Şimdi Ara

Palu Ailesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
7.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuncer İsa'yı bademliyor,İsa da bunun müptelası olmuş.Gözlerinden anlaşılıyor
  • bu ne biçim aile! Herkesin psikolojisi bozulmuş ona rağmen kimse itiraf etmiyor lafı dolandırıp dolandırıp duruyorlar. Vicdanı kum kadar olan bir adamın bile bu aşamada bülbül gibi ötmesi lazım. Olayları dinledikçe kusasım geliyor.Açıkçası gelecek yıllar için de korkuyorum çünkü içimizde sapık,cani vs. taşıyan niceleri var bir de gençliğe bakıyorum umudum iyice azalıyor :(
  • Recep tayyip isminin olması da cuk diye oturmuş bu aileye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • izmirli1713 kullanıcısına yanıt
    Bunların geri dönüşü yok artık. Yani ne kadar kanıtta göstersen itiraf etmezler. Adam kızın bana tecavüz etti diyor o hala adamı savunuyor. Adam buna iftira atıyor bu hala adamı savunuyor. Adam buna sen öldürdün diyor bı hala adamı savunuyor. Adam artık buna ne yaptıysa kadın makineye dönüşmüş. Tunceri savunacak şekilde programlanmış bir makine olmuş.

• Beyler mevzu ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir damat var. Baldızına tecavüz ediyor ve öldürüyor. 1 yıl sonra baldızının kızına tecavüz edip öldürüyor. Karısının ailesinin evlerini kendi üstüne yaptırıyor. Cin ve büyü ile korkutarak. Evleri satıyor. Parasını yiyor. Aile de bunu itiraf edemiyor korkudan. Aile dışında görgü tanıkları olmadığı içinde kanıtlamak zorlaşıyor. Damadın ve ailenin savunması ise kanıt gösterin. Her şeyi kanıt gösterin diyerek yalanlıyorlar. Ayrıca damat kendi çocuklarına da tecavüz ediyor.

• Bunlara dizi çekerler yakında

• Şeriat devleti değiliz allahtan öyle olsak ne hurafelerle uğraşacaktık siz hayal edin
  • gece 3 saat oturup olayı atv youtube kanalından izledim. çok ilginç anlat desen anlatılmaz. bir damat var. ailenin içinden geçmiş maddi manevi. ailenin tüm fertleri hala damatın düzgün biri olduğunu savunuyor. düpedüz damadın yaptığı suçları da kötü polis, kötü savcı, kötü avukat, kötü komşu, mafya, cin ve kötü akrabalara bağlıyorlar. komik ve ilginç olanda ailenin buna bir kaç fert dışında inanması. inanan bir kaç fertte zaten hayatta değil veya kayıp.
  • bir şey soracağım. bu aile kendi mi başvurmuş müge anlı'nın programına? günlerdir niye bu programa çıkıyorlar, müge anlı ve "hocalar" bunları suçlayıp duruyor bu suçlananlar neden programa çıkıyor ? para mı alıyorlar ? ben gelmiyorum diyerek gelmeyebilirler sonuçta
  • caprazimda oturan teyzenin ekraninda gordum iceri almislar sonunda bunlari.
    ama bunlar neden ilk baska programa katildilar ki onu tam anlamadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öldürülen Meryem ve kızını aramak için katılmışlar programa.Daha sonra Havvanın Babası (stüdyodaki dede) olaya dahil olunca yapılan pislikler,cinayetler,tecavüzler,işkenceler,büyüler,muskalar vs herşey ortaya çıkmaya başlamış.Sanırım kendilerini program aracılığıyla aklamak istemişler fakat dedenin olaya dahil olmasıyla planları bozulmuş.Şuan hepsi gözaltına alındı.
  • Cocuklarindan birinin adi recep t.

Ve bu aile yillardir oy kullandi, belki yine oy kullanacak. Hayatimizi kimlerin kaydirdigini bilin istedim.

• Mesajım bulunsun
  • O degilde müge hanimin gözleri neden görünmüyor ?
    Simdi buna kizmasin kötü bir şey soylemiyorum gelir bulur beni falan.
    Muge hanim gerçekten işini hakkiyla yapan bir insan.

• arada buna denk geliyorum bu aile sonrası aklımda bazı sorular var, palu ailesi programdan sonra evine mi gidiyormuş yoksa başka bir yere mi? arkada emniyetten görevliler bekliyor mu?, programdaki vakaları o mu çözmüş yoksa çözülmüş olanlar mı programa çıkartıyor? emniyet ve adalet sistemi bir tv programcısından medet umar mı? aynı programlar hangi ülkelerde var?

sosyal hizmetler topladığı verileri halka açık paylaşsa kafayı yersiniz.
  • 2.bölümdeyim. Palu Ailesi

• Beyler ben olayi az çok çözdüm ama acayip korktum.
    Bunlar bu uc harliler ile iletisim halinde bu aile. Havva isa tuncer ve esi falan.
    Uc harfliler bunları sıkıştırıyor tehdit ediyor ve kontrolu altina aliyorlar. Meryem ve melikeyi onlar icin öldürdüler. Çünkü uc harfliler bu aileye bir konuda yardim etti ve karsilik istedi. Karsilkk olarak da 2 can istediler.
    Off .

• Palu Ailesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Drumyr

Beyler ben olayi az çok çözdüm ama acayip korktum.
    Bunlar bu uc harliler ile iletisim halinde bu aile. Havva isa tuncer ve esi falan.
    Uc harfliler bunları sıkıştırıyor tehdit ediyor ve kontrolu altina aliyorlar. Meryem ve melikeyi onlar icin öldürdüler. Çünkü uc harfliler bu aileye bir konuda yardim etti ve karsilik istedi. Karsilkk olarak da 2 can istediler.
    Off .
    hocam nereden anladın :D. Olayı hiç okumadım da İzmit'teyim ben bizim sınıfta konusu geçti.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.