Şimdi Ara

PALIT GTS 250 E-GREEN 1GB / Bios FLASH (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
11.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi artifact vermesi büyük ihtimal ramlerden ziyade Shader'i çok arttırıyor olman. Benimde başıma gelmişti ordan biliyorum. Hiç denedin mi bilmiyorum ama şu ayarları bi denesen?

Hızları Gpu:738 Bellek:2000 Shader:1636 Shader'a fazla yüklenmek görüntü bozukluklarına neden olabilir Hatta başta bellekleri 1800 de bırak. Gpu ve shader'ı dediğim hızlara bi getirip dene istersen
  • Palit firması mail'ları 30 saat oldu hala tınlamadı ii ki siz warsınız
  • Neyse şimdilik bu hızda çalışsın aza kanaat etmeyenin nimeti elinde patlarmış

Da ben başka birşey sorayım bu kadar çok sayıda bilgili arkadaşım buradayken:

Şimdi mesela malum, çoğumuzun durumu her oyuna bir ekran kartı parası ya da yarım ekran kartı parası vermeye müsait derecede zengin değil. Durumu yok.
    Örneğin "Dark void" adlı oyun için internette rusça sürüm haricinde sadece "reloaded grubuna ait" crack bulunabiliyor. içinde exe dosyası haricinde bir de "rld.dll" dosyası var ve onu da oyunun klasörüne koymamız gerekiyor.

Öncelerde oyun crack'leri sadece "exe" olarak gelirdi. Şimdi nerden çıktı bu "rld.dll"
    Razor da artık razor.dll falan koyuyor exe'lerin yanına.
    Bu yeni dll'ler ekstra bir güwenlik tehdidi oluşturur mu?
    Exe'ler zaten yeterince güvensizdi şimdi bir de bu dll'ler çıktı başımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwolf.35 -- 13 Şubat 2010; 15:11:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

quote:

Orijinalden alıntı: speedy3500

O da mevcut seni mi kırıcaz. Aldığı puan AYNI

PALIT GTS 250 E-GREEN 1GB / Bios FLASH

PALIT GTS 250 E-GREEN 1GB / Bios FLASH

CPU Score'un 2500 senin E6300 2.8Ghz'den 3.5ghz'e çek 3dmark06 puanın 11653'lerden 13000 lere gelir artık idare et yapcak bişi yok sıkma kendini..

dostum önce şu işlemcini 3500Ghz ile 4000Ghz arasına çek cpu score'un 2500 lerden 3000-3500 lere gelsin bak o zaman dedigim gibi 3dmark06 puanın 13000-14000 arası olur moralin yerine gelir...

• Bu cpu'yu overclock etmek deveye hendek atlatmak gibi. Bu cpu e6300 wolfdale. Potansiyeli yok değil fakat bendeki board bu cpu'yu 3.5 ghz'e voltajsız hayatta çıkartmıyor. Voltaj verince de ısı 80 derecelere yaklaşıyor. Ayrıca ram'lerimdeki latency değerleri elverişli değil. Overclock edip ram'lerin frekansını düşürmek zorunda kalıyorum.
    Bu sefer de overclock'suz hıza çok yakın sonuçlara imza atıyor. 110 lira verip yeni ram alsam belki olur. 110 lira daha verdikten sonra cpu upgrade yaparım eskisini satıp

Şuan ram'ler ddr2-800 modunda ve cpu verimi iyi. Parayı da hesaplarsak en optimal seviye bu şuanda. Teşekkürler, saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwolf.35 -- 13 Şubat 2010; 16:13:58 >
  • Nvidianın şu an piyasadaki çoğu kartı balon gibi. Ben de bugün Leadtek 9600GT aldım. Güzel kart ama kesinlikle bildiğimiz 9600GT değil. Bellekler 1400de çalışıyor. İşin garibi bunda green de yazmıyor ve piyasada sıfırı 165, 180TL arasında.
  • 128 bit mi
  • Yok Allah'tan değil Zaten 256bit olduğunu biliyordum da performans tatmin edici değil. Açıkçası 4670 ile arasında pek bir fark kalmamış.
  •  PALIT GTS 250 E-GREEN 1GB / Bios FLASH
  • Overclock forever
    Ama biraz da para ve şans işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwolf.35 -- 13 Şubat 2010; 21:07:02 >
  • Speddy3500 bence fps olayına çok fazla takılmayın.500 de olsa fps 1500 de olsa gereksiz.Göz zaten 60 dan fazlasını görmüyor ve akıcı oluyor.61 le 100 aynı yani kısacası vsycn açıp 60 da kullansanız neyinize yetmiyorki?105 den 116 için karta overclock yapıyorsunuz,güzel fakat zaten güçlü bir kart o.İyice ısıtıyorsunuz kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 13 Şubat 2010; 22:21:55 >
  • Palit E-green kartın sıcaklığı da denetim altında. Tahmin ettiğiniz gibi ısınmıyor. Hatta Fan'ı %35'den fazla kapasiteye ihtyiaç duymuyor (overclock'a rağmen)
    Fps hususunda ise görüşümüz şu şekilde: Her ay yeni ekran kartı alamayacağımıza göre, şuan bir oyunda 116 fps verirse 6 ay sonra çıkacak oyunda (atıyorum) 65 fps verir. 1 sene sonra çıkacak oyunda taş çatlasın 40 fps. Derken dx11 yaygınlaşır vs. vs.

Peki ya yeni aldığımız kart daha bugünkü oyunda 50 fps verirse?
  • Ama diyorumki yeni aldığınız kart bugunku oyunda 50 fps verirse zaten fesattır ve çöpe atın gitsin o kartı.Fakat farkındaysanız fps 105 de hani o/c ile 30-40 fps artsa tamam diycem ama 10 fps için deymes.50 fps verseydi o zaman sorun yok derdim o/c ye .Ama kart sizin tabiki ben sadece fikrimi söyledim.İleriye dönük olması açısından iyi fakar overclock ömrünü kısaltır kartın.
  • Gönül isterdi ki overclock ile 200 fps versin ama olmadı napalım :)
    Öte yandan, overclock profesyonel (ya da işinin ehli diyelim ) kişiler tarafından yapılınca 8-10 yıl ömürlü ekran kartının dayanma süresini en kötü ihtimalle 6-7 yıla düşürüyor.
    Peki hangimiz bir ekran kartını 7 yıl kullanıyoruz ki

Katkın için teşekkürler.
  • Hmm olabilir ama onu Allah bilir.P2 300 pcimi 12 yıl kullandığımı biliyorum
  • Şimdi mesela malum, çoğumuzun durumu her oyuna bir ekran kartı parası ya da yarım ekran kartı parası vermeye müsait derecede zengin değil. Durumu yok.
    Örneğin "Dark void" adlı oyun için internette rusça sürüm haricinde sadece "reloaded grubuna ait" crack bulunabiliyor. içinde exe dosyası haricinde bir de "rld.dll" dosyası var ve onu da oyunun klasörüne koymamız gerekiyor.

Öncelerde oyun crack'leri sadece "exe" olarak gelirdi. Şimdi nerden çıktı bu "rld.dll"
    Razor da artık razor.dll falan koyuyor exe'lerin yanına.
    Bu yeni dll'ler ekstra bir güwenlik tehdidi oluşturur mu?
    Exe'ler zaten yeterince güvensizdi şimdi bir de bu dll'ler çıktı başımıza
  • doğan görünümlü şahin üretmeye çalışmışsın.
  • yok sadece normal bir gts 250 elde etmeye çalıştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy3500

yok sadece normal bir gts 250 elde etmeye çalıştık

bu green editionları anlamıyorum zaten. adamlar 10w tasarruf için saat hızı düşürüyor. e ne anladım ben o işten performansı düşecekse. hadi düşük enerji ile aynı performans olsa bir anlamı olur. kaldı ki palit green'in de green'ini yapmış. öllüğün körü. ziftin peki. avunun dibi.
  • normal 9800gtler aşağı yukarı 105w civarı çekerken, eko versiyonları 75w'dan daha az çekiyor.. hemde aynı hızda .. bu kartlar daha çok yüksek performanslı htpcler için kullanışlı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.