Şimdi Ara

PANASONIC 42PV7F için düşünceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.. karar verme aşamasındayım acil yardımlarınızı bekliyorum. uzun araştırmalarım sonucu 106 ekran için PLAZMA ya karar verdim. ürün için ise fiyat/performans PANASONIC 42PV7F çok mantıklı. dün ankarayı alt üst ettim fakat ürünü maalesef gözümle göremedim. hemen her yerde 42PV70F var ama 7F yok maalesef. Tekofaks ın yetkilisi iki ürün biribirine çok yakın hiçbir fark göremezsiniz görüntü kalitesinde... sadece dış çerçeve birinde mat diğerinde parlak,bide kontrast oranları farklı dedi.

gözümle göremediğim için içim rahat değil.. 42PV7F kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirler mi? alınık bir ürün müdür?
    teşekkürler,

• http://forum.donanimhaber.com/m_12957632/tm.htm

burada o model le ilgili bir çok bilgi bulabilirsin .. ben de 42pv70 modelini alacağım kısmetse ..
  • kasa filan da kötü yahu sadece görüntü değil pv70 al derim ben
  • görüntü gerçekten PV70 ten kötümü? tekofaks ın elemanı tamamı ile aynı görüntü teknolojisi var demişti. kasanın kötü olması çok sorun değil.. önemli olan bu plazmanın görüntü kalitesi nasıldır?
  • görüntü teknolojileri aynı olması lazım..
  • Selamlar,
    42FPV7F 'i perşembe günü servis kurdu.Kaynaklar çoğu kişide olduğu gibi Kablo TV ,Next2000 alıcı ve DVD çalar..Bağlantı elemanları oldukça orta ve düşük kalite olmasına rağmen(eski tv den kalanlar) görüntü gayet tatminkar.Şuna inanıyorum ki mağazalarda Plazma ve LCD leri yanyana gördüğümüzde aldığımız izlenim ile eve getirip yayınları izlemeye başladığımızdaki tamamen farklı..Panasonic'in bu modeli ile iyi bir seçim yaptığınızı şu ana kadar ki görüntülerden aldığım zevke göre rahatlıkla söyleyebilirim..Güle güle kullanın..
  • görüntü belki aynı netlikte ancak renk yaratımı sorunlu bence tam olarak olduğu gibi gösterilmiyor renkler tabi bu benim görüşüm
  • arkadaşalar ben uzun zamandır araştırıyorum 70 diilde 7f olmasının tek sebebi aynı banttan geçen ürünlerin kontratta 70e ulaşamamasından kaynaklanıyo bi bakıma ayıplı ürün dolayısıyla daha uygun bi fiyat nerdeyse 500-600 ytl farkediyo... mediamarktın şaşalı açılışındada 37pv7f satılıyodu o arada araştırmıştım, bnm size tavsiyem alacaksanız 42pv700ff almnız sebebse sd kart okuyucusu olması ve dahili karasal tunerı olması, ist bilişimde var ve fiyatı uygun... saygılar...
  • istanbul bilişim e pek güvenmeyin panasonic gösterip samsung çakıyorlar ..
    şaka bir yana stoklarda yok deyip samsung tavsiye ediyorlar..
  • valla eğer PV7F için bunu yapıyorlarsa iyi ediyorlar en azından kontrast değeri 2 katı hemen hemen zaten bir yandan bakıldığında PV70 ile Q serisi hemen hemen aynı konsept ürün Panasonic ürünün biraz artıları var okadar Full Hd işlemci gibi husular ama herşey bir yana konuya dönersek PV7 modelide o kadar kötü bir model değiş sonuçta o fiyat aralığında alabilecek iyi bir cihazlardan biri
  • ben bu işi pek de anlayamadım
    ben pv7f ile philips 5332'yi yanyana koyunca parlaklık contrast filan pv7f çok çok daha iyi.
    kitapçıklara bakınca philips 15.000:1 ama pv7f 8000:1.

70f ile 7f'i de karşılaştırdım gözle bi fark görünmüyor. neden ?
  • kabataslak söyle cevap veriyim bir mercedes ile bir bmw'yi ayırt etmek kolayda aynı marka ve modelin full ile comfort modelleri arasındaki ayırımı yapmak gibi yani sonuçta ikiside aynı seri ama birinde yani full olanda kullanılan malzeme bile çok farklı olabiliyor hemen hemen aynı zamanda araba manyağı olarak bu şekilde anlatayım dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.