Arkadaşlar Merhabalar. Geçen yıl türkcell den satın aldığım cihazın rom unu 6.5 e çevirmiştim. İşimi görmediğinden 6.1 e geri dönmem gerekti. Geri dönmek için bir çok şey denedim ama galiba hatayı RUU_signed.nbh dosyasının ismini CHEEIMG.nbh ismi ile değiştirip yüklemek istedikten sonra bu sorun oluştu. Ne yaptıysam nasıl yaptıysam bootloader de kaldı. Şimdi ekranda kırmızı yeşil mavi beyaz renkler var. açılır açılmaz bu moda geçiyor. kamera + restart ettiğimdede aynı pilini takar takmazda aynı. Power(Kırmızı)+Restar ettiğimde hiç birşey gelmiyor. Ekranda Palm TR IPL-0.20
Palm TR SPL-0.24 0000
Yazıyor. USB diyip cihaz PC de donanım olarak görünüyor. Bootloader olduğu içinde Active SYNC ye bağlanamıyor.
Neti araştırdım cihaza orjinal rom atmam gerekiyormuş. Orjinal Treo750_Cingular_ROM denilen Treo750_2.23_ROW_WM6 gibi bir çok romu denedim almadı. USB üzerinden Pc donanım olarak görüyor ama DesktopUpdater yükleme yapmıyor. Bağlantı kurulamıyor hatası veriyor. Bende SD kart ile denedim, yükleme yapıyor BOOT Ok GSM OK OS yüklerken FAİL hatası veriyor. Yükleme Cubuğunun sonuna az kala sürekli hata veriyor. Oynanılmış romları hiç yüklemiyor. DesktopUpdater i çalıştırdığımda Documents and Settings/XXXX/Local Settings/xxx/CHEEIMG.nbh dosyasını SD karta atıyorum oda yukarda bahsettiğim gibi OS yüklerken sona az kala FAİL hatası veriyor. Her şeyi denedim çözüm bulamadım. O yüzden bilgisi olanlardan yardım diliyorum. Bana acil olarak ayrıntılı bir şekilde anlatabilirmisiniz? Saygılar...
Unutmadan her SD kart ile yüklemeden önce Fat32 ile normal format atıyorum daga sonra CHEEIMG.nbh dosyasını içine atıyorum. Öyle yüklemeyi başlatıyorum.
palm treo 750 v windovs mobil 6.5 kilitlendi dovngrade nasıl yaparım ? arkadaşlar windows mobil palm treo 750v cihazım var rom almanca idi önce türkçe rom yükledim telefonun bazı özellikleri kayboldu sonra windovs mobil 6.5 yükledim.Normalde açılıyordu çobuklar ne yaptılarsa şuanda açılış ekranında kalıyor yeni rom yüklemeye çalıştım yapamadım bilgisayar ile bağlanmaya çalışıyorum bilgisayara telefonu tanıyor fakat kilitleniyor . Ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum formda aradım fakat tavsiyeleri yaptım olmuyor lütfen yardım... deknosman kardeşimizi aradım ama telefonu çıkmıyor bu işin üstadlarından yardım bekliyorum yardım.