Şimdi Ara

Panasonic 46VT50 mi? Samsung 46ES8000 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz olsanız bu tv lerden hangisini alırsınız ve neden? İki TV nin birbirine göre artıları ve eksileri nelerdir? Ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? (Digiturk ve film izlemek amaçlı kullanılcak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brs10 -- 22 Şubat 2013; 0:07:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brs10

Siz olsanız bu tv lerden hangisini alırsınız ve neden? İki TV nin birbirine göre artıları ve eksileri nelerdir? Ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? (Digiturk ve film izlemek amaçlı kullanılcak)

benim secimim panasonic vt 50 yönünde olurdu bu arada vt50 nin 46 inc modeli yoktur 50' 55' ve 65' modelleri vardır.
    samsungda 8000 de iyidir
    sizin icin siyahlar doğallık önemliyse seciminiz panasonic olsun
    yüksek konstrat ve parlaklık keskinlik önemliyse samsung..
  • CR değeri konusunda ciddi bir yalnışlık yapıyor bazı arkadaşlar!

PDP lerin Contrast değerleri TFT-LCD lerden 5/10 kat daha yüksektir

Sizler herhalde "sallama" Dynamic Contrast-ratio değerlerinemi bakıyorsunuz yoksa??

Örnek Pany VT50 13/14bin;1

Samy/Sony nin S_PVA/PSA tip panellerinde ise 1.500/2500;1 dir!(Native-ANSI değerleri)!!!!

TFT-LCD kulvarında Sadece "Sharp-ELITE" de en yüksek Native CR değeri vardır ve o bile yaklaşık 3.500:1 dir zaten
    bu da dünyanın en iyi panelidir

Parlaklık farklı bir değerdir ve yüksek olması da doğru demek değildir!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

CR değeri konusunda ciddi bir yalnışlık yapıyor bazı arkadaşlar!

PDP lerin Contrast değerleri TFT-LCD lerden 5/10 kat daha yüksektir

Sizler herhalde "sallama" Dynamic Contrast-ratio değerlerinemi bakıyorsunuz yoksa??

Örnek Pany VT50 13/14bin;1

Samy/Sony nin S_PVA/PSA tip panellerinde ise 1.500/2500;1 dir!(Native-ANSI değerleri)!!!!

TFT-LCD kulvarında Sadece "Sharp-ELITE" de en yüksek Native CR değeri vardır ve o bile yaklaşık 3.500:1 dir zaten
    bu da dünyanın en iyi panelidir

Parlaklık farklı bir değerdir ve yüksek olması da doğru demek değildir!!

ustam yorumların ilgi cekici fakat verdiğin değerlerden ötürü benim gibi bircok insan cogu terimleri anlamamakta, biraz daha anlasılabilir bir terimlerle anlatırsan arkadaşlara ve bana daha cok yardımcı olabileceğini düşünüyorum, teşekkürler :)

• panasonic'in vt50'nin 46 inch'lik modeli yoktur.Bilginiz olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.