Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Palit Geforce RTX 3060ti Dual Satın Al 6 Ocak 2023 20:32 1 1 Palit Geforce RTX 3060ti Dual Arkadaşlar kart gamegarajdan 2021 ocakta alındı, 1. sahibiyim faturası benim adımadır. 2 yıldır kendi oyun/yayın bilgisayarımda kullanıyorum 1 dakika bile mining yapılmamıştır. Ciddi alıcılara geçmişe dönük yayın kliplerinden ispatlayabilirim pc ye taktım ve bir daha hiç çıkmadı genellikle %20 30 yükte 75-90w değerlerinde 40 50 derecede çalıştı oynadıgım oyun gereği. Çok da anlatmaya gerek yok standart 3060ti az yakar çok kaçar hiç bir sorunu yoktur toz filtreli kasada düzenli kompresör ile temizlendi bir toz tanesi bile yoktur heatsink içinde.Fiyat olarak 7500tl düşünüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Palit Geforce RTX 3060ti Dual MSI Coreliquid 360R V2 360mm sıvı soğutma POE Sentinel Leauge Exalted Orb=7 TL Stok: Tükenmiştir SATILIK: Logitech Streamcam