Şimdi Ara

PANASONİC 2011 MODEL TX-P42ST33 PLAZMA SAHİBİ OLANLAR VE OLMAYI DÜŞÜNENLER (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
557
Cevap
8
Favori
47.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @kzynp_cnk -- 7 Mart 2012; 16:25:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crabflickr

burdaki ST serilerinde web browser var olarak gözüküyor.TCP65ST50 modelinde.belki yazılımla bizede gelir.

http://panasonic.net/avc/viera/us2012/product/st_plasma.html#webbrowser

2012 modellerinde web browser gelmiş demekki. Bu hem güzel bir haber oldu hem de düşündürücü br haber oldu. 2012 modellerine web browser geldiğine göre bu kadar zamandır 2011 modellerine yazılım güncellemesi gelmemiş olması düşündürücü. Ancak Panasonic'in bu konuda çalışmış olması güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stronger06 -- 7 Mart 2012; 19:40:19 >

• Bizim modeller guncellenmezmi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabflickr -- 7 Mart 2012; 19:24:34 >
  • bu tvye sahip olupta digiturk yada d smart izliyen var mı.varsada ne gibi aparatlar gerekiyor?
  • Televizyonun yukardan bakinca kararmasi disinda bana kotu gelen bi ozelligi yok.bu gw30 dada boylemi acaba?arkadasimin 2001 model panasonic plazmasinda bile boyle kararma yoktu.sinir oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Televizyonun yukardan bakinca kararmasi disinda bana kotu gelen bi ozelligi yok.bu gw30 dada boylemi acaba?arkadasimin 2001 model panasonic plazmasinda bile boyle kararma yoktu.sinir oldum.

üsten bakınca kararsa ne olur kararmasa ne olur? lcd'lere yandan bakınca bile kararıyor. Benim plazma kısmen alçakta olduğu halde bir gün bile üsten bakma gereği duymadım.
  • sessiz bi ortamda arkadan cızırtı geliyor.sizdede oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

bu tvye sahip olupta digiturk yada d smart izliyen var mı.varsada ne gibi aparatlar gerekiyor?

digitürk hd ile izliyorum, kutu ile beraber verilen bir hdmi kablosu var zaten.
    digitürkün kartını modüle takıp tv nin dahili uydu alıcısına takıp kullanamazsınız. digitürk arçelik ve vestel ile anlaşmalı sanırım. bu markaların dahili uydu alıcılılarında çalışıyor ama panasonic te değil.
  • Bütün forumu okumaya vaktim yok ama cevap veren olursa çok minnettar olurum. Panasonic ST33 ve Sony HX720 arasındayım acaba hangisi daha iyidir ve Neo Plasma'nın Plazmadan farkı nedir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Maç izleyeceksen kesinlikle plazma.Neo plazmalar eski plazmalara göre daha az elektirik harcıyor.renkler,ozellikle siyahlar daha izi ekran yanığı daha az oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bps

Maç izleyeceksen kesinlikle plazma.Neo plazmalar eski plazmalara göre daha az elektirik harcıyor.renkler,ozellikle siyahlar daha izi ekran yanığı daha az oluyor.

Sadece maç içinde alınmaz diye düşünüyorum. Maç, film, dizi ve belgesel ( Film, dizi ve Belgeseller 1080p ve 720p Pc ile bağlantı yapıp izliyorum.). Maçlar işte yerel kanallarda çıkarsa. Hareketli sahnelerde iyi olsun, 3D 'si de güzel olsun özellikle 1080p videolarda çok iyi olsun birazda oyuncuyumdur.
  • Sadece maç için değil.Zaten sd yayınlarda ve Oyunlarda Plazmanın üstünlüğü tartışılmaz. 3d konusundada panasonic vt serisi çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhsn34

quote:

bu tvye sahip olupta digiturk yada d smart izliyen var mı.varsada ne gibi aparatlar gerekiyor?

digitürkün kartını modüle takıp tv nin dahili uydu alıcısına takıp kullanamazsınız. digitürk arçelik ve vestel ile anlaşmalı sanırım. bu markaların dahili uydu alıcılılarında çalışıyor ama panasonic te değil.

yani sıfırdan digiturk uydu alıcısını alıp hdmi kablo ile tv ye bağlayacağım öylemi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhsn34

quote:

yani sıfırdan digiturk uydu alıcısını alıp hdmi kablo ile tv ye bağlayacağım öylemi?

aynen kablosu digitürk uydu alıcısı ile beraber geliyor. en azından benimki öyle geldi. ayrı para vermene gerek yok eğer sıfır alacaksan uydu alcısını.

• vatanbilgisayar.com'dan bu hafta sonu 3d gözlük sipariş verdim, fakat pişman oldum. Adamlarda hiç ciddiyet yok. Siparişler sayfasından siparişime bakıyorum, kah görünmüyor kah alakasız ürünler ekleniyor, arıyorum kimse açmıyor, mesaj bırakıyorum cevap gelmiyor. en sonunda şikayetvar.com'a yazdım. link veriyorum tıklarsanız sevinirim. Şikayetimin hiti artarsa belki kaale alırlar biraz.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1131997/vatan-bilgisayar-odemesini-yaptigim-siparis-sayfada-/abou3

• Gozlukler 130 milyona inmis ama kalmamis dedi panasonic ci arkadas.

Bu arada 4 gun once servis kurdu tv yi.tv unitesi agirliktan yamuldu.servis para alirmi duvara asmak icin.aparat hediye olarak gelmiyormu?ucretliyse ne kadardir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gozlukler 130 milyona inmis ama kalmamis dedi panasonic ci arkadas.

Bu arada 4 gun once servis kurdu tv yi.tv unitesi agirliktan yamuldu.servis para alirmi duvara asmak icin.aparat hediye olarak gelmiyormu?ucretliyse ne kadardir?

vatanbilgisayar da mı kalmamış yani?
  • servis menüsünden kaç saat kullandığıma bakmak istiyorum nasıl girebilirim?bide servisçiye sormuştum o sıra kanallar taranıyodu.''keşke daha önce söyleseydin şimdi bulduğu kanalların hepsi gidecek,yeniden ayarlaman lazım''dedi.servis moduna girip kaç saat kullanıldığına bakınca kanallar gidiyomu?
  • st30 - st 33 modellerinden birini almayı düşünüyorum da acaba kampanya olan mağaza varmı yada fiyatı uygun?
    istanbulbilişimde stok yok daha doğrusu panasonik kalmamış :D
  • kanal silmeyi bulamadım.kanal hangi menüden siliniyor?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.