Şimdi Ara

Palit 8800GT mi Axle 8800Gts(g92) mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran Kartı Alıcam Palit Bulabildim 8800Gt 400 YtL Yeni Soğutmalı Ve Yeni GTS Vardı 580 YTL Onunda Fiyatı Almaya Değermi Sizce İkilemde Kaldım

• forumda bir sürü test var onları incele yüzde 10 fps farkı var default hızları ile deyip deymeyeyecigine sen karar vereceksin şahsi olarak bende düşünmekteyim gts yi nerde buldun?
  • İstanbulda Zotac Falanda Var Galiba Ama 8800 Gt Alcam Ben Saten Askere Gİtcem Yeterde Artar bana Sen Almayı Dusunursen Bİlgi Veririm
  • ahah 600 ytl mi olmus yeni GTS? gt al tabi
  • Yeni GTS 600YTL ??
  • 8800GT OC iyidir, fazladan 180 lira vermeye değmez.
  • Selamlar

Yeni nesil GTS i biz bugün getirmiştik AXLE markadan ama 2 tane getirmiştik onlar da tükendi. Fiyat olarak 560YTL idi. Beklediğimizden yüksek çıktı fiyatları ama yine de gitti. Bilginize sunarım.
  • 180 lira fark verip gts alınmaz..
    380 lira gibi bir fiyata 8800gt oc edition almak çok daha mantıklı..
  • palit 8800gt 374 ytl inventusta
    ayrıca aradaki o kadar farka değmez gibi bence
  • AXLE bile 560ytl miydi diğerleri ne olur acaba evet şuanda bu rakamlara g92 gts hikaye gibi f/p oranı olarak
  • ben bir tane zotac amp bulim alim mutlu olayım
  • HSBC 8 TAksit + Kargo Parası Yok + Kendi Mahhalemde + Devamlı Çalıştığım Yer 15 - 20 YTl Değer :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: perfectsong666

HSBC 8 TAksit + Kargo Parası Yok + Kendi Mahhalemde + Devamlı Çalıştığım Yer 15 - 20 YTl Değer :)

nasıl 15-20 lira?
    arada 200 lira fark var..
  • 8800gt alman daha mantıklı sanırım
  • gt yi alcan marta kadar kullanacaksın sonra satıp yeniş nesik kartlara devam
  • yeni gts 600ytlye nerde var ya. ben bulamadım bi türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 18 Aralık 2007; 21:37:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.