< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Righteous2 -- 6 Ocak 2019; 13:7:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Righteous2 -- 6 Ocak 2019; 13:7:21 > |
Olaylar para-din-uyuşturucu üçgeninde dönüyor. Zaten bu üçü bi işe girsin çık bakalım oradan çıkabiliyorsan.
|
Yatın kalkın Atatürk'e dua edin.
|
Başkaları dini kullanıp 17 senedir ülkeyi yönetiyor. Tuncer bir aileyi yönetince olay oluyor.
|
Game Of Thrones'dan daha karışık bir olay.
üstelik gerçek... George R.R. Martin'in hayali bu kadarına yetmemişti... |
Recep tayyip isminin olması da cuk diye oturmuş bu aileye.
|
Cocuklarindan birinin adi recep t.
Ve bu aile yillardir oy kullandi, belki yine oy kullanacak. Hayatimizi kimlerin kaydirdigini bilin istedim. |
Havva + Harun
-> Meryem (öldürüldü) + Ahmet (isa vurdu harun yattı) -> Melike (öldürüldü) - Recep Tayyip (amcasıyla) -> Emine + Tuncer (katil) -> erkek ve kız çocuk isimleri bilmiyorum. -> İsa -> Fatih -> Ayşe Mehmet dede (havva’nın babası) Yusuf Şipşak ve Emine Tahnal (havva’nın kardeşleri) Emel ve Enes tahnal (Emine tahnalın çocukları) Tuncer kendi çocuklarına, Meryem’e ve Meryem’in çocuklarına tecavüz ediyor. İğnelerle bunlara bir şey enjekte ediyor. Meryem’e tecavüz ettiği ortaya çıkarsa diye “Meryem beni uyutup bana tecavüz etti” diyor. Çocuklarına tecavüz ettiği ortaya çıkar diye de “Meryem yemeğimize ilaç atıp eve adamlar getirdi” diyor. Tuncer’in erkek çocuğu bunlar camideyken kaçıyor sanırım. Çocuğu bulan biri polislere, poliste aileye teslim ediyor. Ancak yapılan adli tıp incelemesinde çocuğun iki kalçasında da iğne izleri bulunuyor. Bir kalçasında kırılmış iğne bulunuyor. Tuncer ve emine bunu camide organ mafyasının (emine tahnal ve çocukları) kaçırıp yaptığını söylüyor. (Adli tıp raporunda tecavüzde ortaya çıkıyor.) Ancak şöyle ki iğne izleri ve kalçada bulunan iğne parçasının günler öncesine ait olduğu söyleniyor. Yani bunun kaçırıldığı gün değil, çocuk evdeyken yapıldığı söyleniyor. Ama Tuncer ve Emine ısrarla bunu kabul etmiyor ve bize tuzak kuruldu diyerek geçiştirmeye çalışıyor. Yani olay aslında belli. Tuncer, Melike’ye (öldürülen kız çocuğu) tecavüz ediyor. Sanırım kızın psikolojisi bozuluyor. Tuncer aileye “kızın içine şeytan girdi” diyor. Kıza ispirto ve sirke içiriyorlar. Bunu yapmalarını söyleyen yine Tuncer. Bu arada çocuklar odaya kapalı yaşıyor. Yemek verilmiyor. Kıza ispirto ve sirke içirdikten sonra kızın ağzından köpükler çıkıyor ve kız ölüyor. Havva kızı yıkayıp kefenliyor ve İsa’ya veriyor. İsa ve Tuncer götürüp gömüyor. Bu olay Meryem öldükten bir yıl sonra oluyor. Meryem ise aile arabayla kaçak hayatı yaşadığı sırada organ mafyasına bunların yerine söylediği idda ediliyor. Tabi bu iddaanın sahibi Tuncer. Aile bunu duyunca Tuncer’e cezalandırması için izin veriyor. Yerini hatırlamıyorum ama yine kendi evleriydi sanırım. Evin önünde bulunan ağaca ellerinden bağlanıyor Meryem. Darp ediliyor ve aç bırakılıyor. Bunu komşuları ve kiracıları olan adam görüyor ve serbest bırakın yoksa polisi ararım diyor. Bunun üzerine Tuncer kızı çözüyor. (Aile evde değil arabada yaşıyor çünkü evin büyülü olduğunu düşünüyorlar.) Tuncer kızı arabaya bindiriyor. Daha sonra akşam komşusundan kazma kürek istiyor. Ertesi gün ise tertemiz şekilde iade ediyor. Verilen ilk ifadelerde havva kızın aç kaldığı için ve yediği dayaktan öldüğünü söylüyor. İsa ve Tuncer kızı götürüp gömüyor. Yani aslında verilen ilk ifadeler olayı anlatıyor. Ancak Tuncer aileyi korkutuyor ve ifadeleri değiştirtiyor. Eğer sorulursa da ilk ifadelerin organ mafyası tarafından tehdit ile verildiğini söylemelerini istiyor. Yani Tuncer kendini masum gösteriyor ve aileye yardım ettiği için organ mafyası tarafından sevilmiyormuş süsü veriyor. |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |