Şimdi Ara

Panasonic 3D Gözlük Bilgi Paylaşımı --Buradan Paylaşalım-- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
23
Favori
59.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni nesil vatana small ve large 190 tl , medium 175tl etiketle giriş yaptı.... Neredeyse yurtdışı fiyatı, hatta ingiltereden daha ucuz. 1 large 2 medium aldım... ilerde kampanya olursa birar tane daha alacağım... 5 taksit (10 taksit seçeneğide vardı), 3 ay taksit öteleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qNesh -- 12 Aralık 2011; 21:12:29 >
  • hala çok pahalı bence ve evet 80pound idi uk shopta nerdeyse 240tl

hayırlı olsun testleri bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: qNesh

Merhaba;
    yeni nesil vatana small ve large 190 tl , medium 175tl etiketle giriş yaptı.... Neredeyse yurtdışı fiyatı, hatta ingiltereden daha ucuz. 1 large 2 medium aldım... ilerde kampanya olursa birar tane daha alacağım... 5 taksit (10 taksit seçeneğide vardı), 3 ay taksit öteleme

Harika haber. Şimdi baktım sitesine;
    Medium 174TL
    Large & Small 190 TL tabi world ve axcess e. Diğer kartlara 6 şar TL daha fazla.
    En kısa zamanda gidip mağazadan alacağım.

Mesajı yazdıktan 2 dk sonra yine girdim siteye stok kalmamış sadece Small var :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizca -- 12 Aralık 2011; 22:04:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheZoner

ebay'den 4 tane yeni nesil gözlük aldık.
    buraya gelen bi tanıdık yanında getirecek, aralık 10 gibi sanırım burada olur.
    gözlükler gelince önceki gözlüklerle farkını buraya yazarım.

Evet arkadaşlar bizim gözlükler tam da ayın 10'unda elimize geçti.
    Getiren arkadaşın bavulunda yer sorunu var diye 4 tane istemiştik.
    Gözlükler gelince gördük ki bir kutuya 2 tane gözlük sığabilirmiş, bilsek 8 tane isterdik.
    Daha önce elimizde hem 1. nesil hem 2.nesil gözlükler vardı tv ile beraber verilen.
    Onları sattığımız paranın az biraz altına 4 tane yeni nesil aldık.
    Gözlükleri vt20 ve st33 model tvler ile denedik sorunsuz çalıştı.

Yeni gözlükler süper hafif. Ergonomi yüze oturma vs. konularında 3 nesil arasında bariz en iyisi.
    1.nesil çok büyük ve ağırdı, takınca rahatsızlık veriyordu. Yanları açık olduğu için ortam ışığı geliyordu gözünüze.
    Almayı düşünenler bence denemeden, görmeden 1.nesli almasınlar.
    2.nesil daha derli toplu, rahatlık konusunda idare eder.
    Biz ebat olarak Medium aldık, numaralı gözlük üstüne bile rahatlıkla takılıyor. Large çok büyük sanırım, gerek yok.
    İlk 2 nesilde plastik saklama kutusu vardı, bunda yok maalesef. Kullanmadığımız zaman karton kutusuna koyuyoruz.

3D görüntü olarak bence 3 nesil arasında belirgin bir fark yok, bunda kararma biraz daha az dedikleri gibi.
    Şarj olma süresi daha kısaymış, bu bir avantaj, daha biz hiç şarj etmedik bilemiyorum o yüzden.

Bulabilen tabiki 3.nesil alsın, ama sürekli 3D oyun oynama gibi bir düşünceniz yoksa çok beklemeyin,
    en azından uygun fiyatlı 1 tane 2.nesil alın, gözlüksüz kalmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

quote:

Merhaba;

Harika haber. Şimdi baktım sitesine;
    Medium 174TL
    Large & Small 190 TL tabi world ve axcess e. Diğer kartlara 6 şar TL daha fazla.
    En kısa zamanda gidip mağazadan alacağım.

Mesajı yazdıktan 2 dk sonra yine girdim siteye stok kalmamış sadece Small var :(

Merhaba şu an medium yine girdi listeye, alabilirsiniz

• biligler için teşekkürler
  • vatana sonunda gelmiş yeni nesil 3d gözlük ama dikkatimi çeken 2. nesil daha pahalı 3. nesl gözlükten ?
    deneyen arkadaşlar deneyimlerini anlatabilirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikoryan

vatana sonunda gelmiş yeni nesil 3d gözlük ama dikkatimi çeken 2. nesil daha pahalı 3. nesl gözlükten ?
    deneyen arkadaşlar deneyimlerini anlatabilirler mi ?

yukarıda bir arkadaş farklarını anlatmıştı zaten 4-5 msj yukarıda bulabilirsiniz. 3. nesilin özelliği zaten daha hafif, daha şeffaf ve daha ucuz olması. 3. nesil daha üstün .
  • fazla bahsedilmeyen çok önemli bir özelliği var bende almadan önce gereksiz diye düşünmüştüm ama görüntüyü 2D olarakta izleyebiliyorsunuz...
    yani belli bir süre sonra gözünüzü dinlendirmek istediğinizde veya çocuk izlerken filmi durdurmadan gözlerini biraz dinlendirmek için 2D moduna alıyorum böylece film devam ederken normal görüntü şeklinde izliyorsunuz...grup olarak izlenen bir filmde film devam ederken isteyen kişi normal moda dönebiliyor...o sırada gözlüğü çıkarsa 3 boyutlu görüntüyü Tv den bulanık şekilde göreceği için o kısmı kaçırması engelleniyor...
  • Arkadaşlar mağazada soran oldu mu fiyatlar nedir? İş yoğunluğundan gidemedim. Ona göre internetten sipariş edeceğim. Bir de ölçü olarak ne tavsiye edersiniz Medium olanın yanlardan sıkma gibi bir durumu var mı? Large çok mu büyük olur? Eşim ve kendim için iki adet alacağım.
  • quote:

Arkadaşlar mağazada soran oldu mu fiyatlar nedir? İş yoğunluğundan gidemedim. Ona göre internetten sipariş edeceğim. Bir de ölçü olarak ne tavsiye edersiniz Medium olanın yanlardan sıkma gibi bir durumu var mı? Large çok mu büyük olur? Eşim ve kendim için iki adet alacağım.

Dün bende topkapı mağazasından aldım fiyatlar aynı değişmiyor. Bence large çok büyük olur medium en ideali boyut olarak bende medium aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuRoBoY

quote:

Arkadaşlar mağazada soran oldu mu fiyatlar nedir? İş yoğunluğundan gidemedim. Ona göre internetten sipariş edeceğim. Bir de ölçü olarak ne tavsiye edersiniz Medium olanın yanlardan sıkma gibi bir durumu var mı? Large çok mu büyük olur? Eşim ve kendim için iki adet alacağım.

Dün bende topkapı mağazasından aldım fiyatlar aynı değişmiyor. Bence large çok büyük olur medium en ideali boyut olarak bende medium aldım

Teşekkürler cevap için. Medium olanın fiyatı daha uygun işime geldi böyle olması :)

• Arkadaşlar bugün vatan mağazalarında %25 indirim var. Mağazalara hücum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: femmefatal

Arkadaşlar bugün vatan mağazalarında %25 indirim var. Mağazalara hücum.

Medium %25 ile kaça geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wacker@

quote:

141tl ye geliyor 2 tane aldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wacker@

quote:

141tl ye geliyor 2 tane aldım.

Super olmus hayirli olsun. İlanda kisi basi 1 urun diyordu, istanbulda magaza stogunda olmayinca gitmedim. Bostancida olsa keske
  • Bu arada internet siparisi hala hazirlaniyor ultra yavas ciktilar
  • quote:

Bu arada internet siparisi hala hazirlaniyor ultra yavas ciktilar

böyle indirim dönemlerinde epey geç teslimat yapılabiliyor...15 günü bulanlar olmuştu...sizinki öyle olmaz inş...
  • Tüh be indirimi kaçırdık. Habere geç ulaştım :(
  • Aynen, kaçırdık. Ama İstanbul mağazalarda zaten stok yok görünüyor. Ben bir tane internetten alacağım şimdi. Bir daha ne zaman %25 indirim olur allah bilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.