Şimdi Ara

panasonic 47etw60 siradisi fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oncelikle panasonic turkiyeyi kinayarak baslamak istiyorum, igrenc web sitelerini yonetmeyi bile beceremedikleri icin. ETW60 serisi en yeni 2013 serilerinden oldugu halde bin tane sacma cevapla internet sitelerinde urunun hic bir tanitiminin olmamasini aciklamaya calistilar. daha da igrenci ekteki ekran goruntusunde goreceginiz gibi sitede viera tv serilerinde 5 yil garanti oldugunu ilan edip musteri hizmetlerini aradiginizda olurmu hic oyle sey diye cevap veriyorlar. biraz sıkıstirdiginizda da panasonic.com.tr ye girerseniz goreceksiniz farkinda bile olmadiklari garanti bannerini kaldirdiklarini.

neyse konumuza gelelim. 47ETW60 smart pasif 3d led tv yi almayi planliyorum. en iyi buldugum fiyat 3.349tl. n11 denen dogan holdingin yeni internet satis sitesinde fiyat 2.750tl. siparis vermeyi dusunuyorum hem cihaz hem fiyat ile ilgili goruslerinizi paylasirsaniz sevinirim. 11 taksit yapiyorlar birde kartiniza 111 lira puan yukluyorlar 2.639 liraya geliyor. bu fiyat 42ETW60'in fiyatindan bile iyi, elektronik marketlerde 42'' lik model 2.699lira

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/Tüketici+Ürünleri/Viera+TV%27ler/Smart+VIERA+LED+TV/TX-L47ET60/overview/12613152/index.html?trackInfo=true

panasonic 47etw60 siradisi fiyat panasonic 47etw60 siradisi fiyat

• bu arada puan kampanyasi bitmis yani sadece 11 taksit yapiyorlar 250x11 ay, bakinirken kacirmak diye buna denir
  • görüntü ve 3d kalitesi 47et50 den üstün mü bilgisi olan var mı
  • panasonic sitesinde etw serisi ile ilgili hic bir bilgi olmadigindan konu icerisinde bahsetmistim

bununla birlikte guvenilmez musteri hizmetlerinin verdigi bilgiye gore et serisi ile etw serisi arasinda ki tek fark w serisinde dahili uydu alici bulunmasi
  • saintlaure S kullanıcısına yanıt
    Panasonic Türkiye eline yüzüne bulaştırdı herşeyi, ürünleri yok, sattıkları üründen habersizler, belli seriler dışında Türkiyeye ürün girmiyorlar, girdikleri ürenlerde zaten bulmak zor bulursanızda inanılmaz ötesi fiyatlara satılıyor !

Bashettiğiniz ürüne gelince, 47 inc bir panele 3000 liralar istemek komik, 1700-1800 lira normal demek gerekir zaten ederide budur !

Cihaz için fazla söylenecek birşey yok, alınabilecek iyi serilerden bir tanesidir !
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Panasonic Türkiye eline yüzüne bulaştırdı herşeyi, ürünleri yok, sattıkları üründen habersizler, belli seriler dışında Türkiyeye ürün girmiyorlar, girdikleri ürenlerde zaten bulmak zor bulursanızda inanılmaz ötesi fiyatlara satılıyor !

Bashettiğiniz ürüne gelince, 47 inc bir panele 3000 liralar istemek komik, 1700-1800 lira normal demek gerekir zaten ederide budur !

Cihaz için fazla söylenecek birşey yok, alınabilecek iyi serilerden bir tanesidir !

Ustad basimin ustunde yerin var urune baktim yurtdisi sitelerde 1100-1200€ civarinda etiketi var. Ben 2000 altina duzgun bir panel bulamadim sen bana onerirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saintlaure S kullanıcısına yanıt
    Yurt dışı sitelerde %99 tavsiye edilen fiyatlardır, yani gördüğünüz fiyatlar sizi yanıltmasın, kaldıki bu seriye Avrupada o parayı vereni bulmak çok zor, Sharp 60 inc serileri satılıyor bahsettiğiniz fiyatlara yani 2012 serilerini rahatlıkla bulabilmek mümkündür !

Madem öyle öyle ben size bir panel tavsiye edeyim bulduğunuz mağazalarda mutlaka deneyin, şuan Türkiyede bu seriler satılıyor seri sonu olarak piyasalara sürüldüler !

Sharp LE635 60 inc yanılmıyorsam 3000 Lira gibi fiyatı var, giriş seviyesi paneldir fakat oldukça keyiflidir hatta renk kalibrasyon değerleri ve erişim olarakta Sharp biraz daha avantajlıdır !

Yani seçenek çok, Türkiyede bazı firmalar ürüne fiyatı koyuyorlar zaten bilerek kısıtlı seriler sürdüklerinden fiyatlarda her zaman bilincçli olarak yüksek tutuluyor, artık Türkiyedeki İnsanların bazı konularda gerçekten dikkatli olması gerekli !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 8 Ağustos 2013; 22:18:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: saintlaure

panasonic sitesinde etw serisi ile ilgili hic bir bilgi olmadigindan konu icerisinde bahsetmistim

bununla birlikte guvenilmez musteri hizmetlerinin verdigi bilgiye gore et serisi ile etw serisi arasinda ki tek fark w serisinde dahili uydu alici bulunmasi

Evet doğru söylemişler W sadece dahili uydu cihazlı modellere geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignatius

quote:

Orijinalden alıntı: saintlaure

panasonic sitesinde etw serisi ile ilgili hic bir bilgi olmadigindan konu icerisinde bahsetmistim

Evet doğru söylemişler W sadece dahili uydu cihazlı modellere geçiyor.

Bunu arayinca soylrmek yerine 2013 yili urunlerini onternet sitelerinde tanitsalardi daha sik olurdu sanki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.