Şimdi Ara

Panasonic 3D Gözlük Bilgi Paylaşımı --Buradan Paylaşalım-- (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
802
Cevap
23
Favori
59.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: üstyayla

quote:

Orijinalden alıntı: d16v1

arkadaşlar kesin bir bilgi alabilirsem gözlük alacağım artık. tv 42 inc et50. uygun fiyata gözlük tavsiyesi bekliyorum.

Merhaba;

Panasonic 42ET50E kullanıcısıyım. Bugün Vatan Bilgisayar'dan 1 adet Samsung SSG-5100GB aldım. Fiyatı 99 TL

Kutu içinden 2 adet gözlük çıkıyor. Pil de koymuşlar birer adet.

Televizyonla birebir uyumlu.

Aşağıda linkini veriyorum.

Yalnız bu gözlüklerle özellikle karanlık ortamda ideal görüntü alabilirsiniz. Panasonic orijinal gözlükleri gibi gözünüzü tam sarmadığından

dışarıdan gelen ışık az da olsa dikkat dağıtıyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/Aksesuar/samsung-ssg-p51002xc-ssg-p51002xc-2li--paket-pilli/productdetails.aspx?I_ID=66298

Oradaki görevliler zaten çoğu panasonic için bu gözlükten alan kullanıcı olduğunu da söyleyince çekinmeden aldım.

Fazlası ile iş görüyor :)

bir soru daha. verdiğiniz linkteki model SSG-P51002. mesajınızda SSG-5100GB demişsiniz. ikisi aynı ise ebayda daha ucuza buldum, oradan almayı düşnüyüorum

• Vatan bilgisayar ürün ismini o şekilde girmiş.

Ben kutu üzerindekini yazdım. Kutu üzerinde SSG-5100GB yazıyor.

Kutusu üzerinde yazanı internette buldum, aynı ürünü aldım ben.

Görüşmek üzere.

• quote:

Vatan bilgisayar ürün ismini o şekilde girmiş.

Ben kutu üzerindekini yazdım. Kutu üzerinde SSG-5100GB yazıyor.

Kutusu üzerinde yazanı internette buldum, aynı ürünü aldım ben.

Görüşmek üzere.

teşekkür ederim bilgilendirme için. ebaydan şansımı deneyeceğim :)
  • üstyayla kullanıcısına yanıt
    Bende de st50 model plazma var ama acaba bizim seride destekliyor mudur bunu bilginiz var mı? İnternette bir bilgi bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Bende de st50 model plazma var ama acaba bizim seride destekliyor mudur bunu bilginiz var mı? İnternette bir bilgi bulamadım.

Merhaba onkal;

Evet siz de bu gözlüğü kullanabilirsiniz. Televizyonunuzun orijinal gözlüğü TY-ER3D4ME ve TY-ER3D4SE. Televizyonunuzun kullanım kılavuzuna baktım şimdi.Siz de kontrol edebilirsiniz. Kullanım kılavuzundaki 7. sayfanın başında gözlük kodu var.

Benim televizyonumun kullanım kılavuzu: ET50E serisi

Sizin televizyonunuzun kullanım kılavuzu:ST50E serisi

Yalnız gözlük şarjlı değil pilli, bilginiz olsun. 150 saate kadar izleyebiliyorsunuz ancak bunu da belirtmek gerek.

@d16v1, rica ederim. Ben de e-bay den baktım ancak bu haftasonu gelecek misafirlerim olduğundan, haliyle yetişmeyeceğinden vatan dan yana kullandım şansımı :)

Bilgi için çok teşekkür ederim.

Peki alırken 5100gb mi alacağız P51002 mi alacağız?
  • Merhaba;

Rica ederim.

Vatan bilgisayar dediğim gibi ürünün isimlendirmesini farklı yapmış.

Ben şu linkteki ürünü aldım, 99TL fiyatı var. Zaten başka ürün yok.

http://www.vatanbilgisayar.com/Aksesuar/samsung-ssg-p51002xc-ssg-p51002xc-2li--paket-pilli/productdetails.aspx?I_ID=66298

Kutu resmini yukarıdaki mesajlarımdan birinde var. Ürünün bilgilerini internete yanlış girmişler sanırım.

Mağazadan alacaksanız kutuya bakın görürsünüz. İnternetten alacaksanız size zaten 5100GB gelecek.

Linkteki isimlendirme yanlış sadece.

Bu arada ben sadece vatanbilgisayar için konuştum. Diğer sitelerde nedir ne değildir bir bilgim yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üstyayla -- 6 Kasım 2013; 9:47:07 >

Tekrar teşekkür ederim, sağolsun.
  • hocam bu samsung gözlüğü kulandım bir arkadaşımdan emanet almıştım geri verdim bu gözlük yandan ışık alıyor merak ettiğim şu orjinali arasında çok fark varmı görüntü kalitesinde deneyen oldumu acaba Panasonic 42ET50E kullanıcısıyım.
  • slm arkadaşlar elimde panasonic ty-er3d4mw gözlük var nasıl kullancaz pc bağladım şarz oluyor 10 tl ye aldım 2. el pazardan acaba bu gözlükten nasıl yararlanırım piyasa değerine baktım 97 $ dolar elime geçmiş iken değerlendireyim olmazsa satarım burdaki arkadaşlara onlar kullansın
  • yakko_22 kullanıcısına yanıt
    Uyumlu bir cihazınız varsa;
    Tv'den 3d moduna geçiyorsunuz ondan sonra gözlüğün üzerindeki on/off düğmesini on yönüne doğru çekiyorsunuz yaylı bir düğmedir bu sonuna kadar çekin tutun biraz sonra bırakabilirsiniz. Gözlük ve tv birbirini arayıp bulup tanıyacaklar. Tanışma olduunda zaten tv ekranında gözlük gözükecek. Ondan sonrası iyi seyirler. ;)
    (ilk tanıtırken 1 m. civarında bir uzaklıkta olun daha uzakta olduğunuzda tanımıyor yada tanırken zorlanıyor).
  • quote:

quote:

Merhaba onkal;

Evet siz de bu gözlüğü kullanabilirsiniz. Televizyonunuzun orijinal gözlüğü TY-ER3D4ME ve TY-ER3D4SE. Televizyonunuzun kullanım kılavuzuna baktım şimdi.Siz de kontrol edebilirsiniz. Kullanım kılavuzundaki 7. sayfanın başında gözlük kodu var.

Benim televizyonumun kullanım kılavuzu: ET50E serisi

Sizin televizyonunuzun kullanım kılavuzu:ST50E serisi

Yalnız gözlük şarjlı değil pilli, bilginiz olsun. 150 saate kadar izleyebiliyorsunuz ancak bunu da belirtmek gerek.

@d16v1, rica ederim. Ben de e-bay den baktım ancak bu haftasonu gelecek misafirlerim olduğundan, haliyle yetişmeyeceğinden vatan dan yana kullandım şansımı :)

Bilgilendirme için sağolun. Ben de 50st50 sahibiyim ve şimdiye kadar gözlük ihtiyacı hissetmedim. 3D beni pek ilgilendirmediğinden sanırım :) Ancak misafirlerin hani bunu gözlüğü? 3D performansı nasıl sorularından bıktığım için artık gözlük almam gerektiğini düşünüyorum.
    orijinal gözlük tabii ki gönül ister ama fiyatlar ortada. Şu aşamada gözlüğe bu kadar para vermek gerekli mi gereksz mi kararsızlığını yaşıyorken buradaki mesajınızı gördüm.
    Bu gözlükler şarjlı değil piili yazmışsınız. Bence de zamanla ömrünü tamamlayacak dahili bir pile göre değişebilen şarjlı bir pil daha iyidir :)
    rica etsem pil konusunu biraz detaylandırabilir misiniz nasıl bir pil? Yada fotoğrafını paylaşabilir misiniz?
    teşekkürler.

Düzeltme: Düğme pil dediğimiz ufacık pillerden kullanıyormuş. Tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimoda -- 13 Kasım 2013; 23:21:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shimoda

Bilgilendirme için sağolun. Ben de 50st50 sahibiyim ve şimdiye kadar gözlük ihtiyacı hissetmedim. 3D beni pek ilgilendirmediğinden sanırım :) Ancak misafirlerin hani bunu gözlüğü? 3D performansı nasıl sorularından bıktığım için artık gözlük almam gerektiğini düşünüyorum.
    orijinal gözlük tabii ki gönül ister ama fiyatlar ortada. Şu aşamada gözlüğe bu kadar para vermek gerekli mi gereksz mi kararsızlığını yaşıyorken buradaki mesajınızı gördüm.
    Bu gözlükler şarjlı değil piili yazmışsınız. Bence de zamanla ömrünü tamamlayacak dahili bir pile göre değişebilen şarjlı bir pil daha iyidir :)
    rica etsem pil konusunu biraz detaylandırabilir misiniz nasıl bir pil? Yada fotoğrafını paylaşabilir misiniz?
    teşekkürler.

Düzeltme: Düğme pil dediğimiz ufacık pillerden kullanıyormuş. Tamamdır.

Merhaba;

Maalesef mesajınızı iş yoğunluğumdan dolayı ancak cevaplayabildim.

CR 2025 ya da 2016 pil kullanıyordu. Ben alalı yaklaşık 12 film seyrettim şimdiye kadar, bir sıkıntı yok. Zaten piller ucuz. Ayrıca yanımda her zaman yedek bulunduruyorum.

Gözlüklerin tek sıkıntısı orijinal gibi gözü sarmaması. Zira televizyona bakarken gözünüzle gözlük arasındaki kalan açıklıktan etrafı da görebiliyorsunuz.

Konsantrasyon konusunda iyiyim diyen ya da ilginizi çok çeken bir film olduğunda ancak farkedilmiyor :)

• arkadaşlar merhaba, ben de panasonic TX-P42ST33E model tv var ve buna uyumlu gözlük arıyorum. ancak hiçbir mağazada bulamadım ayrıca panasonic'in sayfasında da bu modele ait gözlük yok. bu tv'ye uygun gözlük bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • fathgoz kullanıcısına yanıt
    Ben st33 serisini bulamadım internette ama st30 serisiyle aynı paneli kullanıyorsanız TY-EW3D3ME bu gözlük uygun o seriye.
    Eğer kullanma kılavuzunuz varsa orada yazıyor olması lazım başlarda hangi aksesuarların uyumlu olduğu.
  • SAMSUNG SSG-P51002/XC gözlük, ST50E ile uyumlu mudur?
  • quote:

Ben st33 serisini bulamadım internette ama st30 serisiyle aynı paneli kullanıyorsanız TY-EW3D3ME bu gözlük uygun o seriye.
    Eğer kullanma kılavuzunuz varsa orada yazıyor olması lazım başlarda hangi aksesuarların uyumlu olduğu.

kullanma klavuzuna baktım orada TY-EW3D2ME uyumlu gözlük gözüküyor.ayrıca 3 tane uyumlu gözlük daha var.
    bu gözlükleri büyük elektronik mağazalarda satmıyorlar mı peki?ben neredeyse tüm büyük mağazalara sordum hepsi de biz satmıyoruz dediler.illa ki panasonic'in bayiisine mi gitmemiz gerek,bilginiz var mı bu konuda?
    Sadece tekno sa satıyormuş orada da tükenmiş gözüküyor. Ben vatandan almıştım, olmadı yurtdışı kanallarında araştırabilirsiniz tv sektöründe ürünler hızlı değiştiği için ellerinde tutmamış olabilirler.
  • onkal kullanıcısına yanıt
    anladım,teşekkür ederim.anlaşılan biraz uğraştıracak ama bir şekilde bulur alırım diye düşünüyorum. teşekkürler bilgi için.
    Eğer denk gelirse yine buradan paylaşırım.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.