Şimdi Ara

Pamukkale Üniversitesi - Mühendislik Fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sıralamam yetmese bile ilk sıralara Pamukkale - İnşaat Mühendisliği yazdım, belki tutabilir. Bir sorum olacaktı.

Pamukkale Mühendislik Fakültesinde 2 bina varmış. 2006'da yapılan yeni binada İnşaat ve Jeoloji hariç tüm mühendislikler oradaymış. Eski binada ise İnşaat ve Jeolojiciler duruyormuş. Eski bina ile ilgili resim, bilgi falan bulamadım. Bina nasıldır, yeni binaya yakın mıdır uzak mıdır? Binanın çevresi nasıldır, bu konuda bilgisi olan var mı?

• Yardımcı olacak yok mu?
  • yeni bina dedikleri a ve b bloktan oluşuyor. ikisi birbirine uzak değil aynı yol üzerindeler
  • Evet ama İnşaat eski binadaymış. İnşaat ve Jeoloji hariç diğer tüm mühendislikler 2006 yapımı binada eğitim veriyorlarmış, İnşaat ise eski binada. Yeni bina ile ilgili pek sorunum yok, biraz araştırdım güzel de benim için önemli olan eski bina nasıl?
  • paü mühendislikdeyim, yeni binadayım ben. Eskisi ile arada 100 m felan var ama öyle kampüsün dışında felan değil , gölbahçenin yanında (bkz: paü gölbahçe) .

eski müh : eski müh fak

yeni müh : yeni müh fak

paü gölbahçe : gölbahçe ---eski müh bu gölün tam solunda 20m

geç olmuş ama genede bilgilendirmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mmx_ -- 1 Eylül 2012; 15:06:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.