Şimdi Ara

PANASONİC 2011 MODEL TX-P42ST33 PLAZMA SAHİBİ OLANLAR VE OLMAYI DÜŞÜNENLER (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
8
Favori
47.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: talin

Teknosa'daki seri sonu cihazlar "mağazada" diyorsa teşhir ürünü oluyor,sıfır değil.GW30 da teşhir.Teknosa.com stoğundakiler kapalı kutu deniyor ama hiç rastlamadım onlara şimdiye kadar!

genellikle öyle fakat teknosa mağazaya gidip hangi şubede olduğunu sısfır ürün görebiliyorsunuz.
    getirmelerini istersiniz, getiriyorlar yada yakın yer ise direk o şubeyi arayıp açılmamış varmı diye kotrolde faydsaa var.

Ben dünm aldım 46st30 1699 pendik sahilde 2 adet görünüyordu başka teknosaadaki eleman sağolsun, orası küçük kesin biri sıfırdır dedi aradım gidip aldım.

Bugün kurulum yapıldı, kullanım süresi 5-6 dakikaydı.

Sizlere sormak istediğim konu; TRT bandrolü çıkmadı (G20 de vardı teknosadan almıştım) sizlerde durum nedir.

Diğer konu ise teledünya HD kullanıyorum TV her açtığımda HDMİ seçeneğini seçmem gerekiyor (G20 de otomatik geliyordu)
    atladığım bir nokta aayada ayar var galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: åziz

quote:

Orijinalden alıntı: talin

Teknosa'daki seri sonu cihazlar "mağazada" diyorsa teşhir ürünü oluyor,sıfır değil.GW30 da teşhir.Teknosa.com stoğundakiler kapalı kutu deniyor ama hiç rastlamadım onlara şimdiye kadar!

genellikle öyle fakat teknosa mağazaya gidip hangi şubede olduğunu sısfır ürün görebiliyorsunuz.
    getirmelerini istersiniz, getiriyorlar yada yakın yer ise direk o şubeyi arayıp açılmamış varmı diye kotrolde faydsaa var.

Ben dünm aldım 46st30 1699 pendik sahilde 2 adet görünüyordu başka teknosaadaki eleman sağolsun, orası küçük kesin biri sıfırdır dedi aradım gidip aldım.

Bugün kurulum yapıldı, kullanım süresi 5-6 dakikaydı.

Sizlere sormak istediğim konu; TRT bandrolü çıkmadı (G20 de vardı teknosadan almıştım) sizlerde durum nedir.

Diğer konu ise teledünya HD kullanıyorum TV her açtığımda HDMİ seçeneğini seçmem gerekiyor (G20 de otomatik geliyordu)
    atladığım bir nokta aayada ayar var galiba

Hayırlı olsun ilk önce. Evet, açılışda hangi kanalda ya da hangi HDMI girişi aktif olarak TV'nin açılması gerektiğini ayarlayabiliyorsunuz hatırladığım kadarıyla. Ancak şuan şehir dışındayım ve TV'nin menüsünde de nerede o ayar ezbere hatırlamıyorum. Kurcalamakta fayda var...

• quote:

Orijinalden alıntı: stronger06
    Hayırlı olsun ilk önce. Evet, açılışda hangi kanalda ya da hangi HDMI girişi aktif olarak TV'nin açılması gerektiğini ayarlayabiliyorsunuz hatırladığım kadarıyla. Ancak şuan şehir dışındayım ve TV'nin menüsünde de nerede o ayar ezbere hatırlamıyorum. Kurcalamakta fayda var...

Teşekkürler

Biraz kurcalama biraz kendi halinde sabah açtım direk HDMİ bağlandı nasıl yaptım bilmiyorum.

Bandrol konusunda sizlerde çıktımı
  • quote:

quote:

Teşekkürler

Biraz kurcalama biraz kendi halinde sabah açtım direk HDMİ bağlandı nasıl yaptım bilmiyorum.

Bandrol konusunda sizlerde çıktımı

Bandrolü hiç hatırlamıyorum inanın...
  • quote:

Ben 50G20 teknosandan aldığımda kurulumda servis elamanı bu bandrolü cihaza yapıştırın yada saklayın demişti.
    Bunda servis bir şey demedi benim de aklıma sonra geldi kutusuna baktım yok, biraz işgillendim
  • quote:

quote:

Ben 50G20 teknosandan aldığımda kurulumda servis elamanı bu bandrolü cihaza yapıştırın yada saklayın demişti.
    Bunda servis bir şey demedi benim de aklıma sonra geldi kutusuna baktım yok, biraz işgillendim

Valla bende buna benzer bir konuşma yaptığımı hatırlıyorum ama bandrol çıktımı yoksa çıkmadımı onu hatırlamıyorum. TV'sini yeni almış birisi size yardımcı olacaktır muhakkak.
  • quote:

quote:

quote:

Valla bende buna benzer bir konuşma yaptığımı hatırlıyorum ama bandrol çıktımı yoksa çıkmadımı onu hatırlamıyorum. TV'sini yeni almış birisi size yardımcı olacaktır muhakkak.

Benim Vatan'dan aldığım 42ST33'ün kutusuna yapışık haldeydi bandrol.

Bu arada Panasonicliler başlığında da dile getirmiştim; bendeki ST33'te, harici medya oynatıcı kullandığım zaman lip-sync sorunu oluşuyor. Yani ses, görüntüden 100-200 ms. kadar geç geliyor ve özellikle diyalog sahnelerinde rahatsız edici bir hal alıyor. Benden başka bu sorunu yaşayan var mı diye merak ediyorum. Kullandığım medya oynatıcısı Dark'ın Mini Mania modeli ve TV'ye HDMI üzerinden bağlı. Diğer ST3X sahipleri, kendi kullandıkları medya oynatıcıların marka/modelini yazabilirler mi buraya?

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: siyau

quote:

quote:

quote:

Benim Vatan'dan aldığım 42ST33'ün kutusuna yapışık haldeydi bandrol.

Bu arada Panasonicliler başlığında da dile getirmiştim; bendeki ST33'te, harici medya oynatıcı kullandığım zaman lip-sync sorunu oluşuyor. Yani ses, görüntüden 100-200 ms. kadar geç geliyor ve özellikle diyalog sahnelerinde rahatsız edici bir hal alıyor. Benden başka bu sorunu yaşayan var mı diye merak ediyorum. Kullandığım medya oynatıcısı Dark'ın Mini Mania modeli ve TV'ye HDMI üzerinden bağlı. Diğer ST3X sahipleri, kendi kullandıkları medya oynatıcıların marka/modelini yazabilirler mi buraya?

Saygılar

Ben 46ST33 sahibiyim. Media oynatıcı kullanmıyorum ama laptopdan yararlanıyorum. Bu tarz bir sorun yaşamadım bunu da belirteyim.

• arj-kadaşlar bir sorum olacak bende st33e var ve sony dz-330 ev sinema sistemi var normal yayınlardaki sesi ev sinema sisteminden almak için ne gibi bir şey yapmamız gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: broklynn

arj-kadaşlar bir sorum olacak bende st33e var ve sony dz-330 ev sinema sistemi var normal yayınlardaki sesi ev sinema sisteminden almak için ne gibi bir şey yapmamız gerekiyor

tvnin arkasında out yazan yerlere zorla hocam :) birinden birine girer :))
    sistemin girişleri nedir? 2li mi 5li mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: broklynn

arj-kadaşlar bir sorum olacak bende st33e var ve sony dz-330 ev sinema sistemi var normal yayınlardaki sesi ev sinema sisteminden almak için ne gibi bir şey yapmamız gerekiyor

Merhaba, bende de dz-100 var, Function tuşundan TV seçeneğine getirince ses sinema sisteminden geliyor..
  • sistemin girişi 5 li optik yerine taktım kapadım açtım biraz astgele bişeyler yaptım oldu nasıl oldu derseniz anlatamam o derece oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

Merhaba Arkadaslar

Bende 46ST33E var. Pc bağlı olarak kullanıyorum. oyun modu ıcın nasıl ayarlar yapabılırım ? değerler nelerdır !

Oyunlardakı Goruntu kalıtesınden memnun değilim boyle olmamalı dıye dusunuyoırum

Aynı zamanda digiturkte SD yayınlar da ozellıkle altyazı gecerken tıtreme oluyor sızlerde de var mı boyle bırsey

Sd yayınlarda maalesef titreme oluyor ve TVden soğuttu beni...
  • Abilerim bayağıdır plazma tv leri araştırıyorum.(Babam görevi bana verdi :) ) Plazma Tv'de karar kıldık doğal görüntüsü sebebiyle.. Fakat modelde ve markada hala karar kılamadık. Bizim için öncelik görüntü kalitesi media sorunları zaten halledilebilir sorunlar.. 46ST33E'yi bugun çok okudum ama anladığım kadarıyla bazı kronik sorunları var.. Öncelikle dahili uydu alıcısını kullanmayacağız ve digitürk kullanacağız büyük ihtimalle. Bu sd yayınlardaki altyazi gecislerindeki titreme sorununu cözer mı ? Ev sinema sistemi kurmak istiyoruz. Normal yayınlarda 2.0 ses sağlasak bile filmlerde keyifli olacağından.. Ama bunun için tvde ne gibi özellikler olmalı ? Ya da mediabox bunu halledebiliyor mu ? Yani DTS dolby digital plus vs ne ise yariyorlar pek de bilmiyorum.Son olarak bu tvde web browser herhalde yok ama youtube'a nasil girebiliyoruz peki ? İnternet baglantisi icin wireless'i ethernete donusturen bir aparat mi takiyoruz ? Bir de haraketli sahnelerde hizlanma efektinin oldugunu okumustum bu beni bayagi sogutur tvden.. Şimdiden cevaplarınız için ve baska onerileriniz icin tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreeKocc -- 10 Ağustos 2012; 6:54:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepppkralll

Abilerim bayağıdır plazma tv leri araştırıyorum.(Babam görevi bana verdi :) ) Plazma Tv'de karar kıldık doğal görüntüsü sebebiyle.. Fakat modelde ve markada hala karar kılamadık. Bizim için öncelik görüntü kalitesi media sorunları zaten halledilebilir sorunlar.. 46ST33E'yi bugun çok okudum ama anladığım kadarıyla bazı kronik sorunları var.. Öncelikle dahili uydu alıcısını kullanmayacağız ve digitürk kullanacağız büyük ihtimalle. Bu sd yayınlardaki altyazi gecislerindeki titreme sorununu cözer mı ? Ev sinema sistemi kurmak istiyoruz. Normal yayınlarda 2.0 ses sağlasak bile filmlerde keyifli olacağından.. Ama bunun için tvde ne gibi özellikler olmalı ? Ya da mediabox bunu halledebiliyor mu ? Yani DTS dolby digital plus vs ne ise yariyorlar pek de bilmiyorum.Son olarak bu tvde web browser herhalde yok ama youtube'a nasil girebiliyoruz peki ? İnternet baglantisi icin wireless'i ethernete donusturen bir aparat mi takiyoruz ? Bir de haraketli sahnelerde hizlanma efektinin oldugunu okumustum bu beni bayagi sogutur tvden.. Şimdiden cevaplarınız için ve baska onerileriniz icin tesekkurler..

İlk önce bu meşakatli yola girdiğin için sabırlar diliyorum:)

Sonra... Dahili uydu alıcısını kullanmayacaksanız ST33 değil ST30'u alın. ST30'da dahili uydu alıcısı yok ve bu tüzden daha ucuz.
    Ben altyazılarda şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Titreme sorunu olmuyor. Sanırım bir ayar ile bu titremeler düzeltilebiliniyor...

Ev sinema sistemine sesi vermek eğer harici uydu alıcısı kullanacaksanız (digiturk) onun sorunu olur. Yani digiturk kutusundan görüntüyü TV'ye sesi ev sinema sistemine göndereceksin. Bunun için iki yöntem var. İlki ev sinema sisteminin HDMI girişi var ise: Diigiturkun HDMI çıkışını ses sistemine göreceksin oradan ses sistemi sesi alıp yine HDMI ile görüntüyü TV'ye gönderecek. Bunun için sisteminin hepsinde HDMI özelliklerinin olması gerek.
    İkinci yöntemde ise sesi görüntüden ayırarak, ayrı bir kablo ile ses sistemine göndermek: Bunun için digiturkun arkasında ne ses çıkışı varsa ve ses sisteminin arkasında ne ses girişi varsa onları eşleştirip sesi bu şekilde iletmek. Optik çıkış - optik giriş, analog çıkış - analog giriş gibi..

Yani ses olayı TV ile alakalı değil eğer harici uydu alıcısı kullacaksan. Ama medialarını TV'de oynatıcam onun sesini 5.1'e göndericem dersen. TV'nin arkasında dijital çıkış (optik) var. Oradan sesi alabilirsin. 2 kanalda analog çıkış var... Mediaların TV'de oynatılma sıkıntıları beni yorar dersen o zaman bir tane media player alırsın ve seside yine yukarıdaki yöntemler gibi ondan 5.1'e gönderebilirsin.

Web browser yok. Youtube'a özel uygulama var onun sayesinde web browser olmadan video izleyebiliyorsun. Bunun yanında birçok başka uygulamada var... TV'ye ise interneti kablo ile yani ethernet ile de götürebilirsin. Ya da Panasonic wifi adapörünü ayrıca satın alabilirsin, TV'ye takabilirsin. İstersende wifi'yi ethernete çeviren adaptörllerden alabilir, wifi ağından gelen bilgiyi TV'nin ethernetine ulaştırabilirsinki ben bu şekilde yapıyorum. 80tl ye acces point aldım ve bu işi çözdüm. Modem ile TV arasında onlarca metre mesafe var... Umarım yeterli olmuştur...?

• erhabalar, Panasonic Neoplazma 46 veya 42'' almaya karar verdim.. Ancak modellerden pek anlamıoyurm.. Hangi modelleri tavsiye edersiniz.. 3D si olmayacak.. Son modeller hangileri oluyor.. Pek serilerden anlamıyorum da.. Evde klasik uydu ile bildiginiz tüplü tv kullanıyoruz.. neoplazma alınca da yine uydu kullanıcaz.. bu neoplazmalarda hd kanallarda varmıs herhangi bi paket almadıgınz halde sanrıım..Bunlardan pek anlamayan biri olarak yardımlarınıza ihtiyacım var karar verme konusunda..
    Bir de panasonic in kendi sitesinde tüm modelleri göremedim bi link varmı fikir edinebilecegim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanıcı00 -- 10 Ağustos 2012; 14:44:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcı00

erhabalar, Panasonic Neoplazma 46 veya 42'' almaya karar verdim.. Ancak modellerden pek anlamıoyurm.. Hangi modelleri tavsiye edersiniz.. 3D si olmayacak.. Son modeller hangileri oluyor.. Pek serilerden anlamıyorum da.. Evde klasik uydu ile bildiginiz tüplü tv kullanıyoruz.. neoplazma alınca da yine uydu kullanıcaz.. bu neoplazmalarda hd kanallarda varmıs herhangi bi paket almadıgınz halde sanrıım..Bunlardan pek anlamayan biri olarak yardımlarınıza ihtiyacım var karar verme konusunda..
    Bir de panasonic in kendi sitesinde tüm modelleri göremedim bi link varmı fikir edinebilecegim..

son model 50 serisi oluyor, yalnız eski yeni bunların hepsinde artık standart olarak 3d oluyor...detaylı incelemeler için:http://www.hdtvtest.co.uk/news/category/reviews

• 42ST33E için,
    1-İnternet tarayıcı yazılımla eklenebilir mi?,
    2-3D içe ve dışa doğru derinlik elde edilebiliyor mu?
    Teşekkürler.
  • 1-isterseler eklenir ama yeni model sattırmak için eklenmez...
    2-evet 3D kaynak sağlamsa hem içe hem dışa elde ediliyor; 2D-3D dönüştürmede ise dışa doğru elde edilmez, içe doğru ise normal 3D ye nispeten az elde edilir...
    rica ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankaleo -- 15 Ağustos 2012; 1:14:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikoryan

quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

[size=3]Merhaba Arkadaslar

Bende 46ST33E var. Pc bağlı olarak kullanıyorum. oyun modu ıcın nasıl ayarlar yapabılırım ? değerler nelerdır !

Oyunlardakı Goruntu kalıtesınden memnun değilim boyle olmamalı dıye dusunuyoırum

Aynı zamanda digiturkte SD yayınlar da ozellıkle altyazı gecerken tıtreme oluyor sızlerde de var mı boyle bırsey

Sd yayınlarda maalesef titreme oluyor ve TVden soğuttu beni...

46st30 sd yayınla izliyorum alt yazı başlangıcında (ntv haber başlıkları örnek) bir titreme oluyor (ilk 1 2 3 kelime) sonra titreme düzeliyor
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.