Şimdi Ara

PANASONİC 2011 MODEL TX-P42ST33 PLAZMA SAHİBİ OLANLAR VE OLMAYI DÜŞÜNENLER (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
8
Favori
47.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nettebiri

quote:

Orijinalden alıntı: Shane Derby

Sayın Panasonic kullanıcıları ve meraklıları öncelikle iyi günler.

Uzun süren araştırmalarımın sonucunda ben de 42ST33 modelinde kara kıldım. Ancak fiyatı ve DLNA özelliği konusunda bazı çelişkilerim oluştu.

İstanbul Bilişim'in aşağıdaki linkine tıklarsanız, fiyatın peşin 1406 TL, ve 12 taksit 1449 TL olduğunu göreceksiniz. Ancak Vatan'da fiyatlar 1725 TL 6 taksit civarında hala.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-tx-p42st33-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,24850.html#TabPanelStart

Ayrıca, teknik özellikler kısmında DLNA özelliğinin olduğu yazıyor.

Bu konularda girdi yapabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

ilk soru hakkında karalaym.

ben ist. bilsm ile görüştüm konu hakkında

telefona çıkan kendisi televizyon servisinde yetkili olan bir bayana tv hakkında bilgi almak istediğimi söyledim

ancak bana şu an stoklarında olmadığını söyledi ve bilgi veremeyeceğini söyledi.

bana o zaman sadece bilgi verebilir misiniz st33, st33e, st30 vs vs bir kaç tv modeli arasında ne farklılıklar dedim

bana yine şu an stoklarında olmadığını söyledi ve bilgi veremeyeceğini söyledi.

ben ne dediysem bana yine şu an stoklarında olmadığını söyledi ve bilgi veremeyeceğini söyledi.

....... böyle böyle ben soru sordukça devam etti.

maalesef stoklarında olmayan ama aramalarda ve fiyat karşılaştırma sitelerinde bahsi geçen ürün fiyatı hayalidir.

istanbul bilişim bu konuda tabiri caizse 3 kağıt yapıyor. stokta yoksa fiyat bilgisini kaldırabilir.

yeniden geleceği konusunda da bilgi vermiyorlar.

sadece bu değil hiçbir panasonic plazma tv stoklarında yok.

en son ve en uygun sitede kim almışsa bence o şekilde takip ediniz. zira bende öyle takip ediyorum.

vatandan başka bir yerde yok stokta sanırım.

seri sonuna düşmüş sanki televizyon banada acaba yeni model mi gelecek diyorum.

ist bilisim politikasi zaten ürünü var gibi gosterip su an stokta yok size onun yerine samsung verelim üzerine kurulu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: teslaxxx

quote:

Orijinalden alıntı: mustafakamikaze

bu arada PNR kıvrımları düzeltiyo diye yazıyo kılavuz da ama maksimumda yaptım minimumda bi artısını göremedim neye yarıyo bu artısını gören varsa söyleyebilirmi ben kapattım şuan onu ayrıca çözünürlük iyileştiricininde aynı şekilde bi katkısını görmedim
    bir de HD veya SD yayın maçlarında farketmiyo top havadayken takıla takıla gidiyo bunu dikkat edenler görebilir sanırım çözümü IFC yi orta veya kapalı duruma getirmek denedim biraz işe yaradı gibi
    piksel değiştiriciyi bi ara otomatik yaptım daha iyidir diye sizlerin düşüncesi nedir ?
    bir de HD yayınlar bile 50 Hz olarak yayın veriyo bu tv 600 Hz en azından 100 Hz bile görüntü elde edemiyecekmiyiz bu konuda pek bir bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim

Futbol maçlarında herhangibi bir takıla takıla ilerleme fark etmedim. Televizyonun 50 hz veya 100 hz olmasının görüntüye hiçbir katkısı yoktur. Bunlar pazarlamayla öne çıkan özellikler.

tv lerde bahsi geçen 600hz olayı bilinen 50 /100 hz kavramı değil farklı bir şey diye biliyorum karıştırmayalım..
    hd yayınlarda en iyi hzlik yayın TRT HD ye aitti 60hz dahası varmıdır bilmiyorum..

• ST30-33 lerin ST50 ler ile teknik yapısı çokmu farklıdır, internet Browser eklemenin bi yolu yokmudur, en büyük eksiklik bu bence..
  • quote:

quote:

Uzun süren araştırmalarımın sonucunda ben de 42ST33 modelinde kara kıldım. Ancak fiyatı ve DLNA özelliği konusunda bazı çelişkilerim oluştu.

İstanbul Bilişim'in aşağıdaki linkine tıklarsanız, fiyatın peşin 1406 TL, ve 12 taksit 1449 TL olduğunu göreceksiniz. Ancak Vatan'da fiyatlar 1725 TL 6 taksit civarında hala.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-tx-p42st33-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,24850.html#TabPanelStart

Teşekkürler.

telefona çıkan kendisi televizyon servisinde yetkili olan bir bayana tv hakkında bilgi almak istediğimi söyledim

ancak bana şu an stoklarında olmadığını söyledi ve bilgi veremeyeceğini söyledi.

bana o zaman sadece bilgi verebilir misiniz st33, st33e, st30 vs vs bir kaç tv modeli arasında ne farklılıklar dedim

ben ne dediysem bana yine şu an stoklarında olmadığını söyledi ve bilgi veremeyeceğini söyledi.

maalesef stoklarında olmayan ama aramalarda ve fiyat karşılaştırma sitelerinde bahsi geçen ürün fiyatı hayalidir.

istanbul bilişim bu konuda tabiri caizse 3 kağıt yapıyor. stokta yoksa fiyat bilgisini kaldırabilir.

en son ve en uygun sitede kim almışsa bence o şekilde takip ediniz. zira bende öyle takip ediyorum.

Sayın nettebir,

Öncelikle uzun ve detaylı cevabınız için teşekkür ederim. Yazdıklarınızı okuduktan sonra aynı işlemlere harfi harfi bende tekrarladım.

İstanbulbilisim.com'dan size verilen cevabın aynısını aldım, stokta yok dediler stokta olmayan ürün hakkında da bilgi sağlayamıyoruz diye eklediler. Ne zaman temin edeceksiniz sorusuna ise bilgimiz yok, sitemizi takip edin diyerek sözü bitirdiler. Anlayacağınız istanbulbilisim.com'dan birşey çıkacak gibi durmuyor. Boş yere markalarını zedeliyorlar, bilemiyorum eğer öyle bir değerleri var ise.

Bahsettiğiniz gibi bu TV sadece Vatan Bilgisayar'da mevcut,kampanya fiyatı KDV dahil 1799 TL. Ancak daha öncesinde daha uygun fiyatlara gördüğümü hatırlar gibiyim.

Burayı okuyan arkadaşlardan son dönemde bu TV'yi alan var ise nereden ve ne ücrete aldığını paylaşırlarsa çok sevinirim.

Aceba yeni model mi gelecek sorusuyla da aklıma şüphe düşürdünüz şimdi, bunu da yabancı forumlarda aramak lazım sanırım.

Tekrar teşekkürler, iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

quote:

Teşekkürler.

ist bilisim politikasi zaten ürünü var gibi gosterip su an stokta yok size onun yerine samsung verelim üzerine kurulu :)

Bugün aynı stratejiyi benim üzerimde de denemeye çalıştılar.

Böylelerini gördükçe Amazon.com'un iş anlayışı ve ahlakını hergün daha çok özlüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

bende bir girdi yapayım:)
    dlna yok...

Teşekkürler Sayın maksimu_s
  • Shane Derby;

Bende Vatan dan 2 ay önce P42ST30E aldım, maximum kart a 12 taksit 1618.TL, Axses karta 1489 TL idi.. şimdi ST50, VT50, GT50 ler çıktı, panel de değişmiş özellikler de(internet browser var), daha ince çerçeve daha şık duruyor, Vatan da var.. P42ST50 bi ara Teknosa da 1869 a satıldı şimdi 2049 yapmışlar..
  • Merhaba! Ben de bu bu modelin dahili uydu alıcısı olmayan yani st30 modelini satın aldım. Merak ettiğim ise bu mdelin dts çözüp çözemediği. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Bu arada size sormadan önce arama yaptım. Fakat bulamadım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaralimnp

Merhaba! Ben de bu bu modelin dahili uydu alıcısı olmayan yani st30 modelini satın aldım. Merak ettiğim ise bu mdelin dts çözüp çözemediği. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Bu arada size sormadan önce arama yaptım. Fakat bulamadım.)

çözmüyor malesef...zaten dts çözende çok fazla tv yok...
  • 150 200 tl lik bir mediabox tv nin cözemediği herseyi fazlasıyla cözer sonucta tv bu media player değil
  • arkadaşlar merhaba.ben 3 gün evvel st33 aldım.tvden çok memnunum.teşhir ürünü kalmıştı onu aldım ama ne kasada ne tvde hiç bir problem yok.sd yayınları eşde dostta ledlerde izleyince ne kadar doğru iş yaptığımı anlıyorum.ancak benimde bir sorunum var.harici harddiskten ve flahbellekten vede youtoubeden değişik formatlarda 3d izledim.ama hiç birinden derinlik alamadım.gözlük ew3d2le..benim merak ettiğim bunun bir panel arızası olup olamayacağı..yanlızca ayi yogide sepet dağılma sahnesinde belli belirsiz bir dışa çıkış vardı.oysa lg de falan neredeyse 2-3 metre ileride avucuma kadar geliyordu.bir fikir verirseniz sevinirim.media player olarak philips 3000 var.onunda 3d oynatmadığını öğrenmiş olduk.fikirlerinizi bekliyorum.bu arada philips 10 günlük cihaz..almak isteyenler pm atabilir.gözlükle takas olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaralimnp

Merhaba! Ben de bu bu modelin dahili uydu alıcısı olmayan yani st30 modelini satın aldım. Merak ettiğim ise bu mdelin dts çözüp çözemediği. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Bu arada size sormadan önce arama yaptım. Fakat bulamadım.)

Merhaba, linkteki klavuz un 103. sayfasına göz atarmısınız, DTS den bahsediyor ama, bilemedim..
    http://dlc.panasonic-europe-service.com/EUDocs/GetDoc.aspx?did=198456&fmt=PDF&lang=tr&src=3&uilang=tr-TR&model=TXP42ST30E

• Bu DTS olayı biraz kafa karıştırıcı sanırım desteklenen DTS var desteklenmeyen DTS var ben kitapçıktan bunu anladım.. ama can sıkacak birşey deil dediğim gibi basit bir mediabox bu işi fazlasıyla cözer
  • http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/dark-android-minibox-android-isletim-sistemli-pc-60281654 likteki cihaz sanirim st30 33 50 serilerine baglandiginda media olayini buyuk ölçüde tamamlamıs olacaktir varmı alan eden kullanan
  • VATANDA
    TX-P46ST30E 3D FULL hd 117 cm NEOPLAZMA TV,1920x1080 1899 tl
    TX-P42ST30E 3D FULL HD 106cm NEOPLAZMA TV,1920x1080 1499 tl
    ilgilenlere duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/dark-android-minibox-android-isletim-sistemli-pc-60281654 likteki cihaz sanirim st30 33 50 serilerine baglandiginda media olayini buyuk ölçüde tamamlamıs olacaktir varmı alan eden kullanan

Önce de sormuştum ama tekrar sormak istedim, st30 veya st33 e st 50 serisi ile gelen internet Browser özelliği kazandırılabilir mi yazılım veya ek cihaz ile(pc hariç), linkdeki cihaz smart özelliği getiriyor anladığım kadarı ile o da zaten var..

• st30 33 lerde browser yok pana bi iyilik yapıp yazılım cıkarırsa olur ama zor gibi st50 da browser var diye biliyoruz ama ne derece başarılı kullanan arkadaslar daha iyi bilir. likteki cihaz daha cok tv nin media si icin cazip acamadigi video formatları için kökten cözüm + android olmasıda tv de smart severler için zengillik demek, tv ye karşı cihazin kumandası ile tenis oynamak vs. gibi oyunlarda + sı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 5 Temmuz 2012; 20:04:15 >
  • vatanda 1500 olmuş st33 düşününler varsa kaçırmasın çok uygun fiyat
  • merhabalar
    P46ST30E aldım bugün.yarın gelecek.
    vatandan 1699 tl /10 taksitle aldım.plazmalar konusunda ki tüm kötü önyargıları bir kenara atıp riske girdik.umarım mahçup olmayız.

tek soru işaretim pc girişi olmaması.
    dvi-hdmi dönüştürücü aldım.bununla bağlanabileceğimi söylediler.
    belki bilen olur.zotac gtx550i ekran kartım ile dvi-hdmi dönüştürü ile bağlanabilirmiyim sorunsuzca.çözünürlük kaç olur?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat27

merhabalar
    P46ST30E aldım bugün.yarın gelecek.
    vatandan 1699 tl /10 taksitle aldım.plazmalar konusunda ki tüm kötü önyargıları bir kenara atıp riske girdik.umarım mahçup olmayız.

tek soru işaretim pc girişi olmaması.
    dvi-hdmi dönüştürücü aldım.bununla bağlanabileceğimi söylediler.
    belki bilen olur.zotac gtx550i ekran kartım ile dvi-hdmi dönüştürü ile bağlanabilirmiyim sorunsuzca.çözünürlük kaç olur?

teşekkürler

Ekran kartının DVI çıkışı varsa hiçbir sorun olmaz. DVI çıkışı HDMI çıkışının sesi iletmeyen cinsidir. Yani tam çözünürlükte ve tam kalitede görüntüyü DVI çıkışından alabilirsin.
    Biilgisayarın sesini TV'ye aktaramazsın DVI çıkışıyla ve çözünürlük 1920x1080 olur.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.