Şimdi Ara

palit 8800gt sıcaklık değeri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ekran kartı yüksüz durumda sıcaklık değeri 60-65 C, 5-6 saat açık oluca yüksüz 68-69 C oluyor...
    oyun oynarkende 72-75-80 C civarı..
    bu sıcaklıklar normalmi ?

bide ekran kartının fanı var ama bitek başlarken çalışıp susuyor, vtune die bi programı var fakat 75 C de bile fanı otomatik çalıştırmıyor, anca elle ayarlayıp fanı çalıştırıyorum.....
    vtune de;
    dynamic speed 100% - fixed speed 60% => dynemic speed seçilince fan susuyor

..
    bide ekran kartı sıcaklığı en fazla kaç olursa tehlike olur?

• fan susuyor dediğin hiç dönmeme anlamındamı?
    bi ayarsızlık var gibime geldi.
    benim 8800 gt yüksüz bu sıcaklarda 45 derece .yüklü 55 derece..fan hızı %100 de ve bu default ayarı %100
    tabi palit böyle birşey koyduysa bilemem (auto fan ayarı)hiç palit kullanmadım...
    hatta dün gece download var diye pc yi kapamamıştım.ses yapmasın diye fanı %30 a aldım .sabah 44 dereceydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 8 Temmuz 2008; 0:30:22 >

• kullandığınız program ne ???

bende "dynamic speed" seçiliyken hiç fan sesi gelmiyor ..
    ancak fixed speed i seçip %60 ı yukarı çekince fan sesi geliyor yavaş ve %100 yapınca fan sesi en yüksek oluyor....

( normelde fan çalışıyor ama hiç ses gelmiyor, dediğim gibi %60 ayarını yukraı çekince ses geliyor)
  • bende palit 8800 gt kullanıyorum verdiğin sıcaklık değerleri aslında yüksek ama bu galiba kullandığın kasanın soğutması ile ilgili bir durum çünkü bende lian li htpc kasa var onunda en büyük eksisi havalandırmasının (en azından ekran kartı için çünkü işlemci ve hdd yi mükemmel soğutuyor) çok kötü olması benim değerlerim bekleme konumunda 57-60 derece tam yükte 75-78 derece.

not: örneğin şu anda oda 34 derece vdotool a göre fan fixed speed te ve %80 de ekran kartıda 55 derecede!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 8 Temmuz 2008; 1:14:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.