arkadaşlar bu yakınlarda nvidia gts 250 ekran kartı almayı düşünüyorum palit veya zotac tercih edicem ama her iki markanında green ve eco modelleri biraz aklımı kurcalıyor hangisini tavsiye edersiniz ve ya daha iyi bi öneriniz olurmu gts 250 için şimdiden teşekkürler
green daha performanslıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: freemen41
arkadaşlar bu yakınlarda nvidia gts 250 ekran kartı almayı düşünüyorum palit veya zotac tercih edicem ama her iki markanında green ve eco modelleri biraz aklımı kurcalıyor hangisini tavsiye edersiniz ve ya daha iyi bi öneriniz olurmu gts 250 için şimdiden teşekkürler
verebileceğin max para ne kadar
Palit'in Green veya Zotac'ın Eco serisinden saat hızları düşürülmüş bir kart alacağına aşağıdaki kartı almanı öneririm;
Sapphire HD 5770 Vapor-X almaya karar verdim arkadaşlar ancak kredi kartı problemim var nvidiadan vazgeçtim umarım kart bulur ve alırsam pişman olmam
güzel seçim hayırlı olsun
hayırlı olacak inşallah daha almadık kredi kartı tek sorunum maaşı alınca inventustan kapıda ödeme yapıcam tek seçenek o gibi görünüyo bildiğiniz kredi kartsız taksit yapan bi yer varmı 2 taksit bile beni epey kurtarır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme