Şimdi Ara

PALIT GTS 250 E-GREEN 1GB / Bios FLASH (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
11.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     PALIT GTS 250 E-GREEN 1GB / Bios FLASH

2 tane 6 pin güç girişi var ??

BURDAN bakabilirsin..

• Ekran kartı o değil.. Tek 6pin güç girişi var. Green değil E-green edition. Vantage şuan xp'de çalışmıyor.
    Herkese teşekkürler.
  • 3.5 ghz için voltaj ve ram değişikliği gerekiyor. Cpu sıcaklığı da kontrol'den çıkıyor.
    Bios olayı için palit'den onay mail'ı bekleyeceğiz. Ya da böyle idare edeceğiz :)
    Cpu Overclock için tavsiyesi olan olursa pm atabilir, sistem detaylarını falan görüşürüz.

Mesaj atmış olan herkese tekrar teşekkürler.
  • Aşırı güç tasarruflu ne ya Bunu nasıl anladınız sorması ayıp?

GTS 250nin de canına okudular zaten, demek ki kart şu haliyle 9800GT ayarında hatta belki daha düşük. Adamlar mimariyi değiştirmek yerine tabi devamlı kırptıkları için abuk sabuk kartları var piyasada.
  • işlemcilerimiz aynı, bu da benim eco 9800gt, hiç güç girişi yok, senin ki yine iyi

edit: gerçi senin sonuçlar xpdeymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 13 Şubat 2010; 0:11:08 >

• Oh be verdiğimiz parayla palitten aldığımız hizmete bak diyordum iyi oldu 9800'den geri olmadığını bilmek

Güç tasarrufunu nerden anladınız diyen arkadaşı da aydınlatmazsak ayıp olur. Palit'in sitesine bağlandım, bu e-green neyin nesiymiş diye. Şöyle yazıyor: (EXTREMELY GREEN POWER SAVING EDITION)
    Türkçeye çevirince: Aşırı güç tasarruflu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwolf.35 -- 13 Şubat 2010; 0:08:12 >
  • Aşırı güç tasarrufu yerine aşırı kırpılmış yazsalarmış daha makbul olurmuş. GTS 250 fiyatına 9800GT.. Güzel taktik.
  • Aynen öyle harbi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwolf.35 -- 13 Şubat 2010; 0:13:48 >
  • Tam 27 tl zarardayım. Dükkanlarını başlarına yıkıcam
  • Bende önceden GTS250 alırken Green istedim ve e-green vermişlerdi ama 10 dakka sora farkedince direkten döndüm ve başka yerden green olanı aldım
    Ama Green olanı 2 güç girişliydi ve gpu 775 bellekler 2100 ü görüyordu. Ayrıca yukarda @Karayell arkadaşımızın attığı resim E-green ve 2 güç girişi var. Sizdeki tek ise ilginç gerçekten. Bende aldığımda E-green i incelemiştim 2 tane giriş vardı ama PCB boyu kısaydı. Güç tasarrufunu belleklerin ve gpu nun hızını düşürerek sağlıyorlar. Girişleri azaltarak değil.
  • Bendekinin fan rengi tamamen siyah. resimdekinden farklı bir sürüm yani.

Ayrıca gpu core clock: 702 mhz
    Memory: 900 (1800) mhz
    Shader clock: 1512 mhz

Kutusunda e-green yazıyor. Ayrıca masaüstündeyken bellek ve core clock 300 mhz'e otomatik olarak geçiyor (oyunda değilken)
  • speedy3500 seninkinin shader hızından kısmışlar gibi duruyor, acaba egreen değilde green modelde shaderı kaç mhz..

benim eko, gpu 637mhz shader 1592mhz ram 2314mhz e kadar çıkıyor..
  • Green modelde:

Çekirdek (Mhz) : 738
    Bellek (Mhz) : 2200
    Shader (Mhz) : 1836
  • kartınızın modelini yanlış biliyorsunuz.http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1262
  • Green modelde de shader hızı 1512
  • quote:

Orijinalden alıntı: derinkoma

kartınızın modelini yanlış biliyorsunuz.http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1262

Saygıdeğer kardeşim palt'in sitesinde Green edition olarak siyah fanlı modeli, e-green olarak turuncu fanlı modeli göstediği hususunda zaten şüphe yok.
    Bendeki hem siyah fanlı hem de e-green. Yeni çıkmış bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanOz

Green modelde de shader hızı 1512

Green modelde 1512 değil:

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2571
  • http://www.hepsiburada.com/palit-nvidia-gts-250-green-1gb-256bit-gddr3-directx-10-crt-dvi-hdmi-pci-e-x16-2.0-ekran-karti/productDetails.aspx?CategoryId=204&productId=bd53424

Hepsiburada.com'da da green edition olarak siyah fanlı modeli göstermiş fakat onda bile bellek hızına 2000 mhz demiş.
    Bendekinde bellek hızı 1800. Gpu-z ile ve birkaç programla daha baktım. Default olarak gösterdiği parametrelere göre core clock 702,
    memory: 900 (1800)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwolf.35 -- 13 Şubat 2010; 11:03:13 >

• Benim GT240 la aynı puanı almışsınız. Atın siz o kartı.

Şaka şaka yav boşverin şu testleri, oyun performansı nasıl? Sonuçta kartı oyun için aldınız, test yapmak için değil. Bir iki oyun testi yapıp, ss koyarsanız daha iyi olur. Performansı anlamak açısından.

• Çok haklısınız. Gerçekten de gt240 ayarında bir kart bu. Zaten o yüzden bios modding yapmayı düşündüm.

Call of duty Modern warfare 2 ile fps testi yapıp sonucu koymak isterim. Nasıl yapılıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.