Şimdi Ara

PANASONİC 2011 MODEL TX-P42ST33 PLAZMA SAHİBİ OLANLAR VE OLMAYI DÜŞÜNENLER (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
8
Favori
47.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TX-P42ST30 için Türkiye'de bulabildiğimiz bir wifi adaptörü var mı acaba ?
  • Sanırım orijinal Wi-fi dongle Panasonic DY-WL10 imiş.

Chipset'i Broadcom BCM4323. Var mıdır alternatif ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

TX-P42ST30 için Türkiye'de bulabildiğimiz bir wifi adaptörü var mı acaba ?

batmanda bir arkadaşımız makul fiyata satıyordu eger istersen sana mail adresini verebilirim
    30 dan 50 serisine geçiş yaptıgı için bir tv arızasından dolayı gözlük ve wifi si elinde kalmıstı gözlükleri ben satın aldım wifi satmadıysa hala ondadır çok iyi bir abimizdir
    bana gözlükleri aynı gün kargo etti ücretini 2 ay bekledi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

batmanda bir arkadaşımız makul fiyata satıyordu eger istersen sana mail adresini verebilirim
    30 dan 50 serisine geçiş yaptıgı için bir tv arızasından dolayı gözlük ve wifi si elinde kalmıstı gözlükleri ben satın aldım wifi satmadıysa hala ondadır çok iyi bir abimizdir

Alayım size zahmet.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Alayım size zahmet.

pm de

• Merhaba, bizim TV lerde(ST30) bağlanan disk in içindekileri dosyalar şeklinde gösterme seçeneği yokmudur(bilgisayardaki ne benzer), fotoğraf seçtiğimde bütün klasörlerdeki fotoğrafları gösteriyor, müzik ve video da da öyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurocv

Merhaba, bizim TV lerde(ST30) bağlanan disk in içindekileri dosyalar şeklinde gösterme seçeneği yokmudur(bilgisayardaki ne benzer), fotoğraf seçtiğimde bütün klasörlerdeki fotoğrafları gösteriyor, müzik ve video da da öyle..

Onu bende bulamadım yok sanırım hocam malesef. (St33)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

quote:

Merhaba, bizim TV lerde(ST30) bağlanan disk in içindekileri dosyalar şeklinde gösterme seçeneği yokmudur(bilgisayardaki ne benzer), fotoğraf seçtiğimde bütün klasörlerdeki fotoğrafları gösteriyor, müzik ve video da da öyle..

Onu bende bulamadım yok sanırım hocam malesef. (St33)

bende bulamadım :(
  • Diğer markaların daha özelliksiz TV lerinde bile var, umarım güncellemelerinde düzeltirler, mail falan mı atsak acaba, browser de ekleseler..
  • quote:

Diğer markaların daha özelliksiz TV lerinde bile var, umarım güncellemelerinde düzeltirler, mail falan mı atsak acaba, browser de ekleseler..

Özellikle web browser çok iyi olurdu ama iplerler mı?

• Arkadaşlar benim sorum şu wifi adaptör alındığında tv ye görüntü aktarımı Samsung allshare cast gibi medya değil tüm ekranı paylaşabiliyirmuyuz teledonumun ve laptopumun ekranını kablosuz olarak paylaşmak istiyorum bi el atın arkadaşlar

• Ses yok konu unutuldu galiba ;) arkadaşlar bu tv de dlna özelliği varmı yokmu varsa kendi wifi adaptörü haricinde kablolu modem üzerinden dlna ayarı yapabiliyormuyuz bi zahmet cevap Yazın ;)

• Benimki P42ST30E, DLNA özelliği yok, bildiğim ST33 ler de de yoktur..
  • Teşekkürler hocam.
  • St33 kullanıyorum bende de yok

• Ankara da Uydunet(Kablo) 3 MB hızında aboneyim.. Tv yi kablo ile modeme bağladım, internet den video seyrederken bir müddet sonra duraklayarak gösteriyor, 3D video ları daha çok dura dura gösteriyor, 3 MB hız az mı geliyor, sizde nasıl..(TV ST30E)
  • Arkadaşlar uydu alıcısı olarak ne kullanmaktasınız ?

next minix kullananınız var mıdır ?

şuan için kullandığım cihaz biraz irice ve kabloları gözüme çokça batmaya başladı, ince ufak ya da mini bir uydu alıcısı almayı planlıyorum.
    öneriniz olabilir mi.

tv ünivesinde tvm ve 2 parmaklık bir mesafesi var.
    ona uygun bir aygıt öneriniz var mıdır ?
  • 30e için gözlük nereden alırız ve kaça alırız acep ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.