ARKADŞLAR ELİMDE PALİT FX 5500 256mb AGP 8X EKRAN KARTI VAR. BU KARTI DAHA ÖNCE ÇALIŞIR VAZİYETTE BİLGİSAYARIMDAN ÇIKARTIKTAN SONRA YENİDEN YERİNE TAKTIĞIMDA KARTI GÖRMÜYOR ANA KART:ASROCK P4VM800 onboard ekran kartı var şuan bilgisayar onunla çalışıyor ama oyun falan açamıyorum sizce sorun bilgisayarda mı yoksa bios ayarlarında mı sorun var acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden ilgilenenlere tşk ettim.
Bi temiz format at.Düzgün driverları yükle.Mutlaka düzelir
s@rks-power değerli bilgilerin için tşk ederim ama o işi dün yaptım. bir temiz format çektim driverlarını yükledim ama bios geforce ekran kartını göreceğine hiç bir kartı görmüyor. yanılmıyorsam bios önce pcı kartları tarıyor eğer takılı ise onu görmesi gerekir yoksada sıradaki karta geçiyor yani yerleşik ekran kartını görüyor. burdaki ilginç olay kartı taktığım zaman ikisi de pasif oluyor palit ekran kartını çektiğimde yerleşik ekran kartını bilgisayar görür konuma galiyor neyse umarım bu sorunu kendim hallederim bu siteden bana hayır gelmeyecek
Valla tkrar tak çıkar. Sonra dene eğer görmüyorsa bir sorun var..
pardus34 hocam sanırım doğru söylüyorsun kartı takıp çıkarmaktan sanırım yuvası hasar gördü ısrf görmüyor diye en az 20 defa çıkarıp taktım ama fayda etmedi. yinede yardımın için tşk ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme