arkadaşlar ben de bugün 42px80 almış bulunuyorum.fakat pek umduğum netliği elde edemedim (özellikle sd görüntüler de)yumatu marka sıradan bir receiver ile modüllü digitürk kullanıyorum.kablom çok kaliteli değil ama piyasadaki en pahalı ve en iyi kabloyu alsam da süper bir performans artışı olmayacakmış gibi geliyor.aylardır forumdan bu modelin çok iyi olduğunu okudum ama benim daha önce kullandığım toshiba lcd den hiçbir farkı yok gibi.lütfen yardım.
ya arkadaşlarım yokmu hiç kullanan cvp neden yazmamış kimse?
valla öncelikle karşılaştırdığın cihazların biri 42'' biri 32'', ondan görüntü aynı değil o ebata göre iyidir birde bu noktadan bak
Sd yayın bir yere kadar, digitürk zaten yayın olarak kötü, kablodan ziyade kaliteli bir receiverla bir miktar farkı mutlaka hissedersin,
kısacası kaliteli bir receiver (ilgili bölüme takıl) + kaliteli kablo + 3 metre en az izleme mesafesi + cigaz ayarlarıyla oynama, başka yapabileceğin
pek birşey yok...
çok teşekkür ederim arkadaşım.tavsiyelerini dikkate alıcam.ama şuan maddi engeller var.en azından kablo işini halledebilirim belki...
Digitürk'ün ulusal yayınları çok kötü. Kendi kanallarının daha iyi olduğunu fark etmişsinizdir. Ulusal yayınları kendi receiver'ınız ile izlemiyor musunuz? Kablo scart'da çok önemli.
arkadaş öncelikle plazman hayrlı olsun ... bu plazmayı tavsiye eden üniversiteli nickli bir arkadaş vardı ... ben philips plazmanın verdiği görüntü daha doğal ve canlı derken o daha baştan aman yaklaşmayın demişti ... fakat görüyorum ki tavsiye ettiği plazmadan kullanan biri olarak sende memnun kalmamışsın ... bu arkadaş dilerim sana yardımcı olur ... tavsiye mavsiye hikaye arkadaşım ... gideceksin gözünle görüp test edeceksin sonra hangisi içine yatarsa onu alacaksın ... yoksa biri çıkacak pio diyecek dünya kullanıyor diyecek , biri çıkacak pana plazmada bir numara diyecek millet de gidip alacak ... sonuç ? senin düştüğün durum ... kardeşim pioneer 4280xa modelini aldı ... aynı marka uydu alıcıdan yayın izliyoruz ... görenlerin ifadesi pioneer neden senin plazmadan daha bulanıkmış gibi gösteriyor oluyor ... plazma veya lcd alacak arkadaşlara tavsiyem ; sadece tavsiyelere uyarak alışveriş yapmayın , sonra pişman olmayın ...
sende neden boyle bi etki bıraktı anlamadım
redline cs100x le kullanıyorum gayet guzel goruntu alıyorum kablo tv de takılı o berbat ama picture ayarlarım cinemada duruyo tv de dvd de guzel bu işin iyileri 1- pioneer 2-panasonic -
için rahat olsun her yerden ovgu almıs bi model aldın
sadece goruntu kaynaklarını kontrol et bir yerde muhakkak bi terslik var @playmaker arkadasın dediklerini uygula ilk defa birinin px80 den memnun olmadıgını okudum şaşırdımm