< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 23 Ocak 2020; 17:34:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 23 Ocak 2020; 17:34:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 yıl 15 bin km oldu; konfor da yol tutuş da aynı seneye ne olur bilemem. Primacy hp'ler fabrika çıkışı geldi. Otoban sürüşü dışında aldığımdan beri 300hp araba gibi sara sara gidiyordu, kavşaklarda arkayı savurduğu oluyordu. Hankook'ta henüz bunları yaşamadım. Arkadaş da ucuz yollu bir şey istemiş, ben toplamda 700 tl daha ucuza almıştım primacy 4'lere göre.
Bu arada üslubunuz pek hoş gelmedi ''10 bin km yap sonra konuş'' falan. Yorumumda yalan yanlış veya kural dışı bir durum yok. Ne zaman ne yazacağımı size soracak değilim. Nasıl yüz yüzeyken o şekilde bir giriş yapamıyorsanız bu ortamda da ona göre mesajlarınıza biraz dikkat etmenizi tavsiye ederim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 19 Ocak 2020; 20:11:26 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 19 Ocak 2020; 21:3:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |