Şimdi Ara

Panasonic 3D Gözlük Bilgi Paylaşımı --Buradan Paylaşalım-- (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
23
Favori
59.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi model gözlük elinizdeki?
    Bende st50 serisi bir plazma var gözlük alırken araştırdığımda panel teknolojisi farklı olduğu için 30 ile uyumlu gözlükler 50 ile uyumlu olmuyordu. Tv ilk çıktığında piyasada gözlükte yoktu baya uğraşmıştım.
  • SARJLI OLAN GÖZLÜK VT50 KUTUSUNDAN ÇIKAN GÖZLÜK BENDE GT 30 VAR SIKINTISIZ ÇALIŞIYOR
  • spasmx S kullanıcısına yanıt
    İlginçmiş, bunu o dönemde öğrenseydim süper olurdu hem gözlüğe o kadar para yatırmamış olurdum hemde uğraşmamış olurdum :)
  • Biri bluetooth diğeri IR iletişim kuruyor. Nasıl olabilir ki? Tabi ben broşüre bakarak konuşuyorum.

Test etmeden kesinlik belirtemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnizca kullanıcısına yanıt
    Siz yazınca hatırladım evet uyumsuzluk ondan kaynaklanıyordu bağlantı yolları farklı olduğu için uyumsuz deniyordu tüm gördüğüm forumlarda.
    Belki de yeni ürün satışları için yanlı yorumlardı bilemedim şimdi...

• Merhaba elimde sıfır kutusunda TY-ER3D4MA model gözlük var isteyen olursa satabilirim. Benim tv ye uymadı.
  • Panasonic ew3d3m satan pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: serk1984

Merhaba elimde sıfır kutusunda TY-ER3D4MA model gözlük var isteyen olursa satabilirim. Benim tv ye uymadı.

Satıldı

• arkadaşlar panasonic 50ut30e plazma cihaz için hangi gözlüğe bakmamız gerekli acaba
  • Blade__ B kullanıcısına yanıt
    1. 2. veya 3.nesil gözlüklerden birini almalısınız, tercih 3. nesil olsun.

• bu gözlüklerden örneğin 3. nesil dediğiniz gözlüğe bir örnek verebilir misiniz lütfen kodu tam adı vs gibi internet üzerinden çok teşekkürler
  • Blade__ B kullanıcısına yanıt
    TY-EW3D3M 3.nesil Panasonic 3D aktive shutter gözlük oluyor. Sondaki harf boyu, yani, M Medium demek, S olursa Small, L olursa Large oluyor.

• teşekkürler sanırım uzun yıllar bekleyeceğiz 300tl bir gözlüğe vermek çok ama çok saçma geldi

http://www.boyutdijital.com/Panasonic-TY-EW3D3-3D-Gozluk-Panasonic-3D-TV-Icin-Sarj-Edilebilir-3D-Gozluk,PR-21397.html
  • 2 senedir bir gözlük alamadık uygun bulup bu samsungun gözlüğü uyum sağlıyor ded arkadaşlar bende izledim ama orjinali ile kulanmadığım için farkı göremedim en uygun nsıl alırız bilmiyorum et 50 serisi tv
  • S.a.arkadaşlar Panasonic TY-EW3D3M gözlük aranıyor. Yurtiçi nerde var? Yada yurtdışı nasıl getirilir? Ebay ve Amazonda çok esnek fiatlar var.Bu sitelerden orjinal olanı hangisidir?

• babiş62 kullanıcısına yanıt
    Ben vatan bilgisayardan almıştım ama sanırım artık panasonic getirmiyorlar, gözükmüyor sitede.
    Tv'niz nedir bilmiyorum ama Boyut Dijital'in sitesindeki gözlük muhtemeln uyuyordur.
  • onkal kullanıcısına yanıt
    Hiç bir yerde yok.! Bu pana gözlüklerin model numaralarının sonundaki MC yada MW gibi harfler ne anlama geliyor? (S-M-L küçük-orta-büyük olduğunu biliyorumda C veya W gibi ekler nedir?)

• babiş62 kullanıcısına yanıt
    Daha önce c veya w ile biten model kodlarına denk geldiğimi hatırlamıyorum. Karşılaşsaydım bu da neymiş diye araştırırdım sizin gibi. Nerede denk geldiniz?
  • 2,5 senedir bekliyorum. 42st50 plazmam var. artık 3d'yi deneme zamanı geldi diyorum
    uyumlu gözlük listesini nereden bulabilirim.
    Bu linkteki --> gözlük st50'ye uyumlu mudur?

forumda satan varsa değerlendirebilirim. 2 adet gözlüğe ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infra_dark -- 5 Ekim 2015; 16:45:50 >
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 yıl önce aliexperssten ST33 üm için aldığım 4 adet Gonbes G11 IR model 3D gözlüğümü satıyorum. Gözlükler en fazla 4-5 kez kullanılmıştır. İlgilenen arkadaşlar pm den ulaşabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 9 Kasım 2015; 12:15:37 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.