Şimdi Ara

PALIT GTS 250 E-GREEN 1GB / Bios FLASH (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
11.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk olarak gpu-z koyalım arkadaşların kafasındaki karışıklık gitsin

PALIT GTS 250 E-GREEN 1GB / Bios FLASH
  • Kart GT 240 ayarında değil. Müşavirin işlemci 4000 üstünde çalışıyor. SM2 ve SM3 skorları sizin daha iyi. İşlemciniz 3500leri görebilse skorunuz çok daha yüksek çıkar. Kart çok kötü değil ama GTS 250 de değil. Hızaştırılmış 9800GT gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy3500

Çok haklısınız. Gerçekten de gt240 ayarında bir kart bu. Zaten o yüzden bios modding yapmayı düşündüm.

Call of duty Modern warfare 2 ile fps testi yapıp sonucu koymak isterim. Nasıl yapılıyor

FRAPS adlı proğramı yükleyin, Oyuna girmeden önce proğramı açıp girin oyuna ve SS leri göster gibi bir bölüm olması lazım onu işaretleyin. Yine yanlış hatırlamıyorsam oyun esnaında f10 ile ss alabilirsiniz.

Mesela şu bölümden ekleyin ki mukayese edelim;

Special Ops / Solo Play / Alpha / The Pit

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Kart GT 240 ayarında değil. Müşavirin işlemci 4000 üstünde çalışıyor. SM2 ve SM3 skorları sizin daha iyi. İşlemciniz 3500leri görebilse skorunuz çok daha yüksek çıkar. Kart çok kötü değil ama GTS 250 de değil. Hızaştırılmış 9800GT gibi.

Teşekkürler. Gözden kaçan bir ayrıntıyı ifade buyurdunuz.
  • quote:

İlk olarak gpu-z koyalım arkadaşların kafasındaki karışıklık gitsin

bu gpu-z resmi e-green e ait

normal gts250 738/2200/1836
    palit gts250 745/2200/1836
    palit green 700/2000/1512
    palit e-green 700/1800/1512
  • 4x Fsaa açık. Vertical sync kapalı. Resolution: 1440*900
    Fps: 105

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwolf.35 -- 13 Şubat 2010; 11:33:52 >
  • Yukarda sonradan sende vermişsin sanırım. Green modelini kullandığımdan biliyorum Shader:1512 mhz. Aynen kart şu an ki hızlarıyla sadece bios isminde GTS 250 görünüyor. Bellek de hiç overclock olmuyor mu arkadasım? Gerçekten hız aşırtma yapıyorsan ve Skor da en ufak bi değişme olmuyorsa gel de çık işin içinden
  • 1280*1024 çözünürlükte yaparmısınız birde?
  • Overclock için elimde evga advanced graphics tuning var ama 3dmark puanında gözle görülür değişme olmadı.
    Bir de modern warfare ile karşılaştırma yapacağım.

• 1280 x 1024

• Evet E-green'den kaynaklanan %20 oranındaki performans düşüşünün %10'luk kısmı Modern warfare 2'ye bakılırsa overclock ile telaffi edilebildi. %10 ile idare ederiz artık
    Sorun değil :)

1440 x 900 (overclocked)

• oc edilmiş 9800GT ile nerdeyse aynı sonuçları almışsınız ki zaten GTS250 de oc edilmiş 9800gt değil mi?

Kartta sorun yok, hiç kafanıza takmayın. Sonuçlar güzel.
  • Sağolun yeğen
    Zaten hayat bir oyun değil mi

Şaka bir yana katkı sağlayan tüm arkadaşlara teşekkürler.
    Hepinize çaylar benden bugün
  • Birisi çay mı dedi. Şekersiz olsun lütfen
  • quote:

Overclock için elimde evga advanced graphics tuning var ama 3dmark puanında gözle görülür değişme olmadı.
    Bir de modern warfare ile karşılaştırma yapacağım.

hobaa şimdi de pyhsx yok diyor

sen o ramlere biraz daha aban

• Yanlız kardeşim sen shader ve ramlere oc yapıyorsun da Gpu yu neden arttırmıyorsun ki. GPU nun hızını arttırmadan Nasıl bir artış beklenir
  • bir kere benimde başıma geldi, Gpu-z' dan bakıyorum "physx" yazmıyor, physx yazılımını kaldırdım-yeniden kurdum, yeniden başlattım düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanOz

Yanlız kardeşim sen shader ve ramlere oc yapıyorsun da Gpu yu neden arttırmıyorsun ki. GPU nun hızını arttırmadan Nasıl bir artış beklenir

Bu kartta olabilecek budur. Hepsini arttırdım bi ara, performans yarıya düştü.
    Onun dışında kademe kadema artış yaptım, 3dmark'ın ortasında "driver'lar çalışmayı durdurdu" hatası aldım 3dmark kapandı.
    Başka denemelerde ise 3dmark'ın ormanlı test grafiğinde artifact'ler çıktı.

Bu kartta bios'suz olabilecek en iyi ayar budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heh

bir kere benimde başıma geldi, Gpu-z' dan bakıyorum "physx" yazmıyor, physx yazılımını kaldırdım-yeniden kurdum, yeniden başlattım düzeldi

Teşekkürler.http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.1112.html
    Burdan tekrar PhysX yükleyelim biraz PhysX'lenelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwolf.35 -- 13 Şubat 2010; 14:58:20 >

• hadi moralin yerine gelsin yukarda codmw2'de ocsiz 1280*1024de 108 fps almışsın.. bende işlemci 4ghz + gpu ocli halinde anca 115 fps.. bir de işlemci + gpu oc edebilrsen dağıtırsın ortalığı ki daha yüksek çözünürlükte zaten geçmişsin benimkini
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.