Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Palit Gamerock 3080 OC Yeni Versiyon Satın Al 5 Nisan 2023 09:30 1 1 Palit Gamerock 3080 OC Yeni Versiyon PALIT RTX 3080 GAMEROCK OC 10 GBKİŞİSEL BİLGİSAYARIMDA TAKILIFURMARK max 80 dereceSUPERPOSITION TESTINDE 28611 ALDI (MUADILLERININ USTUNDE)İÇİ AÇILMADI ETİKETLERİ DURUYORSERİN VE TEMİZ BİR KARTASUS TUF İLE ROG SERİSİ ARASINDA BİR PERFORMANSI VAROC MODELYENİ ARGB BAĞLANTISI OLAN VERSİYON YENİ ÜRETİM YANİKUTU MEVCUT ASKI APARATI VAR(HİÇ KULLANILMADI)GARANTISI YOK YURTDISI URUNtüm oyunları ultra ayarlarda açarson fiyatım 8750tlAlana Hayırlı OlsunSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Ps5 playstation 5 1 tb cdli cd li surum sifir Palit Gamerock 3080 OC Yeni Versiyon Steam Uncharted : Legacy of Thieves Collection oyun kodu Garantili Powercolor Fighter 6600xt