Şimdi Ara

Pamuk gibi lastik önerisi (michelin cok pahali ,m baska oneri var mi ? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
7.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar c5 aracima yumusak bi lastik ariyorum. Olculeri 245 45 18 .malum yanaklar ince oldugu icin zaten herseyi hissettiriyor o yuzden yumusak lastik alip bi nebze bu durumu duzeltmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 23 Ocak 2020; 17:34:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 yıl 15 bin km oldu; konfor da yol tutuş da aynı seneye ne olur bilemem. Primacy hp'ler fabrika çıkışı geldi. Otoban sürüşü dışında aldığımdan beri 300hp araba gibi sara sara gidiyordu, kavşaklarda arkayı savurduğu oluyordu. Hankook'ta henüz bunları yaşamadım. Arkadaş da ucuz yollu bir şey istemiş, ben toplamda 700 tl daha ucuza almıştım primacy 4'lere göre.

Bu arada üslubunuz pek hoş gelmedi ''10 bin km yap sonra konuş'' falan. Yorumumda yalan yanlış veya kural dışı bir durum yok. Ne zaman ne yazacağımı size soracak değilim. Nasıl yüz yüzeyken o şekilde bir giriş yapamıyorsanız bu ortamda da ona göre mesajlarınıza biraz dikkat etmenizi tavsiye ederim.
  • Michelin'ler yumusak hamurlu oluyor.

• 235/50/18 al. Konfor artar, yakıt azsa olsa düşer.

• Alicagin lastik Michelin Primacy 4.

Pahalıdır ama lokum gibidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Ağzının tadını biliyosun

• mişlen
  • Nokianin dört mevsim lastikleri de çok iyidir .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickenick

235/50/18 al. Konfor artar, yakıt azsa olsa düşer.
    Hocam sapma orani çok yukseliyor yoksa benimde aklimda yanagi kalinlastirmak var ama malesef o durumda yol tutusu cok kotu olur diyorlar

• Yazlık 245/45/17 Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 kullanıyorum, bu da yumuşak ve sessiz bir lastik.

• Michellin alabirsiniz...Primacy 4..

• Michelin Primacy 4 - 225 50 R18 tam sizin alacağınız lastik ölçüsü,

pistte yarışmıyorsanız yol tutuşunuz çok etkilenmez İçiniz rahat olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 19 Ocak 2020; 20:11:26 >
  • Goodyear efficientgrip performance

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • michelin
    Hocam bende yakın zamanda 225/45/R17 ebadında lastik almayı planlıyorum. Yumuşak ve sessiz olması kesinlikle çok önemli. Primacy 4 leri uzun zamandır düşünüyorum ama aklımı primacy 3 ler karıştırıyor. Çünkü 3 lerden memnun kalanı nerdeyse hiç görmedim.

• mişen ama bir kış sonra sertleşiyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankut1907

Hocam bende yakın zamanda 225/45/R17 ebadında lastik almayı planlıyorum. Yumuşak ve sessiz olması kesinlikle çok önemli. Primacy 4 leri uzun zamandır düşünüyorum ama aklımı primacy 3 ler karıştırıyor. Çünkü 3 lerden memnun kalanı nerdeyse hiç görmedim.
    Evet Primacy HP ne kadar efsane bir lastikti ise Primacy3 te o kadar kotu bir lastikti. Ama yeni Primacy4 ile yeniden topladılar. Eski efsane primacyHP nin tandansina yeniden dönüş yapmışlar. Gönül rahatligiyla alabilirsin. Ben de geçen sene aldım 4 adet. İnanılmaz memnunum.

Özellikle islakta performansı muhteşem. Önceki lastikte 3.viteste bile göt atardı araba, bunda 2 ye attiktan sonra pati matı kalmiyor. Vantuz gibi tutunuyor yola. Viraj icinde arkayı birakmalar da azaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 19 Ocak 2020; 21:3:53 >
  • Michelin söylenmiş zaten fakat bizim yollara hiç uygun bir lastik değil. Süspansiyon iyileştirmesini denediniz mi? Başaran coili çok öneriyorlar keko olmayacak şekilde ayarlatırsınız mesela

Bunları duymak güzel oldu hocam. Birebir kullanıcı deneyimi çok önemli çünkü. Gönlümde iki lastik var. İlki goodyear asymmetric 5, ikincisi primacy 4.
    Aracım Astra K. Malumunuz yeterince sert bir araç. En azından doğru lastiği seçersem sertliğini bir nebze alabilirim diye düşünüyorum.

• cankut1907 C kullanıcısına yanıt
    Şuan uzerinde hangi lastik var ve hangi yıl üretimli?

• 2016 yılı üretimli 52bin km yol yapmış Primacy 3 var Aracımı 2 ay önce aldım lastiklere anca sıra geldi.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.