Şimdi Ara

PANASONİC 2011 MODEL TX-P42ST33 PLAZMA SAHİBİ OLANLAR VE OLMAYI DÜŞÜNENLER (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
8
Favori
47.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır tvlere bakmıyordum, bugun bir vatanbilgisayardan fiyatlara bakıyım dedim, 42st33e'yi bulamadım 46st33e'nin fiyatını görünce şok oldum: ben 42st'yi 1724'e almıştım şimdi 46st'nin fiyatı 1800 olmuş. Cok moralim bozuldu :(
  • t30 larda en iyi görüntü ayarı tavsiyeleriniz vamırdır? Genelerde pc.HDMI digiwebtv den l i g tv ve SD yayınlardaki film dizileri izlemek için

bu arada beko led tv lerin dahili uydu alıcılı 1-2 modellerine biss key girilebiliyormus pana neden böyle birşey geliştiremiyor merak konusu. ilgilenlere...
  • p42st33e modeli için eco modu devreye sokun dinamikte kullanmayın elektrikli sobadan çok yakıyor bu tv ler bu ay baya bi yüklü geldi fatura önceden eşim çalışıyordu evde değildi çok gelmiyordu şimdi evde gündüzde çalışınca fatura iki katına çıktı inanın sırf bu yüzden pişman oldum bu tv yi aldığıma her ay taksitini yatırır gibi elektrik faturası ödüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broklynn

p42st33e modeli için eco modu devreye sokun dinamikte kullanmayın elektrikli sobadan çok yakıyor bu tv ler bu ay baya bi yüklü geldi fatura önceden eşim çalışıyordu evde değildi çok gelmiyordu şimdi evde gündüzde çalışınca fatura iki katına çıktı inanın sırf bu yüzden pişman oldum bu tv yi aldığıma her ay taksitini yatırır gibi elektrik faturası ödüyorum.

ben zaten normal modda izliyorum ve fazla yaktığını sanmıyorum. Aslında sorunsuz ve parasını hak eden bir tv. pişman olunacak bir durum yok. Geçen gün trthd de bir belgesel izledim ve gerçekten hayran kaldım panasoniğe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teslaxxx

quote:

Orijinalden alıntı: broklynn

p42st33e modeli için eco modu devreye sokun dinamikte kullanmayın elektrikli sobadan çok yakıyor bu tv ler bu ay baya bi yüklü geldi fatura önceden eşim çalışıyordu evde değildi çok gelmiyordu şimdi evde gündüzde çalışınca fatura iki katına çıktı inanın sırf bu yüzden pişman oldum bu tv yi aldığıma her ay taksitini yatırır gibi elektrik faturası ödüyorum.

ben zaten normal modda izliyorum ve fazla yaktığını sanmıyorum. Aslında sorunsuz ve parasını hak eden bir tv. pişman olunacak bir durum yok. Geçen gün trthd de bir belgesel izledim ve gerçekten hayran kaldım panasoniğe.

NORMAL MODDA 42 kontrast ve 42 renk ayarlarında izliyorum son zamlarla birlikte günde 8 saat ortalama çalışma ile hesaplandıgında aylık 8-9tl enerji tüketimi var (bi malborya parası, 15te yaksa helal olsun) 46st30 dan bahsediyorum
    50 philips 5507 led tv aylık 5-6 lira yakar

aylık 35tl elektrik faturasi ödüyorum askam 6 da eve geliyoruz 2 kişi gelir gelmez tv açılır 12e kadar çalışır pazarlarıda evde olundugunda tam gün neredeyse açık kalır

sobadan çok yakıyor demişşinde hani atılır tutulur da seninki atma değil fırlatma olmuş :)
    dinamik modta neden izlersinki bütün görüntü orjinalliği kaybolur gider tv nin.. normal ayarlarda 40 kontrast,
    0-3 arası parlaklık 40 renk oldumu eko mod acık / veya kapalı gundüz geceye göre değişir standarttır..
    parasına göre tv 10 uzerinden 9 puan. 1 puan usb menusu cok karısık ve bazı video formatlarını okumuyor ve smart özelliği kısıtlı diye kestim

• quote:

uzun zamandır tvlere bakmıyordum, bugun bir vatanbilgisayardan fiyatlara bakıyım dedim, 42st33e'yi bulamadım 46st33e'nin fiyatını görünce şok oldum: ben 42st'yi 1724'e almıştım şimdi 46st'nin fiyatı 1800 olmuş. Cok moralim bozuldu :(

eee normal bende aynı fiyata almıştım ama o kadar hızlı teknolojiyi tüketiyorlar ki herhalde bizim modeller üretilmiyordur .

neyse asıl konu arkadaşlar 3d gözlükler baya uygun fiyatlara gelmiş gibi ancak model sayısı artmış gibi şimdi son çıkanlar bizimkine uyarmı acaba

giittiden yada sahibinden ilanlara bakıp alacağım ancak tereddüt ettim bilgisi olan arkadaşlar bişeler derse sevinirim

bunun için başlık açacaktım umarım gerek olmaz

evet HANGİ GÖZLÜK MODELİ ni alacağız arkadaşar

• quote:

Orijinalden alıntı: geryol

quote:

uzun zamandır tvlere bakmıyordum, bugun bir vatanbilgisayardan fiyatlara bakıyım dedim, 42st33e'yi bulamadım 46st33e'nin fiyatını görünce şok oldum: ben 42st'yi 1724'e almıştım şimdi 46st'nin fiyatı 1800 olmuş. Cok moralim bozuldu :(

eee normal bende aynı fiyata almıştım ama o kadar hızlı teknolojiyi tüketiyorlar ki herhalde bizim modeller üretilmiyordur .

neyse asıl konu arkadaşlar 3d gözlükler baya uygun fiyatlara gelmiş gibi ancak model sayısı artmış gibi şimdi son çıkanlar bizimkine uyarmı acaba

giittiden yada sahibinden ilanlara bakıp alacağım ancak tereddüt ettim bilgisi olan arkadaşlar bişeler derse sevinirim

TY-EW3D3ME 2010/2011 model plasmalar için uygun model

türkiye magzalarında 135-180 tl arasında satılmakta

ebayden çin malı tanre fiyatı 40-60 dolar arası bulabilirsin (orjinali ile bir fark olmadıgı soyleniyor ben henuz gözlük almadim o yüzden fazla birse demiyorum

modeller burada
    http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=+TY-EW3D3MC+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 19 Ekim 2012; 8:45:21 >

• sa arkadaşlar. 3 ay önce kadar aldıgım TX-P46ST33E tv nın tam ortasındakırmızı ışık yanıp sönuyor. servısı aradım bır tane pixel e bırsey yapılmaz dedi falan fılan uluslar arası pixel kurulusumudur nedır anlamadım işte en az 5 tane alması gerekıyormus falan. bu konu hakkında göruslerınızı alabılırmıyım neler yapabılırım
  • quote:

quote:

Panasonigin gozlugunu aldim Ben.

• quote:

quote:

quote:

Panasonigin gozlugunu aldim Ben.

hayırlı olsun

arkadaşlar alan varsa yada alacak yurtdışında benide ortak etsin ben alandan daha fazla ödemeye rağzıyım yardımcı olan arkadaşların bilgisine

yurt dışında 2 tanesini 90 dolara alanlar var ben hiç alışveriş yapmadım dışardan tecrübeli arkadaşlardan alan olursa bende varım şimdiden tşkler

• TX-P42ST30E neoplazma modelini nerden bulabilirim nette tüm alışveriş sitelerine baktım yok elektroworldde yeni tükenmiş izmirde yaşıyorum nerden alabileceğimi bilen varsa lütfen yardımcı olsun...

aynı fiyata veya daha ucuza başka bir panasonic neoplazmada alabilirim yeterki alcak yer olsun :)

forumları araştırmaktan gözlerim ağrıdı :) sonunda eminim en iyisi panasonic neoplasma
  • TY-EW3D3ME elinde olan satmayı düşünen pm atabilir bunula 46st33 panasonicte kullanabilirim değilmi

kullananlar performansı nasıl acaba
  • tv yi st30e modelini bulmanız zor bu seri bence efsaneler arasına katılmış durumda gözlük isteyen arkdaş kaç adet istiyorsunuz..ben aldım gözlük ama kullanmıyorum satmayı düşünüyorum açıkçası..
    ö.m den görüşelim sizle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: h1k1n

TX-P42ST30E neoplazma modelini nerden bulabilirim nette tüm alışveriş sitelerine baktım yok elektroworldde yeni tükenmiş izmirde yaşıyorum nerden alabileceğimi bilen varsa lütfen yardımcı olsun...

aynı fiyata veya daha ucuza başka bir panasonic neoplazmada alabilirim yeterki alcak yer olsun :)

forumları araştırmaktan gözlerim ağrıdı :) sonunda eminim en iyisi panasonic neoplasma

Teknosa ve varsa Vatan Bilgisayara ve Metro ya bakabilirsin. Varsa onlarda vardır. Ben metrodan almıştım hala vardı enson 1399TL
  • biraz eski post ama yeni deneyim yaşadım aktarım.
    tx-p42st33e kullanıcısıyım. çok memnunum
    Kablolu bağlamayı denedim çok uğraştım yapamadım. servisi aradım servis başka ethernet kablosu ie deneyin dedi. ttnetin verdiği kabloyu denedim otomatikte anında bağlandı. bu arada eski kablo ile bağlamaya çalışırken firmware update yaptım televizyonumdan soğudum. sakın firmware update yapmayın!!!! görüntü zoomlu gibi göstermeye başladı. servis geldi götürdü. aptallar bana aynı firmware yüklü başka televizyonla bire bir ölçüm yaptık logo v.s boyutları bire bir aynı dediler. bu gidişle yakında service menuye dalacam zaten. alt yapı araştırması yapıyorum şaun yannış bişi yapmayım diye. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabtub -- 16 Kasım 2012; 11:29:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabtub

biraz eski post ama yeni deneyim yaşadım aktarım.
    Kablolu bağlamayı denedim çok uğraştım yapamadım. servisi aradım servis başka ethernet kablosu ie deneyin dedi. ttnetin verdiği kabloyu denedim otomatikte anında bağlandı. bu arada eski kablo ile bağlamaya çalışırken firmware update yaptım televizyonumdan soğudum. sakın firmware update yapmayın!!!! görüntü zoomlu gibi göstermeye başladı. servis geldi götürdü. aptallar bana aynı firmware yüklü başka televizyonla bire bir ölçüm yaptık logo v.s boyutları bire bir aynı dediler. bu gidişle yakında service menuye dalacam zaten. alt yapı araştırması yapıyorum şaun yannış bişi yapmayım diye. Kolay gelsin.

şaunki sürümü ne oldu?

• arkadaş söylediğin iyi oldu. güncelleme yapmayalım madem. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

quote:

TX-P42ST30E neoplazma modelini nerden bulabilirim nette tüm alışveriş sitelerine baktım yok elektroworldde yeni tükenmiş izmirde yaşıyorum nerden alabileceğimi bilen varsa lütfen yardımcı olsun...

Teknosa ve varsa Vatan Bilgisayara ve Metro ya bakabilirsin. Varsa onlarda vardır. Ben metrodan almıştım hala vardı enson 1399TL

Dün gördüm Metro da(Ankara) bitane teşhir ürünü kalmış(42ST30E), 990 TL fiyat koymuşlar.

• quote:

ST30 DAHA BULAMAZSIN 42ST50 C-TESİ GÜNLERİ 1600 TL 50ST50 2500 TL TEKNOSADA Bİ ÜST MODELDİR DAHA İYİSİDİR DİYE BİLİNİYOR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

quote:

Orijinalden alıntı: sabtub

biraz eski post ama yeni deneyim yaşadım aktarım.

şaunki sürümü ne oldu?

ST30 içinde gecerlimi acaba bu ben durum en son austos ayında guncellemiştim tv yi?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.