Bir süredir yeni taşındığım eve almak üzere Televizyon araştırması yapıyorum, gerek burada okuduklarım gerek sorup soruşturduklarım sonucunda, uzun bir led mi plazma mı muallağından sonra Panasonic 50st50e almaya karar verdim, çünkü Vatan Bilgisayarda 1899 TL idi ve bu boyuta 2000hz lik neoplazma bir alet almak 200hz lik bir led almaktan daha mantıklı geldi.
Nitekim Panasonic'in bu eski modeli hiç bir yerde yok, sadece Capacity de varmış, bugün kalktım gittim, ürün arızalıymış ve müşteriden dönmüş. ( Arızası logo yanığı, çok enteresan geldi çünkü araştırmalarımda böyle bir sonucla karşılaşan olduğunu görmedim) Dolayısıyla almadan döndüm ve evde kös kös oturuyorum.
Şimdi size 2 şey sormak istiyorum, bu aletten bulabilir miyim ve bulmalımıyım?
Max 1900 civarında en mantıklı ne alabilirim? Önemli olanlar, yansıma ( o yüzden normal plazmaları eledim) , boyut, keyifli maç izleme ve PS da PES, FIFA oynama açısından Hz. 3d ile hiç alakamız yok eşimde ben de kullanma taraftarı değiliz.
Teşekkürler
Geçen hafta antalya vatanda bu modeli 2150 tl ye buldum. Fakat 8 aydır teşhirdeymiş. TV yi inceledim gayet temizdi. Fakat yinede içime sinmedi. Siz hangisini aldınız veya hala arıyor musunuz? Bende neoplazma arıyorum fakat fiyatları yüksek geliyor. 2 ay daha bekleyip eger uygun fiyatlı neoplazma bulamazsam LG 50ph670s almayı düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme