Şimdi Ara

Panasonic 50U30 - 50GW30E hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    50gw30e: 2500-3000 TL arasında

Fiyat haricinde teknik olarak ne gibi farklılıkları var?

• En başta GW30 Neoplasma ve siyah seviyesi daha düşük. Diğer artıları ise THX Display ve Smart TV (dolayısıyla DLNA). GW30 özellikle SD yayın çok kullananlar ve karanlıkta film izlemek için TV alanlar için alınabilecek 3D olmayan en iyi TV lerden biri.
  • Teknik olarak hacı muratla yeni model tofaşları kıyaslamak gibi oluyor :) U serisi plazma kötüdür demiyorum o anlamaı çıkartmayalım..Şu aralar alınası en iyi Fiyat ve performans paneli GW30 dur..U model plazmalar daha düşük kontrast özellikli ve neo plazma değiller..Ayrıca GW30 smart tv özelliklerinde sahip..
  • 42 inch ufak almaktansa cok afrkedılmeyecek kontrast farkı ıcın 50 yı tercıh ederım 50 ınch ıdeal sınema hıssı verıyor bırde 3d olursa offfff
  • 3d istemiyorum, smarttv istemiyorum. usbden film oynatması umurumda değil :)
    bu durumda aradaki 1000 Tl farka değer mi?

İki cihazı yanyana izleyip yorum yapacağım bir teknoloji market göremedim. Siz ne dersiniz? Yorumlarınız nedir?

50GW30E modeli: 2699 TL
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/Plazma-televizyon/PANASONIC/TX-P50GW30E-p-55598-c-10.htm

50U30E modeli: 1699 TL
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/Plazma-televizyon/PANASONIC/TX-P50U30E-p-52358-c-10.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 11 Ocak 2012; 16:25:57 >

• Bugün Avcılardaki Darty mağazasında Panasonic 50GW30, Panasonic 50U30, LG 50PZ250 televizyonlarını yanyana gördüm. Değişik açılardan izleme imkanı buldum. Bu defa teknik özelliklerine, kağıt üzerinde yazanlara bakmak yerine 3 televizyonu yanyana bulmuşken nasıl gösterdiklerine baktım.

Fiyatları:
    50GW30 = kampanya yoktu cihazda fiyatı 2799 TL
    50U30 = kampanya fiyatıyla 1599 TL
    50PZ250 = kampanyalı fiyatı 1799 TL

Karşı açıdan izleme değerlendirmesi:
    Bu değerlendirmede görüntünün en canlı ve net göstermesini değerlendirdim.
    1. 50GW30
    2. 50U30
    3. 50PZ250

Yan açılardan izleme değerlendirmesi:
    Bu değerlendirmede neredeyse sıfır açıya kadar hem sağdan hem soldan bakarak hangi televizyonun yan izleme açısından daha başarılı olduğunu değerlendirdim. Panasonic 50gw30 kesinlikle en iyisiydi. Neredeyse 170-175 dereceye kadar hem net gösterdi. hem ekranda ne olduğu açık seçik izlenebiliyordu. Özellikle PZ250 bu testte sınıfta kaldı. Çünkü açı kaybı oldukça görüntüyü çok kötü göstermeye başladı. 140-150 gibi derecelere doğru gidildikçe sanki ekranın önüne bir perde inmiş gibiydi.
    1. 50GW30
    2. 50U30
    3. 50PZ250

Sonuç değerlendirmem:
    1: Fiyat performans şampiyonum 50U30. yeni nesil gw ile arasında 1200 TL fark var ki büyük bir fark bence. Para problemi olanlar, fiyat performans düşkünleri bu televizyonu alıp kullanabilirler. gw den farklı olarak neoplazma değil, elektrik tüketimi daha yüksek, arka tarafı daha kalın.
    2. Paranız varsa ve 3D istemiyorsanız 50GW30 almalısınız. Gerçi bu televizyonda kampanya yoktu. Kampanyalı olarak 2400 leri görmeye başladı. 2000 lere doğru yaklaştıkça daha alınabilir hale gelecek. yeni ürünler çıktıkça bu fiyata doğru yaklaşabilir. almak isteyenler Panasonic 2012 serisi olan 50 serisini bekleyebilir. Onlar geldiğinde piyasadaki gw30 serisi fiyatları mutlaka düşecektir. ama bu fiyat düşüşlerinde cihazı takip edip mutlaka almak gerekiyor. Çünkü stoklar bittiğinde devamı olmayacaktır.
    3. PZ250, Infınıty kasası ile 3 cihaz içindeki en güzel kasaya sahip. Kasa yapısı güzel. ama karşıdan izlemede daha mat bir görüntüsü var. Yandan bakınca da hemen görüntü kayboluyor. 3D olması artı ama bu forumu takip eden herkes 3D öncelikse LW serisi LG lerin mutlaka alınması gerektğini biliyordur. Kutusundan gözlük çıkmaması, herbir gözlüğünün 200 TL civarında olması maliyetini yükseltiyor.

Bunlar benim çıplak gözle yaptığım değerlendirmeler. Kendim de bu 3 plazma arasında gidip geliyordum. İzlenimlerim ile faydalı olabildiysem ne mutlu bana.

Ben mi ne yapacağım? 50GW serisinin fiyatının düşmesini bekliyorum

• U da beyazlar grimsi, en büyük fark bu. ben pek beğenmedim bu tv nin görüntü kalitesini, ama W güzel. electroworld de yanyana duruyor cihazlar, fark çok belli oluyor
  • 1575 tl
    Panasonic TX-P50U30E 127 Ekran Plazma TVG14 Progresif Panel !!
    http://www.bimeks.com.tr/urun/122367/panasonic-tx-p50u30e-127-ekran-plazma-tv.aspx#comments
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.