Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK: Logitech Streamcam Satın Al 6 Mayıs 2022 12:30 1 1 SATILIK: Logitech Streamcam Arkadaşlar Logitech Streamcam modeli sıfır üründür. C900 serisinden daha kaliteli görüntüye sahip olup aynı zamanda 1080p 60 fps görüntü verir. Youtube'dan görüntü kalitesi ve aradaki fark için incelemelere bakabilirsiniz.Tr sıfır fiyatı 2500 civarındadır. Yayınlarla ilgilendiğim için ürün bana yurtdışından hediye geldi fakat kendimde de kaliteli bir kamera ve yedeği de olduğu için bunu satmayı düşünüyorum. Logitech'in sitesinden seri no üzerinden garantisini kendim yaptım 3 yıl garantilidir. (logitech'in müşteri memnuniyeti ve hizmeti bu konuda eşsiz sayılır, en ufak sorunda yenisini yollarlar)Küçük bir pazarlık payı vardır. Yayıncı arkadaşlara yardımcı olurum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Palit Geforce RTX 3060ti Dual MSI Coreliquid 360R V2 360mm sıvı soğutma POE Sentinel Leauge Exalted Orb=7 TL Stok: Tükenmiştir SATILIK: Logitech Streamcam