Şimdi Ara

Palit Green - Zotac Eco ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu yakınlarda nvidia gts 250 ekran kartı almayı düşünüyorum
    palit veya zotac tercih edicem ama her iki markanında green ve eco modelleri biraz aklımı kurcalıyor
    hangisini tavsiye edersiniz ve ya daha iyi bi öneriniz olurmu gts 250 için
    şimdiden teşekkürler

• green daha performanslıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freemen41

arkadaşlar bu yakınlarda nvidia gts 250 ekran kartı almayı düşünüyorum
    palit veya zotac tercih edicem ama her iki markanında green ve eco modelleri biraz aklımı kurcalıyor
    hangisini tavsiye edersiniz ve ya daha iyi bi öneriniz olurmu gts 250 için
    şimdiden teşekkürler

verebileceğin max para ne kadar
  • Palit'in Green veya Zotac'ın Eco serisinden saat hızları düşürülmüş bir kart alacağına aşağıdaki kartı almanı öneririm;

AXLE GTS250 1GB(738/1836):http://www.netsiparis.com/detay/12821383023/AXLE-GTS250--256BIT--1GB-DDR3-2XDVI-HDTV-HDCP .
  • http://www.netsiparis.com/detay/12821020080/ASUS-EAH5750-FORMULA-DI-512MB-DDR5-128BIT

bu kart daha iyi seçim olur hem az ısınır az güç çeker iyi o.c. olur dx11 desteklidir.
  • Sapphire HD 5770 Vapor-X almaya karar verdim arkadaşlar ancak kredi kartı problemim var nvidiadan vazgeçtim umarım kart bulur ve alırsam pişman olmam
  • Kart diğer 5xxx serisine göre daha kolay bulunuyor ve emin ol pişman olmazsın
    quote:

Sapphire HD 5770 Vapor-X almaya karar verdim arkadaşlar ancak kredi kartı problemim var nvidiadan vazgeçtim umarım kart bulur ve alırsam pişman olmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sapphire HD 5770 Vapor-X almaya karar verdim arkadaşlar ancak kredi kartı problemim var nvidiadan vazgeçtim umarım kart bulur ve alırsam pişman olmam

güzel seçim hayırlı olsun
  • hayırlı olacak inşallah daha almadık kredi kartı tek sorunum maaşı alınca inventustan kapıda ödeme yapıcam tek seçenek o gibi görünüyo
    bildiğiniz kredi kartsız taksit yapan bi yer varmı 2 taksit bile beni epey kurtarır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.