Şimdi Ara

Panasonic 47ET5 ilk izlenimler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
8.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

37et5 kullanıyorum bir kaç gün önce kablolu tv bağlattım ancak arama yaptırdığımda hiç ücretsiz kanal çıkmadı dvb-c de otomatik ayarlarda ücretsiz olarak arama yaptım ama hepsi ücretli yardımcı olabilir misiniz?

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brabus

Merhaba
    Öncelikle bilgiler için çok teşekkürler. 47ET5 için çok az bilgi var, bu konu çok faydalı oldu.
    Ben de 2-3 haftadır araştırıyorum. 46-47 bütün marka modelleri inceledim. Bugün de Panasonic 47ET5 ağır basmaya başladı. LG 660S ve Samsung 6140'tan vazgeçtim.

3 konu var gözüme çarpan
    1) Bazı USB'leri okuyamaması. Bugün MediMarkt'ta incelerken Satış Danışmanı arkadaşın 2 USB bellekten birinde USB aygıt alındı demesine rağmen içeriğini göstermedi. NTFS olduğunu düşünüyorum çünkü 1080p film vardı. Fat32 olsa 1080 filmi kopyalamayazdı 2 veya 4gb limit vardı çünkü. Bu belki yazılım güncelleştirmesi ile geçer
    2) Yazılım güncelleştirmesi TR ve global sitelerini inceledim. Var mı bilginiz? yeni yazılımı var mı? varsa neler düzelmiş? Örnek Philips'te sürekli çıkıyor ve çok detaylı yazıyorlar
    3) global sitesinde, DVB-S olmadığı yazıyor. olan DVB seçeneklerinde TR yok. Çok teknik bilgim yok ama ne yeni modelinde var 47ETW5'te. Bu sorun teşkil ediyor mu?

DVB-S olmaması dahili uydu alıcısı yok demek oluyor.
    Yeni yazılımı varsa otomatik yüklüyor zaten. Neyi değiştirdiğini pek bilemiyoruz.

• Bilen arkadaşlar sevinirse sevirim. Bu tv mi yoksa lg plazma 6900 mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saigo

Bilen arkadaşlar sevinirse sevirim. Bu tv mi yoksa lg plazma 6900 mü

tabiki panasonic!
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

47 ETW 5 arıyorum; aranızda kullanan var mıdır? DVB-S için ET5 bakamıyorum; panasonic varken de phillips, lg almayı da uygun görmüyorum. Samsungda zaten 3d sadece aktif gözlükle var...

ET5 Kkullanıyorum. çok başarılı bence. 47inch olanını almıştım 4. ayım .
  • Bende cihazın 55 inc olan versiyonunu dün vatandan aldım. Yarın teslim edecekler. İnternet üzerinden satış yok

Bonus card olsaydı 3200 liraydı hsbc ile 3300 tl ye aldım.

Bir aylık araştırmam sonucunda pasif 3d li alınabilecek en iyi tv gibi duruyor umarım güzel çıkar
  • Arkadaşlar Bende de Panasonic Viera 3d TV var 500 GB Harddiskle 3D Filmleri Gayet Güzel Bir Şekilde Takılmadan Donmadan Seyredebiliyorum Ancak Şöyle Bir Sorum Var 1TB Harddisk Alasım Var 1 TB Harddisk Tv İçin Sorun Yaratırmı Kasma Donma Vs Yaparmı Kullanan Varmı 1TB Harddisk?
  • Sevgili arkadaşlar nosyonunuzdan azami derecede istifade ediyorum.
    Bir panel almak üzereyim ve fiyat/performans açısından
    1. Panasonic TX-L47ET5E
    2. Lg 47LM640S

iki panelin arasında kaldım. yardımınıza muhtacım.
  • 47et5e ezer geçer 640 ı havada karada okadarını söylemem yeterli sanırım
  • Hepsi burada panasonic 47et5e 1799 tl 100 bonud var alinir mi ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonu kullanmaya başladığımdan bu yana yaklaşık 40 ay geçti.
    Bu süre zarfında PC vd Playstation HDMI bağlantısı ile yüzlerce saat oyun, Media Player bağlantısıyla yüzlerce saat film, ve yine yüzlerce saat Digiturk HD yayınlar izledim.
    40 ay sonunda geriye dönüp baktığımda tek bir sorun bile yaşatmayan bir televizyon aldığımı söyleyebiliyorum.
    UltraHD televizyonların yavaş yavaş kendilerini gösterdiği bu günlerde, fiyat-performans olarak 1920x1080 Led televizyon veya buyuk ekran multimedya monitoru arayanlar,
    3 senelik model yaşına rağmen, japon malzeme kalitesi sayesinde evimde hala bir ay önce alınmış gibi dim dik karşımda duran bu marka ve modele şans verebilirler.
  • Algenthor kullanıcısına yanıt
    3 sene boyunca 55ET5E mi kullanabildim, taki şerefsiz hırsızın biri eve girip koca televizyonu çalıp götürene kadar.
    Herşeyinden çok çok memnundum, her defasında iyi ki bunu almışım diyordum :(

Yeni TV almak hasıl olunca yine Panasonic almak istedim ama malesef piyasadan çekilmiş Panasonic :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemes

3 sene boyunca 55ET5E mi kullanabildim, taki şerefsiz hırsızın biri eve girip koca televizyonu çalıp götürene kadar.
    Herşeyinden çok çok memnundum, her defasında iyi ki bunu almışım diyordum :(

Yeni TV almak hasıl olunca yine Panasonic almak istedim ama malesef piyasadan çekilmiş Panasonic :(

Ben de yavas yavas 4k tv bakayim dedim, ayni sekilde artik Turkiye'de satisinin olmadigini ogrendim. Yerine koyabilecek marka bulamadim henuz. Kore uretimi tv'lerin malzeme kalitesi malum, a sinifi markalarin fiyatlari abartili. Panasonic fiyat/performansin zirvesindeydi. Ne yapacagiz ben de bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Algenthor kullanıcısına yanıt
    2 ay araştırma yaptım, Kore markalarından zaten uzak duruyorum.
    Sony düşündüm ama fiyatı pahalı geldi.

İçinde 4K dahil herşeyi barındıran, fiyatı da diğer markalara göre daha uygun olan Vestel 55UA9300 modelini aldım.
    Fiyat/performans olarak bana en uygunu o geldi, görüntü kalitesi de hiç yabana atılır cinsten değil.

İhtiyacınız varsa bi düşünün, inceleyin, içinize sinerse alırsınız.
  • artemes A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, ben araştırmaya devam ediyorum acelem olmadığı için.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.