Şimdi Ara

Panasonic 42px80e hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BENDE PANASONİC 42PZ85 E VAR yeni aldım aslında bende lcd yada plazma mı alayım diye karar veremedim ama plz mada karar kılınca hemen sipariş ettim 5100 ytl aldım cihaz bence harika görüntü mükkemmel yalnız lcd gibi parlak gelmiyor bana yada önceki tv lcd olduğundan sanırım göz alışkanlığı sanırım ama net ve süper olduğu kesin özelliklerde harika filmler gerçekmiş gibi geliyor insana sanki karşında çekliyormuş gibi geliyor bazen tuhaf oluyorsunuz izlerken artı panasonic ses sisteminide sipariş ettim pt860 modeli şimdi her sey tam süper olcak .eğer bu model hakkında sormak istedikleriniz varsa sorularınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: m@ni@c67

arkadaş doğubank dan tekofaks garantili 2450 ytl ye almış..
    vatan da bulamamış...
    şimdi ne ile kullanacağını düşünüyor..
    uydu, digi ya da d-smart..
    siz ne tavsiye edersiniz??

uydu receiver hatta next 2000 cıs superplus aşağıdaki konudan takip edebilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_24402841/tm.htm
  • HOCAM MERAK ETTİĞİM PZ85E İN SD YAYIN KALİTESİ NASIL...FULL HD, SD YAYINLARDA İYİ DEĞİL DİYORLAR...ÇÜNKÜ BENDE PX80 İLE PZ80 ARASINDA KALDIM...SENCE DE ARADAKİ FİYAT FARKI FULL HD ALMAYA DEĞERMİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: loko

Merhaba,
    bende 5-6 aydır araştırıyordum ve sonunda Panasonic 42px80e plazma aldım.3 haftadır kullanıyorum ve iyiki bu modeli aldım diyorum.Herkese tavsiye ederim.

dün itibariyle ben de bir adet siparis ettim, heyecanla bekliyorum. ayarlarini nasil yaptiniz? konu ile ilgili bilgilendirebilirseniz cok sevinirim.
  • nerden ve kaça sipariş ettiniz?
  • ..::SeRKaN::..
    arkadaş bilgiim kadarıyla bir clup açmış durumda . Satın almak için özel birde fiyat vermişti onla irtibat kur istersen
  • ya alan arkadaşlar lütfen sormadan şu aldığınız fiyatı, nereden aldığınızı ve ödeme şeklinizi yazın. çoközel değilse tabii.
    alacak bir çok adam var belki bir yol göstermiş olursunuz.
    alanlara hayırlı olsun.
  • Arkadaslar bırde dogubank bodrum kat no 7 (Penta Elektonık)ye bakın derım bugun gorum orada fıyatı 2250 ytl idi yanılmıyorsam
  • ben fiyat almıştım ibden toplanıldığında bana verilen fiyat ozamana özel 2280ytl 12 taksitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucv

quote:

Merhaba,
    bende 5-6 aydır araştırıyordum ve sonunda Panasonic 42px80e plazma aldım.3 haftadır kullanıyorum ve iyiki bu modeli aldım diyorum.Herkese tavsiye ederim.

dün itibariyle ben de bir adet siparis ettim, heyecanla bekliyorum. ayarlarini nasil yaptiniz? konu ile ilgili bilgilendirebilirseniz cok sevinirim.

Alttaki linke tıklarsanız bilgilere ulaşabilirsiniz.Sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_24274964/mpage_1/key_//tm.htm#24327113

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ucv

quote:

Merhaba,

Alttaki linke tıklarsanız bilgilere ulaşabilirsiniz.Sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_24274964/mpage_1/key_//tm.htm#24327113

cok tesekkurler, cihaz gelip kurulduktan sonra takıldigim noktalar olursa bilginize basvururum.

• 42PX80 MODELINI BENDE ARAŞTIRIYORUM ÖZELLİKLERİ GAYET İYİ HD PLAZMADA ÖNERİLECEK ÜST SERİLERDENDİR PANEL VE GÖRÜNTÜ KALİTESİNDEN MEMNUN KALINABILIR SD CARD OLMASIDA AVANTAJDIR....
  • peki guateres kardeş sen bu ürünü iyi biliyormusun biraz anlatsan mağazalara gidiyorum satmak için farklı şeyler söylüyorlar bi anlatsan bize
    ****** guatere***** merco******
  • quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

....Fakat HD filmler izlemek PC bağlamak PS3 oynamak gibi amaçların varsa LCD daha doğru tercih olacaktır...

bu konuyu biraz acabilir misiniz? ps3 ve hd filmlerde neden lcd tv? ps3te oynanan oyunlar genelde hizli haraket iceriyor, hd filmler de keza oyle. lcd nin hizli goruntuler, tepki suresi, renk dagilmalari sorunları oldugu soylenirken neden lcd'nin daha tercih sebebi oldugunu merak ediyorum.

aydinlatabilirseniz sevinirim.

tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.