Şimdi Ara

PANASONİ HT 885 ALMAYI DÜŞÜNÜYOM ÖNERİYORMUSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PANASONİ HT 885 ALMAYI DÜŞÜNÜYOM ÖNERİYORMUSUNUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoali -- 19 Temmuz 2007; 23:46:16 >

• şiddetle tavsiye ederim. o sistem aslında panasonic değil.panasonicin alt markası olan Technics tarafından imal edilmiştir.son derce kaliteli ve güçlü bir sese sahiptir.tizleri muhteşem.LG,SONY nin aynı ayarda olan sistemlerine on basar
  • gerçekten ben de çok beğeniyorum bu sistemi sıfırını nereden buldun acaba
  • Kaçırılmaması gereken bire ürün bass ve tizlerine hayran kalırsın yavkaysaw dediği gibi Technics tarafından imal edilmiştir Technics sana bir şeyler çağrıştırır sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: southsayer

Kaçırılmaması gereken bire ürün bass ve tizlerine hayran kalırsın yavkaysaw dediği gibi Technics tarafından imal edilmiştir Technics sana bir şeyler çağrıştırır sanırım

Technics Hi-fi de uzman bir markadır ayrıca dj ürünleri vardır turntable mixer kulaklık vs.

süper çağrışım yapıyo ilk görüşte aşık olmuştum zaten cihaza
  • Panasonic'in tek kötü yanı Divx'lerde i,ü,ğ,ç harflerini okumaması. Düzeltme yoluda yok....

Ses kalitesi olarak süper,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan3535 -- 26 Temmuz 2007; 17:25:00 >
  • bu sistem tam 1000w. çok güçlü çıkışı var. apartman dairesinde oturan biri için abartı olur. bu sisteme müstakil ev lazım. komşularla papaz olmamak için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.