Şimdi Ara

Palu Ailesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
7.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayatım boyunca izlemedim hocam bu olayın ilk 10 dk sına baktım zaman nasıl geçti anlamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Righteous2

Hayatım boyunca izlemedim hocam bu olayın ilk 10 dk sına baktım zaman nasıl geçti anlamadım
    Onları izlersen onlar da orada olmaya devam ederler çünkü izleyenler ne kadar çoksa o kadar para kazanıyorlar yani prime time 'larına bonus vermiş oluyorsun.
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Yıllardır yayın yapan bir program benim sayemde mi yayın hayatına devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Righteous2

Yıllardır yayın yapan bir program benim sayemde mi yayın hayatına devam ediyor.
    Bir kişi bir kişidir, önce sen olur sonra o sonra o diye diye damlalar göl olur. Bırakın bunlara prim vermeyi.
  • Müge Anlı nin programını takip etmiyorum ama bu palu ailesi kan donduran cinsten. Sözlükte görüp araştırayım dedim 16 saatlik Video izledim(evet işsizim). Korku gerilim entrika ne ararsan var. Dizi gibi her bölüm farklı şeyler ortaya çıkıyor. Ekran başında tv yi yumruklamak geliyor içimden ailenin tüm fertleri için.

Emine : yürüyen ceset. iki kelime söylemeye ayarlanmış bir Robot resmen.

İsa : hayatınızda görebileceğiniz en gavat sinir bozucu insan

Fatih : buda gavatın önde gideni

Tuncer : şarlatan. şeytan görse diz çöker önünde, ceketini ilikler. Muhtemelen ailedeki herkesi erkek kadın çocuk demeden elden geçirmiş Katıksız o.ç

Havva : kötülüklerin anası resmen. duygusuz kahpe poker surat. Kızı torunu öldürülüyor tecavüze uğruyor ama bunda en ufak üzüntü belirtisi bile yok

Yazacak çok şey varda neyse. Allah köklerini kurutur inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olaylar para-din-uyuşturucu üçgeninde dönüyor. Zaten bu üçü bi işe girsin çık bakalım oradan çıkabiliyorsan.

• gecen mynet'te mi ne gorunce bakmamistim ama yine gorunce okuyayim bari dedim ve kanim dondu resmen. bu ne lan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip edilen konuya bak
  • izmirli1713 kullanıcısına yanıt
    Benim en çok merak ettiğim şey havvanın ne yaptığı. Bir insanı susturmak için yaptığı bir şeyle tehdit edersin. Ama büyüden korktuğunu söylüyor. Ya deli ya da cinayetlerden biri buna ait.

• Normalde Müge Anlıyı izlemem fakat internette o kadar çok bu konu hakkında gönderi gördüm ki en sonunda dayanamadım ''Kimmiş bu Palu ailesi?'' diye araştırmaya başladım.Araştırdıkça hayatımda gördüğüm en korkunç bir olay örgüleri ile karşılaştım.

Bence bu damat yani Tuncer bir tarikat lideri.Tarikat denilince ila ki Fetö ya da kedicikler gibi büyük bir örgütlenmenin akla gelmemesi gerekir diye düşünüyorum.Bu Tuncer kendi çapında içine girdiği Palu ailesini etkisi altına alarak kendi tarikatını kurmuş.Bu Palu aileside onun müritleri olmuşlar.Zira bir ailenin birbirlerini suçlayıpta Tuncer konusunda hiçbirşey söylememelerinin başka nasıl bir açıklaması olur?Adeta liderlerini koruyorlar gibi bir izlenim var.Yahu İsa denen -ki kendisi herhalde gelmiş geçmiş en büyük .avatlardan biri- kişi kendi anasına ağza alınmayacak türden iddialarda bulunuyor.Tabi ki bu iddiaları kaleme alan damat Tuncer fakat mektubun altında İsanın imzası var.Dahası Tuncer bu ailenin annesi konumunda olan Havva'ya işlenen cinayetleri yıkmaya çalışırken Havva kendisini savunmak yerine ''Ben bilmem,ben birşey yapmadım.Bilmiyorum ki...Bize çok iftira atılıyor'' şeklinde saçma sapan sözler söylüyor.Yani Tuncerin kendisi için söylediği iddialara ne yanıt veriyor ne kabul ediyor ne de onu suçlar birşey diyor.Kısacası tamamen hipnoz olmuş gibi Tuncer ne derse ona uyuyor.Tuncerin karısı olan Eminenin zaten aklı gitmiş gibi.Boş boş duruyor.Bütün konuşmalar boyunca sessiz duruyor fakat birisi Tuncer'e birşey söyleyince ''Yalan bunlar,iftira bunlar,yalan söylüyorlar'' diyerek celalleniyor.Sürekli ağzı kuruyor ve ellerini avuşturuyor.İsa ise ortada ruh gibi duruyor.Tuncer ne derse kabul ediyor.Tuncerin kendi anasına söylediği ağır sözlerin altına adam -ki lafın gelişi söylüyorum- imzasını atarak bu mektubu kendisinin yazdığını söylüyor.(Gerçi daha sonra böyle bir sözü söylemediğini söylese de Tuncer buna bağırınca sus pus oluyor).Emrah ise görgü tanığı ancak o da mümkün mertebe Tuncer ile ters düşmemeye özen gösteriyor.Ağırlıklı olarak bu olayların yaşandığı zamanlar çocuk olduğunu ileri sürerek sözde birçok olayı hatırlamadığını ya da tam olarak hatırlamadığını söylüyor.Kısacası o da birşekilde kendisini bu cinayetlerden uzak tutmaya çalışıyor ve bir yandan da Tuncer ile ters düşmemeye özen gösteriyor.

Bu ailenin ve Tuncerin söylediklerine güven duyulmayacağı da kendilerinin Polis karakolunda verdikleri ifadeleri yalanlamaların da açıkça kendisini gösteriyor.Bunlara göre bu ifadeleri baskı altında verdiler ya da Polis yanlış ifade (!) aldı.En son Tuncer kendi ifadesini okumadan imzaladığını söylüyordu.Bunlara göre neredeyse Polisler,Avukatlar ve Savcılarda onlara iftira atıyor.Dahası kendileri aleyhine konuşan herkes bunların peşindeki sözde mafyanın adamı ve onlara iftira atmak için para alıyorlar.Yani elle tutulur sağlam dayanakları olmadığı gibi herkesi yalancılık ve iftiracılıkla suçluyorlar...

Dahası Havva yani öldürülen kızın annesi ve öldürülen çocuğun anneannesi Havvanın gömüldüğü yeri yıllar önce Polis karakolunda verdiği ifadede açıkça söylüyor.Geçenler de ise ifadesinin daha inandırıcı olması için böyle bir yalan söylediğini açık açık itiraf ediyor.Yani işine geldiğinde yalan ifade verebileceğini,yalan söyleyebileceğini,iftira atabileceğini farkında olmadan itiraf ediyor.Elbette verdiği ifade yalan değil zira yapılan yerdeki kazılarda (ki Tuncer daha sonra kendisi de bu yeri göstermişti) kemik parçaları bulundu.Fakat inatla o gün verdiği ifadenin yalan olduğunu söylüyor.Yani bu aile gerektiğinde ifadelerini ve söylediklerini dahi yalanlayabilen bir aile.Yalanladıkları da kendileri...

Dediğim gibi bu basit bir olay değil.Bu aile Tuncerin tarikatı gibi birşey olmuş.Ayrıca Tuncerin büyücülükle uğraştığı söyleniyor.Evlerinden muskalar ve büyü materyalleri çıkıyor.Bunların tüm mal varlıklarını satarak kaçmalarının nedenide sözde kendilerine musallat olan Cinler nedeniyle.Tabi onlara göre tüm bu işleri mafya yapıyor.Mafya ile bağlantılı olan kişide öldürülen Meryem!Ailenin ve Tuncerin iddiasına göre Melike eve muskaları koyan,bunları şırıngalarla bayıltan dahası tecavüz eden kişi.Düşünün Meryem Tuncere ilaç verip bayıltıyor sonra bir kadın olarak Tuncere tecavüz ediyor (!).Kısacası herşeye bir kılıf uyduruyorlar fakat kılıflarını destekleyecek ortada tek bir kanıtları yok.Bilakis bütün kanıtlar (Emniyet ifadeleri,görgü şahitleri ve tanıkları,hastane raporları vs) bunların aleyhine fakat bu ailenin ve Tuncerin tek savunması ''Yalan bunlar,iftira bunlar'' şeklinde...

Açıkçası bu olay basit bir cinayet olayı,istismar olayı vs değil bence...Bu aile derinlemesine araştırılması lazım.Bu aile resmen Amerikada gördüğümüz tarikat benzeri ailelere benziyor.Bunların başında da Tuncer var.Tuncer artık bunların gözünde Peygamber midir,hocam mıdır nedir bilmiyorum fakat Tuncere adeta tapıyorlar.Bu uğurda tüm mal varlıklarını dahi Tuncere vermişler.Yani ciddi ciddi bir korku filmi ya da kitabı gibi yaşanılanlar.Şuan bile ortaya çıkan tüm olayları anlatamadım.Fakat işin içinde hem cinler var,hem büyücülük var,hem mafya var,hem gasp var,hem darp var,hem istismar var,hem tecavüz var,hem yalan ifadeler var, hem işkence var hem de cinayetler var.Ben hayatımda böylesine karışık böylesine korkunç bir olay ne duydum ne gördüm.Bu olayları Stephen King duysa herhalde ne kitaplar ortaya çıkarır düşünün artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 8 Ocak 2019; 14:55:43 >

• Palu Ailesi

• Panpalar bu tuncer bunları uyutup, uyuşturup her şeyi yaptırmış. Havva'ya ve ailedeki tüm bireyleri yapmış. Kendi ailesine yapmaya çalışmış ama kendi ailesi bunu kovmuş. Kendi ailesiyle görüşmüyor Tuncer.
  • kafayı yemek üzereyim
  • Başkaları dini kullanıp 17 senedir ülkeyi yönetiyor. Tuncer bir aileyi yönetince olay oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.milliyet.com.tr/palu-ailesi-kabusu-muge-anli-da-gundem-2808092/

08.01.2019 12:30

Palu Ailesi kabusu Müge Anlı'da devam ediyor: Ablam Tuncer'e tecavüz etti
    Palu Ailesi dehşeti Türkiye'yi sarsmaya devam ediyor. Müge Anlı'daki Palu Ailesi olayında Tuncer Ustael'in eşi inanılmaz bir iddia ortaya attı: Ablam Tuncer'e tecavüz etti.

Palu Ailesi’nin, kayıp iki ferdi için 21 Aralık’ta ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programına başvurması Türkiye’yi dehşete düşüren olaylar zincirini ortaya çıkardı.

‘Cinci Hoca’ olduğunu öne süren damat Tuncer Ustael ve müridine dönüştürdüğü Palu Ailesi hakkındaki iddialar canlı yayında günlerdir kan donduruyor: 3 cinayet, 4 çocuğa tecavüz, gasp, işkence... Meryem Tanhal'ı ve kızı Melike'yi öldürdüğü iddia edilen Tuncer Ustael suçlamaları reddederken, bugün kritik bir gelişme yaşandı.

KRİTİK TANIK CANLI YAYINDA

Palu Ailesi'nin damadı Tuncer Ustael'in Meryem Tanhal'ı tokatlayarak arabaya soktuğunu ve ağaca bağladığını gören bir tanık yayına katıldı. Herkes bu tanığın neler söyleyeceğini merak ederken, dün kazı yapılan yerde bulunan kemiğin kime ait olduğu araştırılıyor.

TUNCER'İN KARISI EMİNE USTAEL'DEN İNANILMAZ İDDİA

Tuncer Ustael'in eşi Emine Ustael, ölen Meyrem Tanhal'ın kocası Tuncer'e ilaç verip tecavüz ettiğini iddia etti. Bu inanılmaz iddiayı Tuncer de doğruladı. Yayında bulunan konuklar ise bu iddia karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

• HİKAYESİYLE İNSANI ÇILGINA ÇEVİREN PALU AİLESİNDE KİM KİMDİR?

Müge Anlı sayesinde ortaya çıkan korkunç gerçeklerden biri: Palu ailesi. 3 harflilerle insanları etki altına alma, tehdit etme, bağlama, tecavüz, cinayet gibi kan dondurucu ifadeler ve iddialar

1-Harun Palu
    Harun Palu, ailenin anahtarı diyebiliriz. Palu ailesinin tüm sırları aydınlatacak kişi Harun Bey aslında. Ama hapisten sonra kendisine şizofren teşhisi konulduğu için ifadeleri geçersiz sayılıyor. Oğlu İsa, damat Tuncer'in etkisiyle Meryem'in kocasını, yani Tuncer'in bacanağını öldürüyor. Harun da suçu üstlenip oğlunun yerine hapse giriyor. Hapisten çıktıktan sonra kirli olayları fark eden Harun, cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunuyor. Ancak şizofreni teşhisi konulduğu için hiçbir şekilde ifadeleri geçerli olmuyor, diğer oğlu olan Fatih'in vasiliğinde kalıyor. Harun'un 4 tane evi var ve şu an nerede olduğu belli değil.

2-Havva Palu
    Havva, oğlunun suçunu üstlenip hapse giren, hapisten çıkınca şizofreni teşhisi konan Harun'un eşi. Bu evlilikten İsa, Fatih, Meryem, Emine ve Ayşe Melek isminde 5 tane çocuğu var. Damat Tuncer'in ise büyük ölçüde etkisinde. Kızları Meryem ve torununun, Tuncer tarafından tecavüz ve işkence ile öldürülmesine göz yummak ile suçlanıyor. Kocaeli'nde ve İstanbul'da bulunan iki evini, Tuncer'e verdiği de biliniyor.

3-İsa Palu (Havva - Harun'un oğlu)
    İsa, işlediği cinayeti baba Harun'a iteleyen, damat Tuncer'in etkisi altına aldığı ilk isimlerden. Tuncer'in yönlendirmeleri ile kardeşi Meryem'in eşini, yani eniştesi Ahmet'i öldürüyor. Sebep olarak da "namus için yaptım" diyor. Ancak suçu babasının üstlenmesi ile hapse girmekten kurtuluyor. Meryem'in ve Tuncer'in çocuklarına (ki bunlar İsa'nın da yeğeni) yapılan işkencelerde ortak olduğu iddia ediliyor çocukların ifadelerine göre. Ancak her ne hikmetse bu suçlamalardan da hiçbir ceza almıyor. Meryem'in cesedini, Tuncer ile birlikte gömdükleri de iddia ediliyor.

4-Fatih Palu (Havva - Harun'un oğlu)
    Harun Palu'nun hapisten çıktıktan sonra yanına alıp suç duyurusuna birlikte gittiği çocuklarından biri. Şu an babası Harun, Fatih'in vasiliği altında. Tuncer'in etkisi altında olan isimlerden de biri aynı zamanda. Yayında Tuncer'in, anne Havva'ya çeşitli ağır sözler söyledikten sonra hiçbir tepki vermemesiyle ve rahat tavırlarıyla dikkat çekiyor.

5-Meryem Tahnal (Havva - Harun Palu'nun kızı)
    2008 yılında ortadan kayboldu. 8-9 yaşlarında olan kızı Melike de kendisinden bir yıl sonra ortadan kayboldu. Kocası Ahmet, enişte Tuncer tarafından İsa'ya öldürtüldü. Kocası öldükten sonra, çocuklarıyla birlikte Tuncer'in kapıcı dairesinde yaşamaya başlıyorlar ancak gördükleri şiddetin ardı arkası kesilmiyor. Ablasının gözü önünde çocukları ve yeğenleri ile eniştesinin tecavüzüne uğruyor. Tuncer'in Meryem'i bir ağaca bağlayarak aç susuz, işkence görerek öldürdüğü iddia ediliyor. Meryem'in kızı Melike de Tuncer'in tecavüz ve işkenceleri sonucu ölüyor. Bir tek Meryem'in oğlu Recep Tayyip bu korkunç evden kaçarak yurda yerleştiriliyor.

6-Emine Ustael (Havva - Harun Palu'nun kızı)
    Tuncer'in Meryem'e, yeğenlerine ve kendi çocuklarına yaptığı her türlü kötülüğe şahit olduğu iddia edilen kişi. Ancak ısrarla eşine ithaf edilen suçların hiçbirini kabul etmiyor ve hepsinin iftira olduğunu söylüyor. Vücudunda darp izleri mevcut ancak bunların kocası tarafından değil kazara gerçekleştiğini söylüyor.

7-Tuncer Ustael (Havva - Harun Palu'nun damadı)
    Palu ailesini karıştıran, ortalığı cehenneme çeviren ve tüm suçların arkasında ismi olduğu iddia edilen kişi. Aynı zamanda kendisinin cinci hoca olduğunu iddia ederek insanları etkisi altına alıyor. İşkence, gasp, darp, zorla senet imzalatma, zorla tapu geçirtme, taciz, ensest, tecavüz gibi korkunç vakaların ardında onun ismi var. Baldızı Meryem ve yeğenine korkunç işkenceler yaparak ölmelerine sebep olduğu ilk bilinen iddia. Ayrıca kendi çocuklarına da cinsel tacizde bulunduğu ve akıl sağlıklarına zarar verdiği de iddia ediliyor. Palu ailesinin evlerini kendi üstüne yaptırmasıyla da biliniyor. İlginç bir şekilde bütün aile, Tuncer'e laf söylettirmiyor, işin belki de en anlaşılmaz kısımlarından biri bu.

8-Mehmet Şipşak (Havva Palu'nun babası)
    Şu ana kadar ailedeki en normal vatandaş. Tuncer ve Havva için sözünü esirgemeyen, itiraf etmeleri için baskı yapan bir adalet sembolü. Aynı zamanda Kore Gazisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 8 Ocak 2019; 15:35:5 >

• Bunların biri giderse hepsi gideceği için muhtemelen o yüzden konuşmuyorlar çünkü hepsi işin içinde. Havva ve diğerleri zaten büyüden korktukları için arabada yaşıyorlar. Aynı zamanda Tuncer bunları kendine bağlamış yalanlarına inandırmış muhtemelen ilaç ve cinler vasıtasıyla. Büyü var diyende eve yazıları koyanda Tuncer şerefsizi.

Tuncer gerçekten bunlara daha önce cinleri musallat ettiyse ondan da korkuyor olabilirler ama asıl sebep kendilerini de yakmak istemiyorlar. Birde bunların ki korkudan çok beyin yıkanması gibi. Tunceri liderleri gibi görüyorlar

• Benim hic arkadasim yok tam bir loserim

Bunlarin film gibi hayati var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

Benim hic arkadasim yok tam bir loserim

Bunlarin film gibi hayati var
    Şşşşt seni Tuncer'e bir üfletelim okutalım belki sıkıntına çare bulur ne dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 8 Ocak 2019; 19:10:51 >
  • Ailenin bu kadar dikkat çekmesi hepsinin bir yerde toplanması yoksa ülkede bunların hepsi mevcut ve maalesef genelde cezasız kalıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.