Şimdi Ara

PANASONİC 2011 MODEL TX-P42ST33 PLAZMA SAHİBİ OLANLAR VE OLMAYI DÜŞÜNENLER (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
8
Favori
47.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Paneldaşlar :D öncelikle sağlıklı huzurlu mutlu ve bereketli bir yıl geçirmemiz dileği ile.. bu ay içerisinde dx ten 4 adet 3D güzlük spariş etmiştim st33 üm için gözlükler bugün elime geçti ben memnun aldım herhangi bir sorun yaşatmadı. daha önce elinde hem orj hemde bu üründen olan bir arkadaş kıyaslamasında görüntüde fark olmadığını belirtmişti..
    çifti 89.25 tlye geldi düşünenler varsa orjinal gözlüğe 180 - 200 lira vermekten iyidir bence. Hayırlı günler..

http://dx.com/p/universal-gonbes-g11-1r-3d-active-shutter-ir-glasses-for-tv-black-181698

• Viera TV Remote 2 android kumanda kullanıp da videoları paylaşabilen var mı? ST33 için.
  • cbasaran C kullanıcısına yanıt
    St33 te dlna olmadığı için bu işlem bizim tvlerde olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son 2 gündür st33 televizyonumu açtığım ilk 1-2 dk boyunca ekran kayıyor. Saniyelik olaylar gerçi ama can sıkıyor. Daha önce başına gelmiş olan varmıdır?

• Panasonic Marka Plasma Tv imde Altyazılı Filmlerde,Altyazı Dosyasını Film İle Aynı Yere Koymama ve İsimlerini Aynı Yapmama Rağmen Altyazıyı Görmüyor.
    Yardımlarınızı Bekliyorum
    Saygılar.

tv: st 30e.
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    arkadaşım benimkide öyle yaptı yada benzer seyler anlık , bir iki kez .önemsemedim ancak şuan televizyon pert .iki kart gitmiş güya ,580 tl para istedi servis 2011 sonunda almıştım ben 5 yıl garanti hatırlıyordum ancak 2 yılmış tv elimizde kaldı.priz korumalı olacakmış saçmalık ,aferdersiniz bu b... yapıyorsunuz bizde dünya bir para veriyoruz korumalı prizi entegre yapsanıza yada o korumayı.YOkkk yoksa nerden bulacaklar 580 tl kart parası verecek müşteriyi velhasıl siz değerlendirin işin b... luğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geryol -- 11 Aralık 2014; 20:12:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geryol

arkadaşım benimkide öyle yaptı yada benzer seyler anlık , bir iki kez .önemsemedim ancak şuan televizyon pert .iki kart gitmiş güya ,580 tl para istedi servis 2011 sonunda almıştım ben 5 yıl garanti hatırlıyordum ancak 2 yılmış tv elimizde kaldı.priz korumalı olacakmış saçmalık ,aferdersiniz bu b... yapıyorsunuz bizde dünya bir para veriyoruz korumalı prizi entegre yapsanıza yada o korumayı.YOkkk yoksa nerden bulacaklar 580 tl kart parası verecek müşteriyi velhasıl siz değerlendirin işin b... luğu

Geçmiş olsun hocam umarım benim tv de pert olmaz. Gerçi benim tv deki sorun HDMI kaynaklıydı büyük ihtimal. 1 den 2 ye aldım şimdilik sorun yok bakalım hayırlısı..

• quote:

Orijinalden alıntı: geryol

aldığınız aylarda bende aldım, 5 yıl garantili diye alım,

bir ara şüphelendim yazıştım 5 yıl diye aldım bunu garantisi 5 yıl mı dedim bol bol yazıştık,

çünki servis gelip kurup gittiğinde garanti belgesine 2 yıl yazmıştı o anda ihmal ettim konuyu sonra servis yarım ağızla hallederiz dedi üstüne düşmedim, 3 yıl bitti, 2 yıl bakalım ne olacak,

• yazışmaları karıştırdım şu cevap gelmiş,

....

Panasonic tarafından, 2011 Ekim, Kasım ve Aralık aylarında satılmış ürünlere 5 yıl süreli garanti verilmiştir. Sizde bulunan garanti belgesinin de bu doğrultuda olduğunu lütfen kontrol ediniz. Eğer elinizdeki garanti belgesi 5 yıl süreli değilse, bizimle tekrar irtibata geçmenizi rica ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogrucuMustafa

yazışmaları karıştırdım şu cevap gelmiş,

....

Panasonic tarafından, 2011 Ekim, Kasım ve Aralık aylarında satılmış ürünlere 5 yıl süreli garanti verilmiştir. Sizde bulunan garanti belgesinin de bu doğrultuda olduğunu lütfen kontrol ediniz. Eğer elinizdeki garanti belgesi 5 yıl süreli değilse, bizimle tekrar irtibata geçmenizi rica ediyoruz.

forum sessiz ...
  • Benim st33 te hdmi sorunu yaşıyorum son zamanlarda. Pahalıya patlamasa bari..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Benim st33 te hdmi sorunu yaşıyorum son zamanlarda. Pahalıya patlamasa bari..

Nasıl bir sorun?
  • DogrucuMustafa kullanıcısına yanıt
    Ara ara görüntüde saniyelik kaymalar okuyor. Hdmi 1 de kullanıyordum, bu sorun başlayınca yaklaşık 1 ay önce hdmi 2 ye aldım şimdi buda başladı...

• Dousk kullanıcısına yanıt
    ilginç, sorun büyümez inşallah yoksa servis af etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogrucuMustafa

yazışmaları karıştırdım şu cevap gelmiş,

....

benim iş yılan hikayesi oldu güya gün ile o dönem kampanyayı kaçırmışım.O dönemde yine güya servis kuruluma geldiğinde garanti uzatımı ile ilgili birşey veriyormuş vb... ıvır zıvır .Arkadaşlar benim başıma gelen biraz kronik bir durum dikkat edin size de sıra gelmesin .servis güya power suply kart ile onun solundaki kart arızalı demişti.ben dışardan anlayan birileri ile değiştirdim tamir ettim olmadı. 2tane güç kartı denedim bi b.. yaramadı.şimdide anakart şüphemiz var ama elim değmiyor tv kuzu gibi yatıyor siz siz olun bir daha plazmadan uzak durun. zamanında araştırıp bazı konularadaki avantajından dolayı tercih etmiştim ama değmezmiş

• Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 yıl önce aliexperssten ST33 üm için aldığım 4 adet Gonbes G11 IR model 3D gözlüğümü satıyorum. Gözlükler en fazla 4-5 kez kullanılmıştır. İlgilenen arkadaşlar pm den ulaşabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 9 Kasım 2015; 12:16:21 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.