15 gün önce panasonic 42px80e aldım. Ürünü daha test etme fırsatı bulamadım, o yüzden merak ediyorum, fakat forumu biraz gezdiğimde lcd lerin üzerine yoğunlaşıldığınıu farkettim sizce plazma almak ile hata mı yaptım?
Ek olarak, plazmamın çözünürlük oranı 1024-768. sizce 42 inch lik bir plazma için bu değer düşük mü? yoksa boşuna mı kuruntu yapıyorum. ürünü kullananlardan acil bilgi bekliyorum. Teşekkürler.
42 plazma için çözünürlük normal. Cihazı ne amaçla aldığın önemli. Eğer DVD-DIVX ve SD yayınlar için kullanacaksan plazma doğru seçim. Fakat HD filmler izlemek PC bağlamak PS3 oynamak gibi amaçların varsa LCD daha doğru tercih olacaktır...
quote:
Orijinalden alıntı: visceroid
42 plazma için çözünürlük normal. Cihazı ne amaçla aldığın önemli. Eğer DVD-DIVX ve SD yayınlar için kullanacaksan plazma doğru seçim. Fakat HD filmler izlemek PC bağlamak PS3 oynamak gibi amaçların varsa LCD daha doğru tercih olacaktır...
en iyi fiyat performans makınasını almıssın hayırlı olsun sıra bizde
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0924579C4
en iyi fiyat performans makınasını almıssın hayırlı olsun sıra bizde
Alıntıları Göster
aynı cihazı kullanıyorum. açık söylemek gerekirse araştırıp mı aldın bilmiyorum ama kesinlikle çok doğru bir tercih yapmışsın
quote:
Orijinalden alıntı: tarkanust
aynı cihazı kullanıyorum. açık söylemek gerekirse araştırıp mı aldın bilmiyorum ama kesinlikle çok doğru bir tercih yapmışsın
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tarkanust
kesin alınmalı diyorsun yani.. kaça almıştın nereden almıştın. bende kovalıyorum bu aleti ama 2000' in altına düşmesi lazım..
quote:
Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe
quote:
Orjinalden alıntı: tarkanust
kesin alınmalı diyorsun yani.. kaça almıştın nereden almıştın. bende kovalıyorum bu aleti ama 2000' in altına düşmesi lazım..
Alıntıları Göster
Evet araştırıp aldım kardeşim. Ama çözünürlüğüne kafam takıldı inşaallah sorun yaşamam ileride. Kuruntu yapmamın nedeni de arkadaşların çözünürlüğünün düşük olduğunu söylemesi başka bir takıntım yok.
quote:
Orijinalden alıntı: mike
Evet araştırıp aldım kardeşim. Ama çözünürlüğüne kafam takıldı inşaallah sorun yaşamam ileride. Kuruntu yapmamın nedeni de arkadaşların çözünürlüğünün düşük olduğunu söylemesi başka bir takıntım yok.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mike
cozunurluk gunumuzde yeterlı 5 yıl sonrasını bilemem ama
720x576 tv ve dvd için oyun konsolu ıcın gayet yeterlı verılecek aradakı farka değmez ...
için rahat olsun alınabilecek en iyisini aldın F/P olarak..
sen gozüne inan memnunmusun değilmisin onu söyle gerisini takma
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0924579C4
quote:
cozunurluk gunumuzde yeterlı 5 yıl sonrasını bilemem ama
720x576 tv ve dvd için oyun konsolu ıcın gayet yeterlı verılecek aradakı farka değmez ...
için rahat olsun alınabilecek en iyisini aldın F/P olarak..
sen gozüne inan memnunmusun değilmisin onu söyle gerisini takma
Alıntıları Göster
Valla daha test etme fırsatını bulamadım, düğün olayları için aldım. nasipse 50 gün sonra kullanmaya başlıyacağım. Herkese yorumları için teşekkür ederim.
saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: mike
Valla daha test etme fırsatını bulamadım, düğün olayları için aldım. nasipse 50 gün sonra kullanmaya başlıyacağım. Herkese yorumları için teşekkür ederim.
saygılar.
Alıntıları Göster
quote:
saygılar.
yorumuna hasta oldum kızmazsan. düğün olayları için.... hayırlı uğurlu olsun kardeşim. TV yönünden darısı başımıza.. diğer olay zaten başımızda..
quote:
quote:
saygılar.
yorumuna hasta oldum kızmazsan. düğün olayları için.... hayırlı uğurlu olsun kardeşim. TV yönünden darısı başımıza.. diğer olay zaten başımızda..
Alıntıları Göster
merhaba, aranıza bugün katıldım fakat forumu yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum ve bir 42px80e almaya karar verdim. Bu modeli uygun fiyata alabileceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz? ve fiyat nelerdir? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: mouse-t
merhaba, aranıza bugün katıldım fakat forumu yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum ve bir 42px80e almaya karar verdim. Bu modeli uygun fiyata alabileceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz? ve fiyat nelerdir? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Alıntıları Göster
2450 civarlarinda fiyati , ustelik taksitle .. vatandan filan genelde aliyor millet , ben ilk ciktiginda lanet olasi sehpa hediyesine kanip hepsi buradadan almistim 2.650 ye .. nisan basinda.
quote:
Orijinalden alıntı: jujuuu
2450 civarlarinda fiyati , ustelik taksitle .. vatandan filan genelde aliyor millet , ben ilk ciktiginda lanet olasi sehpa hediyesine kanip hepsi buradadan almistim 2.650 ye .. nisan basinda.
Alıntıları Göster
ARKADAŞALR SELAMLAR
BENDE YAKINDA 42PX80E PLAZMA ALACAĞIM AMA AKLIM PZ80 DE KALDI..
SADECE SD YAYIN VE ARADA SIRADA DVD FLİM SEYREDİYORUM....SİZCE HANGİSİNİ ÖNERİRİSİNİZ...
quote:
Orijinalden alıntı: OZGMKR
ARKADAŞALR SELAMLAR
BENDE YAKINDA 42PX80E PLAZMA ALACAĞIM AMA AKLIM PZ80 DE KALDI..
SADECE SD YAYIN VE ARADA SIRADA DVD FLİM SEYREDİYORUM....SİZCE HANGİSİNİ ÖNERİRİSİNİZ...
Alıntıları Göster
Pioneer 4280xa -- 3100 ytl
quote:
Orijinalden alıntı: playmaker
Pioneer 4280xa -- 3100 ytl
Alıntıları Göster
Merhaba, bende 5-6 aydır araştırıyordum ve sonunda Panasonic 42px80e plazma aldım.3 haftadır kullanıyorum ve iyiki bu modeli aldım diyorum.Herkese tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: loko
Merhaba, bende 5-6 aydır araştırıyordum ve sonunda Panasonic 42px80e plazma aldım.3 haftadır kullanıyorum ve iyiki bu modeli aldım diyorum.Herkese tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: loko
bu px80e o kadar tutulduki.. ama bir inceleme konusu açan yok maalesef..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: loko
bu px80e o kadar tutulduki.. ama bir inceleme konusu açan yok maalesef..
Alıntıları Göster
Bir arkadaşım alacak 42px80e... Vatan'da bulunuyor mu gerçekten?? Nette doğru dürüst bir yerde de yok. 2450/ ?* taksit nerede??
quote:
Orijinalden alıntı: medonk
Bir arkadaşım alacak 42px80e... Vatan'da bulunuyor mu gerçekten?? Nette doğru dürüst bir yerde de yok. 2450/ ?* taksit nerede??
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: m@ni@c67
vatanda vardı, bitti maalesef..
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe
quote:
Şu an Vatan'da 4 adet var ama hepsi teşhir için kullanılmış.. Ha 1 tane de benim iade ettiğim 5 adet... Ama fiyat aynı mı bilmiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: doziz
quote:
Orjinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe
quote:
Şu an Vatan'da 4 adet var ama hepsi teşhir için kullanılmış.. Ha 1 tane de benim iade ettiğim 5 adet... Ama fiyat aynı mı bilmiyorum...
Alıntıları Göster
mayıs sonunda gold dan aldım bende 2550 gibi bişeydi yanlış bilgilendirmiyim 10 taksitle gerçekten çok iyi bi
cihaz tavsiye ederim.100 hz
quote:
Orijinalden alıntı: remusmark
mayıs sonunda gold dan aldım bende 2550 gibi bişeydi yanlış bilgilendirmiyim 10 taksitle gerçekten çok iyi bi
cihaz tavsiye ederim.100 hz
Alıntıları Göster
arkadaş doğubank dan tekofaks garantili 2450 ytl ye almış.. vatan da bulamamış... şimdi ne ile kullanacağını düşünüyor.. uydu, digi ya da d-smart.. siz ne tavsiye edersiniz??