Şimdi Ara

Panasonic 50st60 mı 50et60 hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta'da belirttiğim gibi bu iki model arasında kaldım. fiyatları 3300 tl civarı ikisininde.biri plazma biri led farkındayım. evimde gigablue hd 800 se receiver var ordan sd, hd yayın veya film izliyoruz. et60 veya st60 serisi yerine bence şunu al derseniz onuda yazmanızı rica ederim. teşekkürler

• Bende merak ediyorum yorumlari. Siyah derinligi olarak et60 basarisiz olarak gosterilmisti digital versus'ta.

Samy f7000/F8000 / sony w805 yerine 50st60 almak mantikli mi acaba ? Oyun performansi veya film olarak ne denilebilr? Gunduz cok sonuk mi kalir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı yurt dışı sitelerinde st 60 modeli çok övülmüş fiyat performans ürünü olarak. tabi dediğim gibi bu konuda inceleme yapmış veya en azından fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz fiyat olarak ta sizce 3300 tl çok mu bunlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcix -- 22 Ağustos 2013; 18:06:48 >
  • semih_avcı S kullanıcısına yanıt
    et60 lg panel olduğu için siyah kalitesi düşük deniliyor ama va panelle karşılaştırılmaz diğer alternatif lg panellerle karşılaştırmak gerekir.

ortalama değerler çıkıyor ...bu siteler sallasa bile göz atmakta fayda var ...
    Contrast: 1060:1
    Black: 0.19 cd/m²

st60 76 ms yazmış avforums plazmalar artık çok yüksek çıkıyor gibi....gündüz izlenim aynı sanırım yani keyifsiz.

http://www.avforums.com/reviews/Panasonic-ST60-ST60B-TX-P42ST60B-P50ST60B-P55ST60B-3D-Plasma-TV-Review_551/Test_Results.html

• Anladim dostum. Lg panellerdeen sony w805 - la860 - 7008 - etw60 arasindan hangisini secmek en dogru ? 7008 hic akici gelmedi bana hareketli sahnelerde beni hayal kirikligina ugratmisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih_avcı -- 23 Ağustos 2013; 10:54:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semih_avcı S kullanıcısına yanıt
    w805 daha iyi gibi haraketli sahnelerde

w805 oyunlarda daha iyi

7008 ambilight 3 var isf modu var

la860 ve la740 smartta daha iyi sesle kontrol falan varmı bilmiyorum

et60 ortalama farklı özelliği yok gibi isf Modu Yokmuş isf alpha ise daha iyi seçenek olabilir lg isf panel ise ortalama ...

motion ayarları kapalı denemek gerekir tvleri hız için

isf Modu aramak gerekiyor daha iyi seçenek olabilir ...
  • Anladım. Tesekkurler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih_avcı

Anladım. Tesekkurler ;)

kardeş sen anladın belli ki bazı teknik ifadelerle aran iyi birde bize anlatsan ne anladığını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.