Şimdi Ara

Panasonic 42g10 mu 42v10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar. sd yayınlar da benim için önemli olduğu için plazma tv almaya karar verdim. pdp nin babası tabiki pio ama hem artık zor bulunuyor hem de benim bütçemi aşıyor. aslına bakarsanız yaklaşık 2800 tl bütçem var ama gerekirse ve değecekse biraz daha zorlayabilirim. ben pany nin iki modeli arasında kaldım: ist bilişimde 42g10 2400 tl ve 42v10 3500 tl . aralarındaki bu 1100 tl lik farka değer mi? . sizce 42v10 bu farka değer mi? extra tuner, pip,pap gibi özellikler dışında işlemcileri ve modülleri arasında fark var mıdır? özellikle albani usta ve diğer bilgi sahibi üstatların yorumlarına ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.

• Panasonic 42gw10 seriside çok başarılı.Araştırmanızı öneririm.
  • 42g10 u kesinlikle tavsiye ediyorum. 42gw10 modeli nin sadece g10 dan farkı dvb-s tuner inin olması yani,içinde dahili uydu alıcısı olması..42g10 yada gw10 kesinlikle tercih edlibilir.

600hz alt alan taramasına sahip,panel olarak hem g-12 panele sahip hemde neo-pdp panele sahip.bu sayede plazmların en büyük sorunlarından biri olan yansımayı %40-50 arasında bir oranla kırıyor...sd yayınlardaki başarısı zaten tartışılmaz ve kesinlikle yanmaz bir panele sahip.zaten panasonic uzun yıllar boyu arıza çıkarmama konusunda ödül almış bir tv...

karar senin ama bence g10
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.