Şimdi Ara

PANASONIC 46U20 - 1999TL'ye aldım. Deneyimlerimi paylaşacağım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aylardır yaptığım araştırmalar sonucu, döndüm dolaştım ve PANASONIC TX-P46U20E, Full HD plazma televizyonunu almak üzereyim. Fiyatı, KDV dahil 1999TL

Nakliye, montaj, duvar askı aparatı da bu fiyata dahil.

Sizden ricam, bu televizyon hakkındaki görüşlerinizi benimle paylaşmanızdır. Özellikleri aşağıdadır.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

PANASONIC VIERA TX-PF46U20 PLAZMA TV
    PANEL
    Ekran Boyutu 46 inch (117 cm)
    Aspect Ratio 16:9 Widescreen
    Parlaklık 1500 cd/m2
    Dinamik Kontrast 2.000.000:1Dinamik Kontrast
    HZ 400Hz
    İzleme Açısı 178 derece
    Panel G13 Panel
    Tepki Süresi 0,001 ms

ÇÖZÜNÜRLÜK
    Aktif Çözünürlük 1920x1080p
    PC Sinyal Algılama -
    Video Sinyal Uyumluluğu -
    High Definition Full HD

GİRİŞ TERMİNALLERİ
    Scart 2 Adet
    Component Var
    Tuner Var
    Composite Video Var
    Audio Var
    HDMI Var ( 2 Adet )
    PCMCIA Var
    S-Video Var
    PC Input Var
    Card Reader Var

ÇIKIŞ TERMİNALLERİ
    Kulaklık Var
    Ses Var
    Audio Out Var

EXTRA ÖZELLİKLER
    İntelligent Frame Creation Pro Var
    V-real Pro 3 Var
    100 Hz Double Scan Var
    3D Renk Yönetimi Var
    Siyah Panel Var
    24p Playback(3:2 Pulldown) Var
    X.V. Color Var
    V-Audio Surround Var
    Viera Link Var
    Viera Resim Görüntüleyici Var
    SD Card Reader Var
    Stand By Güç Tasarrufu Var
    Akıllı Otomatik Stand-by Var
    Eco Mode Var
    Eco Link Var
    Viera Tough Panel Var
    Digital Optimizer Var
    DVB-T Tuner Var
    DVB-C Tuner Var
    Auto Timer Var
    Child Lock Var
    Over Scan Var
    1000 Sayfa Teletext Var
    Oyun Modu Var

SES
    Hoparlör 2 x 10 Watt RMS
    V-Audio Sound Var
    Dolby Digital Plus Var
    Surround Mode Cinema / Music / Sports / Game Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknus -- 30 Haziran 2010; 23:56:24 >

• Arkadaşlar,

Uzun araştırmalar ve incelemeler sonucunda bu akşam televizyonu ve yanında altın uçlu scart kablo ile beraber satın aldım. Cumartesi günü gelip gerekli montaj işlerini halledecekler.

Televizyonun evdeki performansını görmek ve deneyimlerimi siz değerli forum takipçileri ile paylaşmak için can atıyorum; bana şans dileyin :)

Selamlar,
  • İyi bir seçim hayırlı olsun.
  • hocam bu televizyon hakkında bilgi verebilirmisiniz memnunmusunuz Kastamonuda Bimeks Mağazası acılacak acılış nedeni ile fiyatı 1.897 TL 6 taksit fiyatı ile satılacakmıs tavsiye edermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknus

Arkadaşlar,

Uzun araştırmalar ve incelemeler sonucunda bu akşam televizyonu ve yanında altın uçlu scart kablo ile beraber satın aldım. Cumartesi günü gelip gerekli montaj işlerini halledecekler.

Televizyonun evdeki performansını görmek ve deneyimlerimi siz değerli forum takipçileri ile paylaşmak için can atıyorum; bana şans dileyin :)

Selamlar,

dostum iyi şanslarama birde geri dönsen
  • Mcelik37,

Geçtiğimiz on gün yıllık izindeydim, maillerimi kontrol etme imkanı bulamadım. Geç gelen cevabım için şimdiden özür dilerim.

Televizyona gelince; ben son derece memnunum. Standard digiturk yayınlarını, altın uçlu scart kablo ile, 4-4,5m mesafeden, duvara askılı bir şekilde gayet başarılı bir şekilde izliyorum. Henüz bir HD kaynak bağlayıp, HD kalitesini test edemedim fakat standard yayın da bile kaliteli olan görüntü HD kaynak ile bambaşka olacaktır.
    46S20 modeli ile aralarındaki farklardan biri, alan taramaması benim cihazda 400Hz, diğerinde 600Hz. Bu da sadece altta hareketli olan yazılarla alakalı ve ben 400Hz'in herhangi bir eksiğini görmedim. Bir de,46S20 modelinde component bağlantı uçları cihazın yanında iken, benim cihazda bağlantıların tamamı cihazın arka yüzünde. Ama onun da kolayını buldum; televizyonun arkasındaki scart kablosunu hiç çıkarmıyorum. İki ucu dişi scart adaptörü ve de componenti scarta dönüştüren bir adaptör ile, bu farkıda giderdim. Televizyonu yerinden oynatmadan tek kabloyla Digiturk receiverımı da, DVD player'ımı da, component kablo ile kameramı da bağlayabiliyorum.

Son olarak belirteyim ki, 46" televizyon gözümüze 3 hafta içerisinde küçük bile gelmeye başladı. Eğer bütçen el veriyorsa ve benim gibi 4-4,5m mesafeden izleyeceksen 50" bile alabilirsin.

Selamlar,

• dostum elektrik sarfiyatı nasıl?bend 50g20 yi elektrikten dolayı almaya karar veremiyorum..led ile cok farklı mıdır?faturanda beklenmedik bir değişim oldu mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cowcow,

Cihazı, aldığımdan beri ortalama ayarlarında kullanıyorum. Evde faturalarla ben ilgilenmiyorum ama eğer geçen aylara göre ciddi bir artış olsaydı mutlaka kulağıma gelirdi :) büyük bir fark yaratmamış olsa gerek ki, evde konusu bile açılmadı.

sonuçta 50" plazma televizyon kullanacaksın. G serisi alsan bile, sana fatura olarak getirisi ayda en fazla 3-4Tl olacaktır. Ohoo, o kadar parayı bir ayda nerelere vermiyoruz ki. O yüzden elektrik işini hiç kafana takma derim. Bu arada, o kadar forum takip ediyorum, şimdiye kadar aldığı televizyonun elektrik sarfiyatından şikayet eden kimseye de rastlamadım.

Selamlar,
  • cevabın için çok ama çok teşekkürler..
  • Hocam ne durumda TV ile aran. Kullanım da hoşuna gitmeyen sıkıntıya sebep olan birşey var mı? Tavsiye ediyormusun. Bugün yarın ben de alabilirim. 50'' mi alsam acaba çok kararsızım ama bütçeyi ya çok zorluyoruz ya da daha alt sınıflara düşüyoruz o zaman. Bir türlü karar veremedim.
  • Kardeş bu televizyonu bilgisayara bağladığın zaman oyunlarda filan verim alabiliyor musun?
    Görüntü tam oturuyor mu?
    Geçikme oluyor mu filan.
    Ben de 42 inçi düşünüyorum da.
  • Bu televizyon mediamarktta kampanyada. Açık söyleyeyim çok birşey beklemiyordum bu fiyata ama görüntü kalitesi beni mest etti. Hd doğa görüntüleri vardı ve stand görevlisinden sd yayın açmasını istedim. Uydu cihazı bağlı değilmiş ama tv nin bağlı olduğu bluray'a normal bir dvd koydu. Player'ın upscale özelliğinden midir bilmiyorum ama hiç öyle sd yayın gibi değildi görüntü. Şahsen zor beğenen biri olmama rağmen (çoğu sinemanın ses sistemini perdesini eleştiririm) bu şekilde rahatça film izleyebilirim. Lg pk350 düşünüyordum ib den ama gerek oradaki stok durumu belirsizliği gerekse panasoniğin servis garantili olması nedeniyle aklım bu cihaza kaydı. Aynı yerdeki 50pk750 den fazlası var eksiği yoktu görüntünün (Aynı fiyat olsa düşünmeden 50" alırım o ayrı). Umarım ay başında stok tükenmiş olmaz.
  • bu plazmadan memnunmusunuz ps3 ile kullanımında sıkıntı varmı tam ekrana oturuyormu gibi sorular gelmiş plazmalarda öyle bir olaymı var ?
  • 16:9 ölçekte tüm görüntüler ekrana tam oturur. Normal yayınları da 4:3 formatında genişleterek ekrana oturtmak mümkün diğer tv lerde olduğu gibi. Ps3 16:9 oranda verir görüntüyü. Sıkıntı olmaz.
  • tamamdır panoromik zoom vs. özelliği var demekki sağolun
  • özelliklere bakıyorumda acaba bu veya diğer tv lerde benim gibi teletexi sık kullanan var mıdır merak ediyorum
  • http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-p46u20e-full-hd-117cm-plazma-tv,-1920x1080,2.000.000:1,-400-hz,2xhdmi,tx-p46u20e/productdetails.aspx?I_ID=46051

1.821 TL şu an çok iyi fiyat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 22 Ekim 2010; 12:40:22 >
  • stokta yok diyo.acaba bu stokta yok ibaresi sadece net için mi geçerli yoksa mağazalarda da mı yok?gerçi vatanın internet sitesinde görünen 10 tvden 8inde stoka gelince haber ver diyo.ibye özendiler heralde.
  • Slm Arkadaşlar Bende Bu gün Elektrowrd den aldım beylükdüzünde açılış nedeniyle Panasonic TX-P46U20E 46" Full Hd Plazma Televizyon 1599 Tl ye Aldım Televizyuon 7 gün içerisinde geliceği söylendi inşallah beklediğim gibi çıkar. Tek kafama takılan mesafe 3-4 metre acaba sıkıntı yaşarmıyım saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayeren -- 28 Ekim 2010; 0:09:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayeren

Slm Arkadaşlar Bende Bu gün Elektrowrpld den aldım beylükdüzünde açılış nedeniyle Panasonic TX-P46U20E 46" Full Hd Plazma Televizyon 1599 Tl ye Aldım Televizyuon 7 gün içerisinde geliceği söylendi inşallah beklediğim gibi çıkar. Tek kafama takılan mesafe 3-4 metre acaba sıkıntı yaşarmıyım saygılarımla

Sıkıntı olmaz. 3 metreden rahatça izleyebiliyorum ben.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.