Şimdi Ara

PANASONİC 2011 MODEL TX-P42ST33 PLAZMA SAHİBİ OLANLAR VE OLMAYI DÜŞÜNENLER (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
8
Favori
47.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teslaxxx

Bugün televizyonun yeni bir özelliğini öğrendim, st33e'lerde dahili 3d oynatıcı varmış. Bir 3d klibi flash belleğe atıp gözlüklerle denedim ve çok sevindim. Bluray oynatıcı ve hdmi 3d kablo almaya hiç gerek yok. Harika bir özellik. Zaten bu tv'nin video tanıma özelliğine hayranım, şimdiye kadar flash diskimdeki her videoyu sorunsuz okudu.

Video oynatıcısı ojinal 3B video oynatıcısı değil. Sadece SBS (side by side - yan yana) görüntüleri 3B'e çeviriyor. Ancak Bluray oynatıcılara okutacağınız 3B Bluray discler gerçeken 3B'dir. Bu biraz araştırma yapmaya gerek olan konudur. Siz SBS dosyalar ile orjinal 3B iso dosyalarını araştırın, aradaki farkı anlayacaksınız. Bu sırada youtube uygulamasının içinde SBS aratın, bulduğunuz SBS'leride 3B izleyebilirsiniz.

Bu yan yana görüntülerin 3B izlenmesinde asıl sorun altyazı sorunudur. Altyazıları ayarlamak ayrı bir dert. Ancak anı kurtarmak için ve Türkçe düblajlar için dahili video oynatıcısı iyi bir kurtarıcı.

Gösterilemeyen dosyalar için ise forumlarda anlatılan bir program var. O program ile yapılan ufak bir değişiklik ile sorunlar ortadan kalkabiliyor. Programın adı: Mkvmerge. Yapılan işlemi aratıp bulabilirsiniz.

Buradan:
    http://forum.donanimhaber.com/m_49402913/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stronger06 -- 16 Mayıs 2012; 23:18:09 >

• Evet haklı olabilirsiniz ama 3d tv kanalındakinden daha güzel bir 3. boyuta şahit oldum. Görüntü resmen dibime kadar çok net bir şekilde geldi. Denemek isteyenlere 145 mb'lık klibin linkini gönderebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crabflickr

242 saat olmus calisma suresi.artik parlaklik ve kontrasti acabilirmiyim?kac saat kisik tutmak gerekiyor?

çalışma süresine nerden bakabiliyoz?
  • Youtube'da ileri geri sarmayı çözen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bellg

Youtube'da ileri geri sarmayı çözen var mı?

basılı tutmayı denedin mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • denedim. olmuyor.
  • Teknoloji marketlerindeki bi yetkili panasonic ve samsung tv lerin icine bundan sonra bi cihaz olacagini soyledi.bu cihaz sayesinde bundan sonra her cikacak yeni ozellikler bu cihazlara gelecekmis ve bu tvler hemen hemen her ozellige acik olacakmis ve eskimeyecekmis.bundan onceki modeller icinde (st33 de dahil) kibrit kutusu butuklugundeki alet usb ile harici baglanip yeni ozellikleri alabilecekmis.tv den kayit yapabilecekmis mesela.yaklasik fiyati 150-200 tl olacakmis.yetkili servislerde olacakmis.samsung turkiyede satilmaya baslamis.panasonicte gelecekmis.boyle bisey dogru olabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crabflickr

Teknoloji marketlerindeki bi yetkili panasonic ve samsung tv lerin icine bundan sonra bi cihaz olacagini soyledi.bu cihaz sayesinde bundan sonra her cikacak yeni ozellikler bu cihazlara gelecekmis ve bu tvler hemen hemen her ozellige acik olacakmis ve eskimeyecekmis.bundan onceki modeller icinde (st33 de dahil) kibrit kutusu butuklugundeki alet usb ile harici baglanip yeni ozellikleri alabilecekmis.tv den kayit yapabilecekmis mesela.yaklasik fiyati 150-200 tl olacakmis.yetkili servislerde olacakmis.samsung turkiyede satilmaya baslamis.panasonicte gelecekmis.boyle bisey dogru olabilirmi?

Böyle bişey olursa çok iyi olur doğrusu. Bu konuıda bilgi sahibi olanlarda buradan bizimle paylaşırsa daha da iyi olur.
  • uyar hocam
    sizmiydiniz bilmiyorum ama birisi 2 adet gözlük alacagını söylemişti
    benim aldıgım gözlükten pazarlık ettim adamla ve 4 adet için 80 tlye kargo dahil gönderecek, 2sini bir arkadaş alıyor diger ikisi için ilgilinen olursa pmden ulaşabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

uyar hocam
    sizmiydiniz bilmiyorum ama birisi 2 adet gözlük alacagını söylemişti
    benim aldıgım gözlükten pazarlık ettim adamla ve 4 adet için 80 tlye kargo dahil gönderecek, 2sini bir arkadaş alıyor diger ikisi için ilgilinen olursa pmden ulaşabilir

yok ben sormadım ama siz alın kullanın sorun yoksa birini ben alabilirim.
  • panasonic 42 st30 e ile arasında çokça kaldım bende, vatan bilg. de ellerinde kalmadığını öğrendim ve 30e yi aldım.

tv gayet güzel. ancak benim bir sıkıntım var, şöyle ki; internetten indirdiğim filmleri flashbellek ile tv ye taktığımda izleyemiyorum.

oysa filmleri youtube den idm aracılığı ile indiriyorum, sormak istediğim şudur: nerede hata yapıyorum ve nasıl indirip izleyebilirim ?.
  • arkadaşlar ebayde satılan universal aktif gözlükler için son fiyat 75tl, 1 hafta içinde teslim..düşünen varsa 7 kişi daha bulup benimle irtibata geçsin :D bu fırsat 8 adet için geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: kabde

panasonic 42 st30 e ile arasında çokça kaldım bende, vatan bilg. de ellerinde kalmadığını öğrendim ve 30e yi aldım.

tv gayet güzel. ancak benim bir sıkıntım var, şöyle ki; internetten indirdiğim filmleri flashbellek ile tv ye taktığımda izleyemiyorum.

oysa filmleri youtube den idm aracılığı ile indiriyorum, sormak istediğim şudur: nerede hata yapıyorum ve nasıl indirip izleyebilirim ?.

forumlar da ben dosya sisteminden kaynaklanan okuyamama problemi olduğunu okumuştum.

birde usb belleğinin dosya sistemini değiştirerek deneyin.
  • Sayın Panasonic kullanıcıları ve meraklıları öncelikle iyi günler.

Uzun süren araştırmalarımın sonucunda ben de 42ST33 modelinde kara kıldım. Ancak fiyatı ve DLNA özelliği konusunda bazı çelişkilerim oluştu.

İstanbul Bilişim'in aşağıdaki linkine tıklarsanız, fiyatın peşin 1406 TL, ve 12 taksit 1449 TL olduğunu göreceksiniz. Ancak Vatan'da fiyatlar 1725 TL 6 taksit civarında hala.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-tx-p42st33-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,24850.html#TabPanelStart

Ayrıca, teknik özellikler kısmında DLNA özelliğinin olduğu yazıyor.

Bu konularda girdi yapabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shane Derby

Sayın Panasonic kullanıcıları ve meraklıları öncelikle iyi günler.

Uzun süren araştırmalarımın sonucunda ben de 42ST33 modelinde kara kıldım. Ancak fiyatı ve DLNA özelliği konusunda bazı çelişkilerim oluştu.

İstanbul Bilişim'in aşağıdaki linkine tıklarsanız, fiyatın peşin 1406 TL, ve 12 taksit 1449 TL olduğunu göreceksiniz. Ancak Vatan'da fiyatlar 1725 TL 6 taksit civarında hala.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-tx-p42st33-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,24850.html#TabPanelStart

Ayrıca, teknik özellikler kısmında DLNA özelliğinin olduğu yazıyor.

Bu konularda girdi yapabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

ilk soru hakkında karalaym.

ben ist. bilsm ile görüştüm konu hakkında

telefona çıkan kendisi televizyon servisinde yetkili olan bir bayana tv hakkında bilgi almak istediğimi söyledim

ancak bana şu an stoklarında olmadığını söyledi ve bilgi veremeyeceğini söyledi.

bana o zaman sadece bilgi verebilir misiniz st33, st33e, st30 vs vs bir kaç tv modeli arasında ne farklılıklar dedim

bana yine şu an stoklarında olmadığını söyledi ve bilgi veremeyeceğini söyledi.

ben ne dediysem bana yine şu an stoklarında olmadığını söyledi ve bilgi veremeyeceğini söyledi.

....... böyle böyle ben soru sordukça devam etti.

maalesef stoklarında olmayan ama aramalarda ve fiyat karşılaştırma sitelerinde bahsi geçen ürün fiyatı hayalidir.

istanbul bilişim bu konuda tabiri caizse 3 kağıt yapıyor. stokta yoksa fiyat bilgisini kaldırabilir.

yeniden geleceği konusunda da bilgi vermiyorlar.

sadece bu değil hiçbir panasonic plazma tv stoklarında yok.

en son ve en uygun sitede kim almışsa bence o şekilde takip ediniz. zira bende öyle takip ediyorum.

vatandan başka bir yerde yok stokta sanırım.

seri sonuna düşmüş sanki televizyon banada acaba yeni model mi gelecek diyorum.

• bende bir girdi yapayım:)
    dlna yok...
  • arkadaşlar alttan yazı gecerken titreme olayı görüntü menüsünün altında p-nr var orayı minumum maksimumm gibi seceneklerle düzelte bilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonmu

arkadaşlar alttan yazı gecerken titreme olayı görüntü menüsünün altında p-nr var orayı minumum maksimumm gibi seceneklerle düzelte bilirsiniz...

eyw. hocam dediğini maximum seviyeye getirince soldan sağa doğru geçen altyazılardaki titreşim sona erdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterr -- 12 Haziran 2012; 19:29:38 >
  • yavas yavas ögrencez artık özelliklerini
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.