Şimdi Ara

Pamuk gibi lastik önerisi (michelin cok pahali ,m baska oneri var mi ? ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
7.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1 yıl 15 bin km oldu; konfor da yol tutuş da aynı seneye ne olur bilemem. Primacy hp'ler fabrika çıkışı geldi. Otoban sürüşü dışında aldığımdan beri 300hp araba gibi sara sara gidiyordu, kavşaklarda arkayı savurduğu oluyordu. Hankook'ta henüz bunları yaşamadım. Arkadaş da ucuz yollu bir şey istemiş, ben toplamda 700 tl daha ucuza almıştım primacy 4'lere göre.

Bu arada üslubunuz pek hoş gelmedi ''10 bin km yap sonra konuş'' falan. Yorumumda yalan yanlış veya kural dışı bir durum yok. Ne zaman ne yazacağımı size soracak değilim. Nasıl yüz yüzeyken o şekilde bir giriş yapamıyorsanız bu ortamda da ona göre mesajlarınıza biraz dikkat etmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Doğru, ama ülke yolları o kadar rezilki insanın alası gelmiyor

Alıntıları Göster
    XL (extra load) modelini alırsan yanaklar biraz daha güçlendirilmiş olarak gelir. Ama tabi konforu normaline göre bı tık düşük olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pamuk gibi diyorsan mislen başkası yalan maalesef

• bende şu an ps 4 ler var araç 23 binde lastikler de iyi durumda ama bana gürültülü ve sert geliyor sanki önceki aracımda kullandığım nokian wp lerden sonra.jet şöför de olmadığım için performans olarak bi faydasını görmüyorum açıkçası .hani acımasam hemen şu debica presto yu alırım çok sessiz falan diye herkes övüyor.ikinci seçenek olarak ise falkenler var ya ecorun yazlık olanı ya da as 210 dört mevsim oranı.çok para vermek gelmiyor lastiğe içimden,eskiden ucuz lastikle kalite lastik arasında dağlar kadar fark vardı şimdi bakıyosun hemen hepsi büyük markaların yan ürünü ,kalite farkı kapandı,ha ben de devamlı gezi modunda kullandığım için performansa dayalı bişey aramıyorum o ayrı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasparss

bende şu an ps 4 ler var araç 23 binde lastikler de iyi durumda ama bana gürültülü ve sert geliyor sanki önceki aracımda kullandığım nokian wp lerden sonra.jet şöför de olmadığım için performans olarak bi faydasını görmüyorum açıkçası .hani acımasam hemen şu debica presto yu alırım çok sessiz falan diye herkes övüyor.ikinci seçenek olarak ise falkenler var ya ecorun yazlık olanı ya da as 210 dört mevsim oranı.çok para vermek gelmiyor lastiğe içimden,eskiden ucuz lastikle kalite lastik arasında dağlar kadar fark vardı şimdi bakıyosun hemen hepsi büyük markaların yan ürünü ,kalite farkı kapandı,ha ben de devamlı gezi modunda kullandığım için performansa dayalı bişey aramıyorum o ayrı ...
    Pilot Sport 4 serttir mallesef. Pist lastiğinin yola uyarlanmış halidir yüksek performans lastigidir. Belki hava basinclarini 32psi a düşürmek bir nebze azaltabilir sertliği. Onun dışında özellikle soğuk havalarda lastiği 40-50km zorlayıp ısıtmazsaniz pek verim alamazsiniz.

• Bridgestone Weather Control A005 Islak zeminde fren mesafesini kısaltan, karda yol tutuşunu artıran dört mevsim lastiği
  • Turanza var FRED çakmaktaşın aracı gibi hissediyorum.takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Pilot Sport 4 serttir mallesef. Pist lastiğinin yola uyarlanmış halidir yüksek performans lastigidir. Belki hava basinclarini 32psi a düşürmek bir nebze azaltabilir sertliği. Onun dışında özellikle soğuk havalarda lastiği 40-50km zorlayıp ısıtmazsaniz pek verim alamazsiniz.

Alıntıları Göster
    demek öyle hissiyatım doğru o zaman
  • Mishelin alabileceğiniz en yumuşak lastik. Fakat Türkiye de standart yollarda çok çabuk aşınma yapıyor. Yani lastiğin ömrü %20 kadar kısalıyor. Heleki bozuk veya köy asfaltı gibi yollarda kullanıyorsanız daha kötü.
    Ayrıca park ederken arada kaldırıma lastiği değdiriyorsanız hiç düşünmeyin lastik bir kaç kez kaldırıma sürtünce veya kaldırıma çıkarsanız hemen balon yapıyor. ayrıca yumuşak olduğundan sert darbelerde jant yamultabiliyor.
    Ben 1 ay önce Pirelli P7 aldım. Lastik sesi veya konforsuzluk yok.
    Şirket aracımda bridgestone var taş gibi lastik.
    P7 de bana baya konforlu geldi. Ne çok yumuşak ne sert. Ayrıca alır almaz bi test ettim fren mesafesi ve yol tutuşu bana bi hayli güven verdi. Hatta ilk tepkim ağzımdan ''oha lastik yola yapıştı be'' diye bir cümle çıktı. Fiyatı uygundu ayrıca ama bundan sonra pirelliden şaşmam. He daha yüksek bir fiyata daha konforlusu ve daha iyileri vardı bi daha kine onları alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4ikaos

Mishelin alabileceğiniz en yumuşak lastik. Fakat Türkiye de standart yollarda çok çabuk aşınma yapıyor. Yani lastiğin ömrü %20 kadar kısalıyor. Heleki bozuk veya köy asfaltı gibi yollarda kullanıyorsanız daha kötü.
    Ayrıca park ederken arada kaldırıma lastiği değdiriyorsanız hiç düşünmeyin lastik bir kaç kez kaldırıma sürtünce veya kaldırıma çıkarsanız hemen balon yapıyor. ayrıca yumuşak olduğundan sert darbelerde jant yamultabiliyor.
    Ben 1 ay önce Pirelli P7 aldım. Lastik sesi veya konforsuzluk yok.
    Şirket aracımda bridgestone var taş gibi lastik.
    P7 de bana baya konforlu geldi. Ne çok yumuşak ne sert. Ayrıca alır almaz bi test ettim fren mesafesi ve yol tutuşu bana bi hayli güven verdi. Hatta ilk tepkim ağzımdan ''oha lastik yola yapıştı be'' diye bir cümle çıktı. Fiyatı uygundu ayrıca ama bundan sonra pirelliden şaşmam. He daha yüksek bir fiyata daha konforlusu ve daha iyileri vardı bi daha kine onları alıcam.
    Yolları leş olan bu ülkeye Michelin alınmaz bencede

• Lastiği ne diye yumuşak alıyoruz ? Ne ise yarayacak ? Amortisör belli jant boyu belli hadi desibel ses olaral denilse tamam da yumuşak olunca konfora nasıl etkisi oluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle pamuk gibi yumuşak kalmadı artık piyasada.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.