Bildirim
PALME YGS LYS BİYOLOJİ 3 KİTAP ACİL YARDIM!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2ye dustu ama iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zaman ayırdığın için teşekkürler -
bende de palme biyoloji var 3 tane a b c şeklinde ben beğendim. ama aceba iki tane olanla soruları aynı mı diye merak ediyorum -
Hangisi daha yeni?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş sorular tamamen aynı bende 3 kitap olanı var.arkadaştada 2 kitap olanı var sorular tamamen aynı. -
olayın aciliyeti geçmiş ama olsun.dostum bize bu seriyi 12.sınıfın başında bio hocası aldırdıydı.o sene başında benim gibi biyoloji cahili biri ne kadar net yapabiliyorsa bende o kadar yapabiliyordum(4-5 net civarları).önce hocadan konuyu dinledim ondan sonrada bu kitaplardan o konuyu çözdüm.böyle böyle sınavda 24 net yapmıştım.şimdi ben sadece bu sonuca göre yorumlarsam kitap mükemmel diyebilirim ama alıpta ikinci bir kaynak çözmediğim için bu karşılaştırmayı yapmam yanlış olur.velhasıl kerim konu dinleme-test çözme şeklinde bir çalışma yöntemin varsa kesinlikle öneririm kitabı. -
tamam bilgi için teşekkürler. -
zaman ayırdığın için çok teşekürler gidip aldım kitabı benimde çok hoşuma gitti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X