Şimdi Ara

Palit gts 250 512 mb lutfen yardimmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadslar gts 250 ekran karti aldim anakartima taktim psudanda gelen pci kablosunun ikisinide bagladim
    ama goruntu gelmiyor ekran kartinin fani calisiyor yani elektrik geliyor ama neden goruntu gelmiyor lutfen yardim edermisiniz

Anakart modeli: MSİ K9a2CF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicancoklu -- 4 Mart 2010; 23:49:07 >

• ramleri kontrol edin
  • ettim kardeşim yha ramleride kontrol ettim yanlız birşey soracam ben yeni psu aldım eskisinde aşağıdaki işaretlediğim yer takılıydı ama yeni aldığım psuda orası için herhangi bir giriş yok işaretlediğim yer ne işe yarıyor acaba takılı olmasada çalışır mı acaba görüntümün gelmemesinin sebebi bu mu ?

Palit gts 250 512 mb lutfen yardimmm
  • dostum o işlemcinin güç soketi onu takmazsan açılmaz bilgisayar psu da oraya takılacak ucun olmaması imkansız mutlaka vardır.
  • ya kardeş vallahi yok yha aldığım psu markası modelide bu CORSAİR CMPSU-550VX 550W 120MM FANLI 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cmpsu-550vx-cmpsu-550vx-550w-120mm-fanli-80-plus-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=40866
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicancoklu

ya kardeş vallahi yok yha aldığım psu markası modelide bu CORSAİR CMPSU-550VX 550W 120MM FANLI 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cmpsu-550vx-cmpsu-550vx-550w-120mm-fanli-80-plus-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=40866

12w kanalı olmaması imkansız. Kabloları iyi kontrol edin. Olmadı PSU nun kablolarının resmini çekip ekleyin.

• en iyisi resimini çekip ekleyim kardeşim bekleyin dönüşüm muhteşem olacak:))
  • Aldığın psu 20+4 pin olabilir sana 24+4pin lazım. Bazı psularda sadece tek 12volt kanalı var ve dönüştürücü yardımıyla halledersin, bilgisayarcıda bulabilirsin molex-4pin çevirici. Resimde işaretlediğin yer 12volt v1 veya v2 kanalı.

Bir de ekran kartın normal gts 250 mi yoksa green mi? Normal gts250 de 2 adet 6 pin pci-ex kablo girişi vardır greenlerde 1 tane. Sendeki normal gts ise 2 tanesinide takman lazım pci-ex 6 pinlerin aksi halde görüntü alamazsın.

Edit:vatan bilgisayar linkine göre senin psu çıkışları şu şekilde
    Güç Çıkışları: 24 Pin, 4+4 Pin Güç Çıkışı, 6 Pin PCI-Express VGA, 6+2 Pin PCI-Express VGA, Sata, IDE Hdd/Dvd, Floppy
    yani tam psu çıkışları sen bir yerde hata yapıyorsundur. 6+2 pin pci-ex çıkışı modülerdir 8 veya 6 pin olabilir(sondaki 2 pin) ekran kartın normal gts250 ise 2 adet 6 pinide takman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 5 Mart 2010; 10:55:26 >
  • hallettim saolun arkadaslar bana gelen 8 pinli konnektörmüş onu tırnağından ikiye böldüm ve taktım sorunu hallettim teşekkür ederim herkes için
  • olduğuna sevindim
    iyi oyunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.