50"PV70 in fiyatını peşin 6400 den aşağı bulabileceğimiz bir yer bilen varmı arkadaşlar, ayrıca LGnin LH-T9654 ses sistemi hiçbir yerde yok, herkes W9656 kablosuzunu satıyor, 9654 satan biryer bilen varmı?
50"PV70 ---> peşin 6150 ye pazarlık edip buldum, daha düşük fiyat veren varmı, sizlerin araştırmaları ne şekilde ilerliyor, 5 günkaldı, yoksa bu fiyatı bayılacağım...
Bende 6000 sordum daha doğrusu pazarlık ettim anlaşılan peki fiyat farkı yok
6000 YTL YE DUVAR ASKI APARATI DAHİLMİ DAHİLSE NEREDEN BU FİYATI ALDIN BİLGİ VEREBİLİRMİSİN,
SAYGILAR
genelde en düşük fiyatı sirkeci'deki Tekofaks bayiileri veriyor, ben oradan almıştım ve en düşük fiyatı orada gördüm.
istanbulbilisim.com.tr de nakit 5.920 yaziyor bir bak istersen. panasonic 50pv70E diye geçiyor...
quote:
Orjinalden alıntı: red06
istanbulbilisim.com.tr de nakit 5.920 yaziyor bir bak istersen. panasonic 50pv70E diye geçiyor...
6.033 YTL ye 11 taksit yapiyorlar. Nakitte 5.852 YTL yaziyor
5800 değil belki ama 6000 ytl'ye tekofaks garantili bulunabilir. almışken 3-5 daha verip garantili almak gerek.
Tekofaks ile ilgili cok problem duydum. elektronik bir esyanin ithalatini yapan her firma garanti verip teknik hizmet vermek zorundadir..
Bursa CarrefourSa da Panasonic bayisi 6150 diyor, digicom garantisi ile, 6000 desek düşermi acaba? Son görüştüğümde 6150 son gibilerden konuştu ama??? Ne dersiniz?
DÜŞEBİLİR ?
Aradım bayiyi 10 dk önce telefonla, bakın millet 6000 rakamlarını telafuz edip pv70 alıyor, bu nasıl iştir kardeşim dedim, biz sizi yarın arayalım o zaman dediler. Sanırsam düşecekler...
6050 YTL :) SON 48 SAAT
inanilir gibi degil daha ocak ayinda 50" px600 icin, hem de en ucuz olan yer olan Ist Bil'den deli gibi bir pazarliktan sonra 7600 civari bir fiyat alabilmistim Teknosa orijinli yerlerde fiyat 9000'inin ustundeydi..
Gerci burada 700 bir modelden bahsetmiyorsunuz ama urun yeni nesil ve daha gelismis bir mamul bu fiyatlar 1 sene once 10.000'in ustundeydi. ve biliyorsunuz ki sene sonuna dogru 5000 leri gorur walla sonunda herkesi plasma-lcd sahibi yapacaklar hoscakalin
Son dakika haberi :)))
İstanbul Bilişim le yapılan kısa bir tel görüşmesinden sonra aldığım nakit fiyat. 2 yıl garantili ve tam faturalı olarak 5650 YTL kdv dahil....
waaayy demekki telefonda daha iyi fiyat veriyorlar :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme