Şimdi Ara

Palus Knight

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben l2extreme serverında oynuyorum, dark elf fighter karakterim var, level 21 oldum, palus knight olmak için gludio daki adama gittim, ancak bir türlü palus knight olmayı beceremedim, ne yapmam gerekiyor, beni gönderdiği yere gidip lycantroip midir nedir ? ondan on üç tane avladım, gerekli kurukafaları götürdüm, tekrar sıfırladı ve birşeyler diyor, maâlesef anlayamıyorum...

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• Gludio Dark Elven guildinde Master Virgil ile konuşun. Size görevin iki bölümden oluştuğunu söyleyecek Birinci bölümü tamamlamamanız için sizden 13 Ritual Skull getirmenizi isteyecek. Natural Zone'a gidin Lycanthrope öldürerek 13 kafatasını toplayın. Gludio'ya geri dönün ve Skulları Virgile verin.

Virgilden görevin ikinci bölümünü tamamlamanız için bir mektup alacaksınız. Bu mektubu Gludin Dark Elven Guildindeki "Abyssal Celebrant Kalinta"ya vermenizi isteyecek. Kalinta ile konuşun size Morte Talisman adında bir item verecek.

Preadtor's Carapace adlı itemi buluncaya kadar Poison Spider öldürün.

5 Trimden Silk elde edinceye kadar Arachnid Tracker öldürün.

Topladıklarınızı Kalinta'ya verdiğinizde Coffin Of Eternal Rest adında bir item alacaksınız. Bunu Master Virgil'e verin. Virgil'de size görevinizin tamamlandığına dair "Gaze of Abyss" adında bir item verecek. Bu itemle hemen yanınızdaki "grand master tobios" dan classınızı seçebilirsiniz

• Çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qellian

Çok teşekkür ederim.

Rica ederim arkadaşım ne demek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultima Online: Kingdom Reborn
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.