğilim onda anlatım güzel olur sağol,,ama ben hd 4850'ye geçicem şu kartı verdiğimde inşallah,,sapphire toxic daha az ısınıyomuş güzel bi kart,referans tasarım ısısını saylamazsak ati bu seriyi iyi otutturdu zaten 8800'ü bütçenin izin verdiği en iyi alternatif olarak almıştım e böyle yapıcaksa 4850'ye gündoğdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: DsgnrYgt

Tuğer biliyo neden olduğunu.

Bellek dolmuş olabilir, bundan dolayı saçmalamış olabilir.

evet sağolsun ya diyorum oyun tıkır tıkır gidiyo,,bellek dolucağı gelmedi aklıma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Hee her şeyi bilirim ben (!)

Kesin bellekten, demiyorum. Aynı görüntü bozulmasını oluşturacak başka etmenler de olabilir.

4850'ye geçtiğinize göre, sallayın gitsin. Bellek meselesine hiç bulaşmayın, sonra her oyunda RivaTuner açma alışkanlığı kazanırsınız, oyun zevkiniz baltalanır.

4850'de de aynı sorun olursa, o zaman tekrar döneriz bu konuya.

Bu arada, @DsgnrYgt hacı, günaydın. Teşrif etmişiz foruma

yaaa 4850dede olmasıııınnn ya ne biliyim 1600x1200'dede oyun oynıyamıycaksak Allah cümle orta seviye ekran kartlarının belasını versin şaka bi yana ama heralde 4850dede olmaz yav

• 4850 ile rahat rahat oynarsın.

@Tuğer, valla dünde uyumadım.
  • @Şahi_13

4850 ile bellek sorunu yaşayacağınızı pek sanmıyorum.
  • Merhaba Sapphire 4850 Toxic kullanıcısıyım hiçbir sorun yok kartın performansı çok iyi kesinlikle pişman olmazsın Grid crysis coh cod4 gibi oyunlarda AA x2 x4 sorunsuz paşa paşa oynuyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • Bendede palit 8800GT 512 var ama tıkır tıkır yerinde oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlChacK

Bendede palit 8800GT 512 var ama tıkır tıkır yerinde oynuyorum

1600x1200 ile mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vipmail123

quote:

1600x1200 ile mi?

hatta ben abartıp 2048x1536'da unreal 3 oynadım,,yani sayılır aslında fps yağ gibi gidiyo 2048'de bile ama bellek heralde bi süre sora napalım ya buda sevgili ati'ye dönüş için bi bahane olucak inşallah

• quote:

Orjinalden alıntı: vipmail123

quote:

1600x1200 ile mi?

bence oynar zannediyorum detaylardan bi kaç kısıyo olabilir yada af aa'da biraz kısıtlı olabilir,benim kartta hepsi full açık ve full detay koşuyodum,,düştüm

quote:

Orjinalden alıntı: DsgnrYgt

@Şahi_13

4850 ile bellek sorunu yaşayacağınızı pek sanmıyorum.

inşallah,,sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahi_13 -- 26 Ağustos 2008; 10:12:17 >

• quote:

@Şahi_13

1600x1200'deyken kaç AA açıyordunuz?

AF zaten UT3'ün ini dosyasında kendiliğinden açık. Sürücüden açmanıza gerek yok, "uygulama denetlemeli" bırakabilirsiniz.

"Belgelerim\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config" içindeki UTEngine.ini'de:

Palit 8800 gt exa'ya iade

Kapayınca o güzelim kaplamaların nasıl çamurlaştığını görmek eğlenceli oluyor.

abi zorlarım ya ama dedimya tüm ayarlar standarttada aynı şeyi yapıyo exa'yla yarın görüşücem işte bugün bahsettim konuyu şuan iade de bi sorun yok ama ürün gelsin bi diyo,,bide şunu eklemek istiyorum ben sadece analog dönüştürücü poşetini açtım ve bide tomb raider bundle'ın bandını yırttım ama ufacık telafi edilebilir bi bant yani dvd'yi yada cd'mi bilmiyorum bile hiç çıkartmadım paketinden...Neyse kartta yada diğer tüm ekipmanlarda hiçbi hasar,eksik vb.. yok..İade almamak için sebep teşkil edicek başka bi unsur varmı arkadaşlar sizce ? İade süresi dahilindeyiz bugünlerde onun haricinde diyorum ?

• quote:

1600x1200'de olup AA kapalıyken falan da mı sorun yapıyor yani?

Hele daha da düşük ayarlarda da mı yapıyor? Arkada grafik belleği sömüren bir uygulama açık bırakmıyorsanız, bellek yüzünden değildir o zaman.

tüm ayarlar standarttan kastım şeydi,,hani tüm kart yönetimi uygulama denetlemeli,,o şekilde çakılma oluyo neyse ya inşallah yarın iade işi biticek ama merak ettiğim yukardada sorduğum şey ? İadede başka bi sıkıntı konusu olurmu ? Artık sorunun neden olduğuda beni pek kasmıyo zira karttan çoktan vazgeçtim

• arkadaşlar kartı exa'ya iade ettim onlarda bana hak verdiler,,birincisi zaten ürün syfada anlatıldığı üzre sonic değil,,ve teknik sorunu olduğunuda sanırım anladılar direk para iade yada muadili bi kart teklf ettiler valla ben para dedim su gelir güldür güldür toxic gel bizi güldür
  • Gelceeekk ben çoktaN BENİMsedim pis exa daha paramı iade etmediiii ama gelince direk alıyorum inşallah toxici...Baksana ya adamlar belleği 2400'e çekmişler çekirdek 725te ve yükte 40 derece şeytan vmod ile daha neleeer olur diyo bi incele istersen linkihttp://www.bit-tech.net/hardware/2008/08/19/sapphire-ati-radeon-hd-4850-toxic/1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.