Şimdi Ara

Pamukkale mi; Celal bayar mı? (Manisalı ve Denizlili arkadaşlar içeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da olduğu gibi üniversite hayatı için Denizli mi; Manisa mı? İzmirli olduğumdan Manisa yakın o avantajı var. Denizli'ye gidersem ayda bir anca gelirim İzmir'e. Yorumlarınız için teşekkürler.

• Ben izmirden geldim denizliye 2 yıldır burdayım. Gerektiği zaman ya da canım sıkıldığı zaman 2 haftada bir izmire gidiyorum. Torbalıda oturduğum için trenle 12 tl ye 3.5 saatte gelebiliyorum Paüden çok memnunum gerek hocalar gerek kampüs olsun tavsiye ediyorum
  • manisada kalacaksan sakın cbü seçme hocam çok pişman olursun.denizliyi bilmiyorum.eğer izmirden manisaya gelir giderim diyorsan o zaman olur yoksa pamukkaleye git.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirde kalıyorsan düşünmeden celalbayar
  • Celal hayatın manisa merkezde kaç kampüsü var biliyo musun? En basit örneği bu sene cbu makine müh. fakültesinde sinava girdim muradiye de kampusu yarim saat yol gittik. Bu seçme pamukkale iyidir bence

• İzmir'den her gün git gel çok zor olucak. o yüzden büyük ihtimal Manisa'da kalıcam. @bilkentbilgisayar @Ceqa

Kampüsün yanı sıra Denizli nasıldır hocam? @Vadocz
  • hocam o zaman celal bayar seçmeyin.manisada oturup bir şeyler içilecek yer bile yok neredeysekampüs de dağın başında en yakın yerleşim 15dk uzaklıktakampüs dediğim 2 bina + kantin

• ben cbü muradiyedeyim uzak dur gelme buralara :D :D
  • Izmire gore epey ufak fakat cok sevimli bir sehir bence denizli. Kampusten club bar alisveris merkezleri bi dolmus uzaklikta insanlari izmir insani gibi ve yeni yapilarla kampus cok guzel oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Vadocz

Ben izmirden geldim denizliye 2 yıldır burdayım. Gerektiği zaman ya da canım sıkıldığı zaman 2 haftada bir izmire gidiyorum. Torbalıda oturduğum için trenle 12 tl ye 3.5 saatte gelebiliyorum Paüden çok memnunum gerek hocalar gerek kampüs olsun tavsiye ediyorum

izmir denizli trenle 12 tl mi? baya iyimiş. ben izmriden gelicem denizlice kısmet olursa pamukkale kazanırsam yani. ev kiraları hakkında bilginiz varmı
  • Torbaliya ogrenci 12 evet. Basmane 15 olsa gerek. Valla kira isleri cok degisken. Mesela. bu yil 3+1 apartta 3 kisi kaldik hersey dahil 250 odedik kisi basi. 1+0 da 400 e kalanda var. 3+1 bos evde 300 kira verende var yani okula yakinligi apartin lüxlügü ya da ev sahibinin insafina gore degisiyor.

• Hangi bölüm acaba? Tıp yazmayı düşünüyorum Celal Bayar'da ben,manisa'da yaşam konusunda çekincelerim var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.